Seuraa 
Viestejä11809

[size=85:uq78lakm](Venäjältä tuli toimeksiantopyyntö järjestää vaalikampanja Suomessa koskien duuman vaaleja - toveri Michail Brjachak 1] [Spravedlivaya Rossiya -puolue 2]] tulee Suomeen marraskuun aikana käymään vaalikampanjaa Suomen passivenäläisistä - Venäjän parlamentin alahuoneen vaalit 4. joulukuuta 2011)[/size:uq78lakm]

[ ... venäläiset valloittivat itä-suomalaiset kaupat, ja ostivat rantoja ja maa-alueita suomalaisen kulutuksen, kansantalouden ja säästäväisyyden iloksi ja eduksi (?). Venäläiset jonottavat kohta lähetystössään äänestämässä mielitiettyään duuman vaalissa, jossa Vladimir Putinin Yedìnaya Rossìya - Yhtenäinen Venäjä 3], lienee suurin voittaja - taaten samalla Putinin presidenttiyden jälleen alkavaksi ... ]

On sanottu, että USA:n juutalaisen ääni presidentinvaaleissa vastaa kuuttatoista tavallisen valkoisen ja mustan ääntä - niin tai näin, niin uskooko toveri Brajachak Suomessa asuvien venäläisten äänien monikertaan omassa vaalikampanjassaan? Vakavasti ottaen, mikä suo meille ilon ottaa suomalaiseen kulutukseen merkittävä kampanjaraha voitelemaan kansantalouttamme - onko Helsingin, Lappeenrannan ja Imatran venäläisten äänet näin merkittäviä?
...

Venäjällä liikkuu Barack Obama vitsi:
Obama oli ennen omia presidentinvaalejaan yhteydessä toveri Putiniin, ja pyysi neuvoja, kun oli pelko hyvin tiukasta vaalitaistosta - Obaman tietäen, että Putinilla on oiva koneisto junailemaan äänestyksiä kansakunnan edun nimissä.

Putin lohdutti Obamaa ja sanoi: "Älä huolehdi, lähetän keskusvaalilautakunnan puheenjohtajani avustamaan kampanjaasi". Obama helpottui --- tuli vaalit, ja Putin soitti lähettämälleen keskusvaalilautakunnan puheenjohtajalle Washingtoniin: "Miten meni, pääsikö Obama presidentiksi?" Puheenjohtaja: "Noh, ... tuli yksi pieni juttu - ääntenlaskun yhteydessä saimme yli 50 prosenttia annetuista äänistä Edinaja Rossialle (Yhtenäinen Venäjä puolue) - toveri Vladimirovitch, mitä tehdään?"
...

Michail Brjachak on sen sijaan Suomen sosiaalidmokraattista puoluetta lähellä olevan puolueen edustaja - heidän tunnetuin henkilöhahmo on Sergey Mironov 4], joka on ollut mm. parlamentin ylähuoneen puheenjohtaja. Bjarchak on Pihkovan alueelta ja läpimeno lienee haasteellinen tehtävä - ehkä Suomesta passivenäläisten äänet voivat olla ratkaisu, koska Michailin vaalialueella ei ole paljon äänestäjiä ja Suomessa asuvat venäläiset saavat äänestää ketä ehdokasta haluavat ja mistä Venäjän alueelta tahansa.

Suomi on turvallinen maa käydä vaalikampanjaa

Venäläiset tietävät, että Suomi on turvallinen maa, mm. Lontoossa virallisesti asuva Roman Abramovich 5] saa lenkkeillä Suomen residenssistään vapaasti, kenenkään tuntematta monimiljardööriä, joka omistaa mm. jalkapalloseuran Chelsean Englannista. Niin Roman kuin muutkin venäläiset tuovat "suokuokalla ja kottikärryin" rahaa kansantalouteemme aikaansaaden mm. merkittävää työllisyyden lisääntymistä Itä-Suomessa ja venäjänkielentaitoisia tarvitaan koko ajan lisää.

Kielikysymyksessä Karjalan asukeilla on selvä mielipide, mutta Helsingissä olevat päättäjät eivät korvaansa lotkauta, vaan pitäytyvät Ruotsin ylivaltasiirtomaa-ajattelussa turkulaiseen tapaan, ...näissä kielikysymyksissä. Imatralaisetkin haluavat venäjänkielen peruskouluihinsa, ruotsin sijasta.

Olemme otettuja, kun meille muuttaneita venäläisiä näin äänestämään kannustetaan - sillä, jos Suomen venäläisiltä kysytään - niin he viimeisinä "zhirinovskilaisesti" 6] äänestäisivät; siksi helpottuneita he ovat, kun pääsivät tänne meidän "Onnelaan", millä nimityksellä pääministeri Jyrki Katainen [kok.] äskettäin television uutisissa kansalaisiaan evästi, omasta kotimaastaan...

Itä-Suomi kiittää ja kumartaa ...

Jää nähtäväksi vastaako nyt Suomen passivenäläisen ääni kahdeksaa vai kuuttatoista velivenäläisen ääntä itse Venäjällä. Sekin jää nähtäväksi pääseekö toveri Michail duumaan tuumaamaan miten kanssakäyntiä Suomeen ja suomalaisiin läheistetään - sillä me tarvitsemme maahamme Venäjältä luotettavan tehokasta ja osaavaa työvoimaa, ostovoimaa ja venäläiskulutusta.

- Itä-Suomi kiittää ja kumartaa osaten venäjäksi jo monta ostamiseen kannustavaa sanaa, pakkoruotsista huolimatta.

--------------------------------------------------------------------------------

[size=85:uq78lakm]1]
Michail Brajachak (s.6th Apr 1957) ~ http://brjachak.ru/ ----![.ru]
2]
A Just Russia ~ http://en.wikipedia.org/wiki/A_Just_Russia ----![Wiki]
3]
United Russia ~ http://en.wikipedia.org/wiki/United_Russia ----![Wiki]
4]
Sergey Mironov ~ http://en.wikipedia.org/wiki/Sergey_Mironov ----![Wiki]
5]
Roman Abramovich ~ http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Abramovich ----![Wiki]
6]
Vladimir Volfovich Zhirinovsky ~ http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Zhirinovsky ----![Wiki][/size:uq78lakm]

...
[size=85:uq78lakm]Cc: taru.tujunen@kokoomus.fi ; henna.virkkunen@minedu.fi ; jussi.halla-aho@eduskunta.fi ; jussi.niinisto@eduskunta.fi ; teuvo.hakkarainen@eduskunta.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; erkki.tuomioja@formin.fi ; jyri.hakamies@tem.fi ; alexander.stubb@formin.fi ; mikael.jungner@sdp.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi ; stefan.wallin@defmin.fi ; paavo.arhinmaki@eduskunta.fi
Sent: Friday, November 11, 2011 7:20 AM
Subject: DUUMATAAN - Venäjän vaalikampanjat maihinnousevat nyt myös Suomeen
...

Venäjän duuman vaalit ulottuvat myös Suomeen[/size:uq78lakm]
[size=50:uq78lakm][8601/479590][/size:uq78lakm]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

  • ylös 0
  • alas 0

Kuuminta hottia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat