Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tässä aiheessa olisi tarkoitus kehitellä maailmankaikkeus joka toimisi vain yhdellä voimalla ja pohtia onko sellainen maailmankaikkeus mahdollinen.

Kyseinen maailmankaikkeus olisi ääretön ja se koostuisi yhdestä ja samasta ikuisesta asiasta joka olisi ikuisessa äärettömässä avaruudessa joka on ei yhtään mitään.

Kaikki siis perustuisi jatkuvaan paineenvaihteluun, koska ikuisen asian liikkuminen ja tömäily saisi aikaan työntävää voimaa kohteisiin joihin ikuista asiaa törmäisi.

Luonnollisesti kohteet joihin ikuista asiaa törmää, koostuisivat myös tästä ikuisesta asiasta.

Kohteita voitaisiin kutsua tihentymiksi.

Tihentymä = Tietty alue avaruudessa jossa tätä ikuista asiaa on enemmän kuin tuon alueen ulkopuolella välittömässä läheisyydessä saman kokoisella alueella.

Esim. tähti olisi tihentymä, niin että tähden ulkopuolella tätä ikuista asiaa olisi saman kokoisella alueella vähemmän ja näin vähemmän tiheämmin.

Tämän ikuisen asian liikkeen saisi aikaan ainut olemassa oleva voima eli työntävä voima.

Koska olisi olemassa ikuisuus, pitäisi ikuisen konkreettisesti olemassa olevan jatkuva liike kyetä selittämään niin että tämä ikuinen itse kierrättäisi itseään ikuisessa avaruudessa jollakin systeemillä joka perustuisi ainoaan olemassa olevaan voimaan ja tässä tapauksessa siis työntävään voimaan, niin aluksi sovimme.

Jos sovimme että ikuinen asia on erillisinä tihentyminä jotka ovat aina työntymässä jostakin jonnekin, voimme sopia että lopulta erillisinä tihentyminä liikkuvat tihentymät aina törmäävät johonkin tihentymään joka on tarpeeksi tiheä pysäyttääkseen itseensä törmäävät pienemmät ja vähemmän tiheät tihentymät.

Törmäämällä tiheämpään ja isompaan tihentymään, pienempi ja vähemmän tiheä kuitenkin aiheuttaisi työntävän voiman kohteeseen johon törmää ja näin siihen kohdistuisi jatkuva ulkoinen paine, niin kauan aikaa kuin siihen törmäisi ulkoapäin pienempiä tihentymiä.

Jos kehittäisi mielikuvitusmaailmankaikkeutensa niin, että tämä ulkoinen paine saisi kohteesta puristumaan ulos pienempiä tihentymiä, saisi kohteessa olevan asian vaihtumaan ajan kanssa kokonaan ja näin voisi saada tämän ikuisen konkreettisesti olemassa olevan asian kierrättämään itseään tihentymistä toisiinsa, niin että tihentymissä oleva asia vaihtuisi aina ajan kanssa kokonaan.

Ps. Sovitaanko silleen että tässä aiheessa kehitellään tämän kaltaista mielikuvitusmaailmankaikkeutta jossa kaikki perustuu paineenvaihteluun ja jos haluaa kehitellä omaa erilaista mielikuvitusmaailmankaikkeuttaan, niin tekee sen jossakin muussa aiheessa.

Tervetuloa kehittelemään tätä mielikuvitusmaailmankaikkeutta eteenpäin ja samalla kehittämään omaa mielikuvitustaan.

Eikös jo monta aikaa sitten joku merkittävä heppu kertonut mielikuvituksen olevan tärkeämpää kuin moni muu juttu?

.

Sivut

Kommentit (22)

Helpottaaksemme keskustelua, emme lähde keksimään uusia nimiä tähdille, atomeille, atomien ytimille jne.

Isoimmat havaittavat tihentymät olisivat superjoukot joissa olisi galaksijoúkkoja, galaksiryhmiä ja galakseja.

Superjoukoissa ikuistaa asiaa olisi tiheämmin kuin niiden ulkopuolella, mutta vähemmän tiheämmin kuin yksittäisessä galaksissa.

Galakseissa ikuista asiaa olisi tiheämmin kuin galaksien ulkopuolella, mutta vähemmän tiheämmin kuin yksittäisissä tähdissä.

Atomien ytimissä tiheämmin kuin atomien ytimien ulkopuolella, mutta vähemmän tiheämmin kuin yksittisissä kvarkeissa.

Kvarkeissa tiheämmin kuin kvarkkien ulkopuolella, mutta vähemmän tiheämmin kuin niissä erillisissä tihentymissä joista kvarkit koostuvat jne.

Myös kvarkeilla olisi sisäinen paine, koska kvarkkeihin tulisi koko ajan ulkopäin muista kvarkeista ulos työntyneinä tihentymiä, jotka törmätessään kvarkkiin, siirtäisivät työntävän voimansa kvarkkiin jne.

Näin kvarkeista työntyisi koko ajan ulos pienempiä tihentymiä jotka törmäävät muihin kvarkkeihin ja saman atomin ytimessä olevista kvarkeista ohi mentyään, sitä työntyisi atomin ytimestä koko ajan pois päin aaltoina joista voisi sopivissa olosuhteissa syntyä isompia kokonaisuuksia joita voimme kutsua elektroneiksi.

Eli tässä maailmankaikkeudessa elektronit eivät kiepu atomin ytimen ympärillä, eikä kaukana avaruudessa olevalla erillisellä yksittäisellä atomin ytimellä näin ollen olisi ympärillään yhtään elektronia.

Silti voisit mennä ja tutkia sitä ja saada siitä ulos työntyvistä erillisistä tihentymistä yhdistymään isomman kokonaisuuden, jossa ikuista asiaa olisi tiheämmin ja sitä voisit kutsua elektroniksi. Näin saisit atomista ikäänkuin irtoamaan elektronin, vaikka kyseistä elektronia ei ollut edes olemassa, ennen kuin menit ja vaikutit niihin erillisiin tihentymiin joita kyseisen atomin ytimestä työntyy koko ajan ulos.

.

Tässä vaiheessa olettaisin, että hyvällä mielikuvituksella varustettuna sinä jo ymmärrät että tietyn kokoisella alueella olevassa systeemissä olevaa asiaa kierrätettäisiin melko hyvin niin että vain pieni osa siinä olevassa systeemissä olevasta asiasta työntyisi systeemin ulkopuolelle.

Ja yhtä hyvin ymmärrät että systeemiin tulee koko ajan ulkoapäin ehkäpä suht saman verran kuin siitä työntyy pois päin.

Tämä ei vielä riitä siihen että havaitavan kaltainen näkyvä maailmankaikkeus saataisiin toimimaan kymmeniä miljardeja vuosia ja siksi kehittelemme systeemin joka saa langattomasta itseensä koko ajan lisää mitä siinä jo on.

Sovimme että kaikki näkyvässä maailmankaikkeudessa olevat tihentymät ovat peräisin galaksien keskusten jättimäisistä tihentymistä jotka ovat peräisin tietyltä alueelta näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Työnnymme siitä pois päin ja kohtaamme vastaan tulevia erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä joista takertuu koko ajan lisää ikuista asiaa kvarkkeihin, fotoneihin, neutriinoihin ym. näkyvän maailmankaikkeuden tihentymiin.

Mitä kauemmaksi siitä kohteesta josta olemme peräisin ja joka on kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, sitä enemmän sen takaa sivuilta tulee näitä vastaavia erittäin nopeita ja erittäin pieniä tihentymiä joista takertuu meihin koko ajan lisää ikuista asiaa ja sitä enemmän työntävää voimaa pois päin alueelta josta olemme tulossa.

Ja tässä tulee jujun suola.

Sitä mukaa kuin ikuista asiaa takertuu näkyvän maailmankaikkeuden tihentymiin, ne laajenevat kolmiulotteisesti ja mitä isommiksi ne laajenevat, sitä enemmän niiden läpi liikkuu näitä erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä joita voimme kutsua kaiken taustana toimiviksi tihentymiksi.

Mutta mistä ne kaiken taustana toimivat tihentymät sitten ovat peräisin ja miksi ne liikkuvat äärimmäisen paljon nopeammin kuin fotonit?

No, ne ovat peräisin vastaavista kohteista joista näkyvän maailmankaikkeuden galaksien keskusten jättimäiset tihentymät ovat peräisin.

ja ne liikkuvat niin äärimmäisen nopeasti juuri samasta syystä kuin miksi meidän näkyvässä maailmankaikkeudessa olevien laajenevien tihentymien vauhti kiihtyy koko ajan.

Laajenevat tihentymät kun yksinkertaisesti työntävät toisiansa koko ajan nopeampaan ja nopeampaan vauhtiin pois päin alueelta jossa ikuista asiaa on erittäin tiheästi eli kohti aluetta josta meihin kohdistuu pienempi paine.

Ja kun kaikki erilliset laajenevat tihentymät ajan kanssa hajaantuvat pienempiin ja pienempiin tihentymiin, niin lopulta kaikki yksinkertaisesti tulee ajan kanssa hajaantumaan kaiken taustana toimiviksia tihentymiksi jotka törmäävät aikanaan vastaaviin kohteisiin joista kaikki näkyvän maailmankaikkeuden galaksien keskusten erittäin tiheät tihentymät ovat peräisin.

No, tiheyskin on vain suhteellista.

Näkyvän maailmankaikkeuden galaksien keskusten tihentymät ovat hyvin tiheitä, mutta eivät läheskään yhtä tiheitä kuin se kohde josta ne ovat peräisin ja joka sijaistee tietyssä suunnassa kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

.

Tässä uutisessa kirjotetaan paljon tiheyksistä

Unexpected connection: Rotation reversal tied to energy confinement saturation
November 11, 2011

http://www.physorg.com/news/2011-11-une ... nergy.html

Lue myös tämä

Catching tokamak fastballs: Controlling runaway electrons
November 11, 2011

http://www.physorg.com/news/2011-11-tok ... trons.html

.

Tässä aiheeni Tiheämmin = Enemmän
ViestiLähetetty: Ke Marras 09, 2011 9:54 pm, jossa kirjoitan myös tiheyksistä

kemia-fysiikka-ja-matematiikka-f3/tiheammin-enemman-t53061.html

.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Liittynyt16.3.2005
Jukka Savorinen
Tässä aiheessa olisi tarkoitus kehitellä maailmankaikkeus joka toimisi vain yhdellä voimalla ja pohtia onko sellainen maailmankaikkeus mahdollinen.Koskahan se tapahtuu? Veikaan että Mayojen tai kenkä lie maailmanloppu ehtii toteutua ensin.

Sinä olet vuosikausia yrittänyt, etkä vielä ole päässyt edes alkuun. Pelkkää sanallista satuilua, ilman empiriaa, ilman matematiikkaa, ilman teoriaa. Ei yhtään mitään, paitsi tuhlattua aikaa ja energiaa.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
Jukka Savorinen
Tässä aiheessa olisi tarkoitus kehitellä maailmankaikkeus joka toimisi vain yhdellä voimalla ja pohtia onko sellainen maailmankaikkeus mahdollinen.Koskahan se tapahtuu? Veikaan että Mayojen tai kenkä lie maailmanloppu ehtii toteutua ensin.

Sinä olet vuosikausia yrittänyt, etkä vielä ole päässyt edes alkuun. Pelkkää sanallista satuilua, ilman empiriaa, ilman matematiikkaa, ilman teoriaa. Ei yhtään mitään, paitsi tuhlattua aikaa ja energiaa.
Nuorempana ajattelin että raha on turhaa työtä ja turha työ tuhlattua aikaa ja energiaa,

mutta voiko ikuista konkreettissti olemassa olevaa asiaa tuhlata?

Eihän ikuinen konkreettissti olemassa oleva asia koskaan häviä ja ihän sitä silloin voi tuhlata.

Ja mitä aikaan tulee, niin ikuisuus on kuitenkin sikäli melko pitkä aika, että sen ajan tuhlaaminenkin lienee melko vaikeaa, mitä?

.

Kuumassa kaasussa molekyylit ovat vähemmän tiheämmin ja näin niitä on vähemmän saman kokoisella alueella kuin kylmässä kaasussa?

Silloin kylmässä kaasussa on ikuista asiaa tiheämmin?

Tosin kylmässä kaasussa sitä liikkuu molekyylien välisellä alueella erillisinä tihentyminä vähemmän ja nekin lyhyempiä matkoja kuin kuumassa kaasussa?

Ns. Alkuräjähdysteorian mukaan kaikki oli aluksi erittäin tiheästi ja silloin lämpötila oli erittäin korkea eli oli erittäin kuumaa asiaa?

Mitä lämpö oikeasti on?

Minulle jääkuutio on kylmä siksi että jääkuution sisäisesti ei liiku erillisiä tihentymiä pitkiän matkoja.

Näin niitä tulee minun ihoa kohti paljon jääkuution pinnalla olevien atomien ytimistä, mutta ei jääkuution sisällä olevien atomien ytimistä. Ei Ainakaan niin paljoa kuin lämpimän veden sisällä olevista atomien ytimistä.

Atomien ytimet siis vuorovaikuttavat koko ajan niiden tihentymien avulla joita niistä työntyy koko ajan ulos ja osa näistä työntyy vierellä olevien atomien ytimien ohi ja näin kohti vierellä olevia molekyylejä ja osa menee vierellä olevien molekyylien ohi pitkiäkin matkoja ja näin mitä lämpimämpää vettä, sitä enemmän niitä liikkuu pitkiä matkoja, jolloin lämmin vesi tuntuu lämpimältä, koska niitä tulee enemmän ihoa kohti kuin jääkuutiosta.

Samalla selittyy se miksi molekyylit liikkuvat pitkiä matkoja kaasussa ja nesteessä. Niihin yksinkertaisesti osuu näitä pitkiä matkoja liikkuvia tihentymiä usein selkeästi enemmän toiselle puolelle, kuin toiselle. Ja mitäpä muuta ne voisivat siirtää / välittää kuin työntävää voimaa?

.

Yritän kansanomaistaa tämän mielikuvitusmaailmankaikkeuden toimintaa.

Ajatellaan että yksittäinen ihminen on yksi vesimolekyyli.

Ihmiset ovat avaruudessa tasaisin välimatkoin.

He muodostavat "vettä" joka on neliasteista.

He heittelevät toisiansa kohti tennispalloja ja osa menee vierellä olevien ihmisten ohi.

Ainut voima joka heihin kohdistuu, on tennispallojen välittämä työntävä voima.

Kun systeemin ulkopuolelta tulevien tennispallojen määrä vähenee, alkaa osumatarkkuus parantua ja tennispalloja alkaa menemään vähemmän ja vähemmän ohi vierellä olevista ihmisistä ja näin voimakkaampi työntävä voima viereisiin ihmisiin, jolloin ihmiset saavat toisensa työntymään kauemmaksi toisistansa ja näin "vesi" laajenee, kunnes ihmiset lukittuvat paikoillensa suhteessa toisiinsa ja näin jäätynyttä "vettä".

Huomioi miten ihmiset kierrättävät tennispalloja systeemin sisäisesti ja miten osa palloista työntyy ulos systeemistä, mutta ainahan systeemiin tulee ulkoapäin vastaavia "tennispalloja" joita siitä työntyy ulos.

Ok, nyt systeemiin alkaa tulla taas enemmän ulkoapäin tulevia "tennispalloja", jotka häiritsevät systeemin sisäistä osumatarkkuutta ja näin "tennispalloja" alkaa suuntautua enemmän vierellä olevien ihmisten ohi ja näin yksittäiseen ihmiseen alkaa osumaan enemmän "tennispalloja" jostakin toisesta suunnasta kuin toisesta ja siksi ihmiset alkavat liikkumaan suhteessa toisiinsa ja näin jäätynyt "vesi" sulaa nestemmäiseksi vedeksi, mutta silti vesi muuttuu tiheämmäksi, kunnes toisiansa pois päin toisistansa tönivät "ihmiset" saavat entistä enemmän käyttöönsä systeemin ulkopuoelelta tulevia "tennispalloja" ja näin niitä alkaa osumaan entistä enemmän suoraan vierellä oleviin ihmisiin, vaikka niitä menee myös ohi entistä enemmän ja näin ihmisiin osuu entistä epätasaisemmin tennispalloja ja näin voimakkaampaa liikkumista suhteessa toisiin ihmisiin jne.

Näin voimme ymmärtää miksi kuuma vesi tuntuu meistä kuumalta ja miksi lämpömittari näyttää mikä systeemin lämpötila on. Jos veden sisälle työntää mittarin, työntyy mittarissa olevaan aineeseen sitä enemmän yksittäisiä "tennispalloja", mitä tiheämmin aj mitä pidempiä matkoja "tennispalloja" systeemin sisäisesti liikkuu.

ja tokihan systeemistä työntyy uloskin sitä enemmän ja tiheämmin erillisiä tennispalloja, mitä tiheämmin ja mitä pidempiä matkoja niitä liikkuu systeemin sisäisesti?

Kaiken kaikkiaan todella yksinkertaista ikuisen asian kierrättämistä.

Miksi lämpö olisi molekyylien tai atomien värähtelyä?

Eikö lämpö syvällisesti ajateltuna ole jotakin aivan muuta ja molekyylien / atomien nopeampi värähtely ole vain seurausta siitä mikä saa meidät kokemaan aineen kuumempana?

Ps. Jehovan todistajien kannattaisi miettiä vastaavaa vapaan sana keskusteluryhmää yhteisön sisäisesti, kuin mitä tiede.fi yhteisöllä on.

Molemmat kun sulkevat yhteisönsä jäsenen pois yhteisöstään, jos jäsen kyseenalaistaa yhteisönsä uskomukset.

Meidän Tiede.fi yhteisö on kuitenkin antanut jäsenilleen mahdollisuuden esittää omia ajatuksiaan täällä vapaa sana osiossa ja on siksi minusta hieman sivistyneempi yhteisö, kuin Jehovan todistajien yhteisö, you know.

.

Jukka Savorinen
Yritän kansanomaistaa tämän mielikuvitusmaailmankaikkeuden toimintaa.
.Ei tarvitse, kukaan ei ole kiinnostunut todellisuudesta vieraantuneista typeristä lässytyksistäsi, kokeile jotain muuta foorumia.

Edellisen viestin lähettäjä ei ole looginen.

Hän väittää ettei kukaan ole kiinnostunut viesteistäni, mutta on sllti itse avannut aiheeni ja lukenut sitä ainakin sen verran, että on saanut vastattua pieneen pätkään tekstiäni sikäli loogisesti, että se paljastaa hänen lukeneen tekstin ainakin siltä osin.

Juuri kukaanhan ei ollut aikoinaan kiinnostunut Kopernikuksen ajatuksista ja Aurinkokeskeisestä mallista. Vei ilmeisesti sen 60 vuotta ennen kuin esiin työntyi ensimmäinen ihminen joka alkoi julkisesti tukemaan ja todistamaan Kopernikuksen mallia. Galileo Galilei oli hänen nimensä.

Joten antaahan ajan kulua.

Ajan kanssa tähän maailmaan työntyy koko ajan uusia ihmisiä jotka opettelevat lukemaan heihin kohdistuvan ulkoisen paineen takia.

Joku heistä on jo mahdollisesti oppinut lukemaan ja löytää tekstini ehkäpä jo tänään, huomenna tai ensi vuonna.

Vapaa sana on iso asia ja siksi teidän on turha yrittää pahoittaa minun mieltäni ja yrittää työntää minua pois täältä.

Voitte toki ns. bannata minut, mutta se kääntyy ajan kanssa vain meitä suomalaisia vastaan. Galileo Galilein omat maanmiehet ja oman kaupungin oppineet irtisanoivat hänet oman kotikaupungin yliopistosta.

Minua hävettäisi Italialaisina kyseinen asia vieläkin.

.

.

Tässä mielikuvitusmaailmankaikkeudessa elektroneja syntyy ja tuhoutuu koko ajan eli elektronit eivät ole / liiku pitkäikäisesti atomeissa.

Atomien ytimeistä työntyy koko ajan ulos ikuista asiaa erillisinä fotoneita paljon pienempinä tihentyminä aaltoina joista voi syntyä uusia elekttoneja, jolloin joku voisi luulla että atomeista saisi irtoamaan elekttonin joka oli ollut olemassa kauan aikaa.

Kun atomin jokaisesta protonista ja neutronista työntyy ulos näitä pieniä erillisiä tihentymiä, törmää osa atomin ytimessä muihin protoneihin ja neutroneihin, mutta osa työntyy ulos atomin ytimestä.

Se osa ulos työntyvästä asiasta joka on liikkunut atomin ytimen läpi sen toisellla puolella olevista protoneista ja neutroneista, on ehtinyt muuttua vähemmän tiheämmäksi kuin se osa joka työntyy siltä puolella atomin ytimietsä olevista protoneista ja neutroneista suoraan pois päin atomin ytimestä.

Näin ulos työntyy eri tiheyden omaaviba aaltoina erillisiä pieniä tihentymiä joista voi yhdistyä uusia elektroneja jos atomiin työntyy ulkoa päin sopivan tiheyden ja tilavuuden omaava tihentymä joka vuorovaikuttaa ytimestä ulos päin työntyvien tihentymien kanssa.

Ulkoa päin kohti atomin ydintä työntyvän tihentymän voidaan hyvinkin ajatella vuorovaikuttavan atomin ytimestä ulos työntyvien tihentymien kanssa useina erillisinä tihentyminä eli atomin ytimestä ulos työntyät pienet tihentymät voivat liikkua atomin ydintä kohti liikkuvan tihentymän läpi, jonka jälkeen niistä yhdistyy esim. uusi elektroni jne.

.

Auton renkaan sisällä oleva ilma on suljetussa tilassa ja jos siellä olevan ilman lämpötila laskee, pienenee ilman paine?

Entäpä maan pinnan tasolla olevan ilman paine?

jos lämpötila laskee, mahtuu saman kokoiselle alueelle nyt enemmän kaasun molekyylejä, mutta kaasua vajoaa samassa suhteessa alaspäin, eikö?

Miten ilmanpaine muuttuu, ilmamassan lämpötilan muuttuessa vai muuttuuko se juuri ollenkaan?

.

En todellakaan tiedä tähän vielä vastausta, mutta jos kehoamme takoo "nyrkeillään" tietty määrä pieniä "tyyppejä" ja jos niiden määrä pienenee, ulkoinen paine meihin pienenee, mutta ei silloin jos näiden "tyyppien" takana olevat "tyypit" alkavatkin tässä vaiheessa kohdistamaan meihin ulkoisen paineen, heittämällä ihoamme kohti vaikka "tennispalloja"?

.

Jukka Savorinen
Edellisen viestin lähettäjä ei ole looginen.

Hän väittää ettei kukaan ole kiinnostunut viesteistäni, mutta on sllti itse avannut aiheeni ja lukenut sitä ainakin sen verran, että on saanut vastattua pieneen pätkään tekstiäni sikäli loogisesti, että se paljastaa hänen lukeneen tekstin ainakin siltä osin.
Kun kerron ettei kukaan ole kiinnostunut höpötyksistäsi, ei se tarkoita sitä että minä olisin niistä kiinnostunut.

fenomenologi
Jukka Savorinen
Edellisen viestin lähettäjä ei ole looginen.

Hän väittää ettei kukaan ole kiinnostunut viesteistäni, mutta on sllti itse avannut aiheeni ja lukenut sitä ainakin sen verran, että on saanut vastattua pieneen pätkään tekstiäni sikäli loogisesti, että se paljastaa hänen lukeneen tekstin ainakin siltä osin.
Kun kerron ettei kukaan ole kiinnostunut höpötyksistäsi, ei se tarkoita sitä että minä olisin niistä kiinnostunut.Sinä olet ikävä ihminen ja minua hävettää se että sinunlaisiasi maanmiehiä on olemassa.

.

Hilpeähkö yksinpuheluhko.

Jukka, voisitko totetuttaa sen kirjastojutskan. Sen, missä opiskellaan ja opitaan. Nyt sinun kykysi menevät ihan hukkaan, kun yrität näitä tiivistymiä ja laajentumia tunkea lukijoiden kurkusta kuin sorsalle maksanlaajennussyöttöjä.

Ei tarvita lisää kuperkeikkoja Kuopion torilla. Perehdy lisää. Lue! Olet älykäs ja innovatiivinen. Käytä se hyväksesi!!

Toivoo: Kansankynttilä Phony!

Jukka Savorinen
fenomenologi
Jukka Savorinen
Edellisen viestin lähettäjä ei ole looginen.

Hän väittää ettei kukaan ole kiinnostunut viesteistäni, mutta on sllti itse avannut aiheeni ja lukenut sitä ainakin sen verran, että on saanut vastattua pieneen pätkään tekstiäni sikäli loogisesti, että se paljastaa hänen lukeneen tekstin ainakin siltä osin.
Kun kerron ettei kukaan ole kiinnostunut höpötyksistäsi, ei se tarkoita sitä että minä olisin niistä kiinnostunut.Sinä olet ikävä ihminen ja minua hävettää se että sinunlaisiasi maanmiehiä on olemassa.

.
Osaat sentään hävetä, et kuitenkaan häpeä sitä että olet foorumin historian pahin häirikkö, etkä sitä että olet jakanut kadulla vastaantulijoille n. 1000 lappusta, jossa julistat hölynpölyäsi?
Kerroin vain ettei ketään ole kiinnostunut höpötyksistäsi, koska et ole ilmeisesti itse sitä vielä huomannut.
Tämä on keskustelufoorumi, eikä mikään julistuskanava, keskustelisit joskus muustakin kuin "teoriastasi"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat