Seuraa 
Viestejä2875
Liittynyt20.9.2005

Tiede-sivuston etusivulla: "Lihavuuslääke hoikensi apinoita"

Tappaa rasvasolut hapenpuutteeseen. Aika tylyä.

Jutussa on asiavirhe: "Lääke vaikuttaa valkoiseen rasvakudokseen, jota kertyy ihon alle vatsan seutuville ja joka lisää sairauksien ja kuoleman riskiä."

A) Ihonalainen rasva ei kerry vatsan seutuville, vaan kaikkialle. Vatsan seutuville kerääntyvä rasva on sisäelinrasvaa eli viskeraalirasvaa, joka kertyy vatsaonteloon. B) Lisääntynyt viskeraaliasva itsessään ei lisää sairauksien ja kuoleman riskiä, vaan on oire / indikaattori aineenvaihduntahäiriöstä - metabolisesta oireyhtymästä - joka lisää sairauksien ja kuoleman riskiä.

Saa nähdä millaisia sivuvaikutuksia tällä solukuolemia aiheuttavalla lääkkeellä mahtaa olla... lääketeollisuus itse toki kuitenkin suosittelee mieluummin tällaisia kuin vaikkapa karppausta.

Kommentit (2)

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010
Marjis
Ettei vaan tyhjennä aivojen rasvojaOlisi aika tylyä olla lääketehtaan kokeessa mukana ja huomata muuttuvansa muutamassa viikossa idiootiksi. Jäisi sen verran järkeä että muistaisi olleensa ennen paljon pystyvämpi ja osaisi olla siitä katkera. Toisaalta sitä voisi muuttua sellaiseksi pysyvästi onnelliseksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat