Seuraa 
Viestejä8140
Liittynyt9.9.2005

[size=85:1jd9mtyi]Avattuani Isäin päivän valtakunnallisen sanomalehden ensimmäiset sivut - tiesin suomalaisten heräävän, muuttuvan ja voittavan pohjaansa kohti syöksyvän ahdinkonsa – itsestään selvät kuolinilmoitussivut ”hävisivät” syntyneiden lasten kuville, jotka väkevästi ilmaisivat uudistuvaa voimaa positiivisuutena.[/size:1jd9mtyi]

[ ... isäinpäivänä tasa-arvon nimissä huomioidaan sitä tosiasiaa, että puolikas lisääntymisen onnesta rakentuu miljoonina kilvoittelijoina. Siimähäntä, joka voittaa "elonsa" ensimmäisen maratonin, on ainutlaatuinen voittaja. Maaliin päässyt edustaa palaa elämän jatkumossa, jota kaikki eläneet ja elävät olemassaolollaan ovat todistaneet ja todistavat ... ]

Kuolinilmoitukset ovat sanomalehtien peruskauraa - ilmoitetaan julkisesti suru läheisen lähdöstä kiertoon. Ilmoitetaan edelleen avoimesti, ketkä jäivät muistelemaan mennyttä. Kuolinilmoitus on aina sunnuntaisin luetuin sivu. Nyt, osin varmaan Isäinpäivän kunniaksi oli heti, jo ennen kuolinilmoituksia kymmeniä syntyneiden lasten kuvia - iloisia viattomia lapsia. Näiden harteille olemme kulutus- ja kasvuhoennalla sälyttäneet vuosisata-ongelmamme.

Maailmaantuloilmoitukset ovat positiivisuuden voitto kuolemasta - se on ilmoitus jatkuvuudesta. Pojasta polvi paranee ja tyttärestä ymmärrys muustakin kuin materiaalisesta kilpajuoksusta. Lapset ovat elämän suola ja jatkuvuuskysymys - joita olisi syytä vaalia keinoin, joilla yhteenkuuluus, tarpeellisuus ja onni kuulua hyväksytysti joukkoon toteutuvat. Elämme kuitenkin aina reviireissä 1] - niin hyvän kuin pahan piireissä.

Kuolemaa ei ole, se on vain sana selitteeksi ymmärtämättömyyden tilkitsemiseksi

Kuoleman ja syntymän välissä on vain hiuksenhieno ero - tai ei ollenkaan. Tuossa "päättymisessä ja alkamisessa" puhuu henki, jonka aineellistaminen ajatukseksi ja uskoksi on kullekkin yksilöllinen oikeus - kokea toivoa ja elämän ikuista jatkuutta - ilman kuolemaa.

Kuolemaa ei ole, on vain muutos - joko materialistis-biokemiallisena ilmiönä ja/tai henkisyytenä, kun ajahetki siirtää kokemukset universaaliin kiertoon syntyvien hyväksi ja eduksi. Evoluutio on näin tehnyt miljoonia vuosia. Elämän ja kuoleman raja on veteen piirretty viiva, jota ei ole. On vain hetki, jossa maallisuuden erote aikaisempaan on katkennut jatkaakseen muistona - kuitenkin aina mielissä olevana elektromagneettisena biosynapsina aivokerroksien yksinkertaisen monimutkaisissa välittäjäaineissa.

Jokainen lapsi on syntyessään täysin viaton

Lasten kuvat Helsingin Sanomissa heti ennen kuolinsivuja olivat väkevä konkretia voitosta, jonka tämä kansakunta, kohta pohjaansa rojahtavan syöksyn jälkeen itselleen voitoksi ja uuden aluksi rakentaa. Usko huomisesta kipinöityy lapsista ja niistä hetkistä, joiden huolehdinnasta maailmamme ihmisinä rakentuu.

Elämä voittaa ja ilo syntyy jatkuvuudesta, joka miljoonina joka hetki valmistuu elämän puolikkaiksi, kohdatakseen ensimmäisen haasteensa. Siimahännät kilvoittelevat kohteesta, joka yksinäisenä odottaa elämän kipinöitsijää. Näistä kipinöistä isät ovat tehdyt.

Todellisen valinnan tekevät äidit viettävät juhlapäiväänsä aina toukokuussa - marraskuu on sen sijaan isien kuukausi

[size=85:1jd9mtyi]1]
Reviirien dilemma ja välttämättömyys ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2008/01/ ... minen.html ----![BLOGSPOT/IL 2007][/size:1jd9mtyi]

...
[size=85:1jd9mtyi]JK - Loppukirjoitus
Maailmalla on ollut käynnissä "suora kansalaisvaikutteinen vallanvaihto" - syinä epäoikeudenmukaisuus, kateus, viha,kosto, hätä ja puute kuin myös kyllästys vallanpitäjän ympäristösokeuteen - Euroopassa alkaa oma yksisilmäisten pääomaliikkeiden alasajo, peruskansalaisten vaatimana.

Epäoikeudenmukaisuuden ja epätasajaon aikakausi kouristelee maallisessa yltäkylläisyydessään yhä korkeampien muuriensa suojissa. Kaikki todelliset kustannukset maksava, aivan tavallinen kansa liikehtii rauhattomasti ja kiihtyvästi. Suomessa hiljainen ja valtaeliitille toistaiseksi uskollinen kansa nostaa päätään - perussuomalaiset äijäenergialiikkeenä liikehtivät jo keskustelupalstoilla.

Reviirien puolustus on alkanut ja muureille noustaan seuraavaksi. Kansa vaihtaa hukassa olevan hallituksen ja kääntää kansakuntakelloa tavallisiin kansalaisiin päin...tavallisella suomalaisella ei ole enää varaa ylläpitää nykyistä kasvuhokemahallitusta. Kaikesta tästä huolimatta kipinöitsijät valmistuvat kuten jo miljoonia vuosia, tuoden elämänliekin lepattamaan, myöhemmin sammuakseen...[/size:1jd9mtyi]

...
Ilkka Luoma

http://www.facebook.com/first.ilkka
http://ilkkaluoma.kuvat.fi
...

[size=85:1jd9mtyi]SENT
Cc: presidentti@tpk.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; heidi.hautala@formin.fi ; Brax Tuija ; mari.kiviniemi@eduskunta.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi ; jutta.urpilainen@vm.fi ; paula.risikko@stm.fi
Sent: Sunday, November 13, 2011 10:20 AM
Subject: ISÄIN MIELIPIDE - Isäinpäivänäkin valmistui miljardeja siittöitä, valmiina kilpailuun[/size:1jd9mtyi]
...

Isäinpäivänäkin valmistui miljardeja siittiöitä, valmiina kilpailuun

[size=50:1jd9mtyi][8641/480893][/size:1jd9mtyi]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat