Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

555-sarja puhelinnumeroissa

Jos amerikaanot ovat niin dorkia että heillä on heti vimmainen tarvis soitella jokaiseen puhelinnumeroon joka lausutaan tai näkyy kirjoitettuna telkassa, niin minkä täytisen takia juoneen ei sisällytetä sellaista kikkaa että aina kun joku alkaa löpisemään numeroa ääni häivytetään tyylikkäästi pois... tai kirjoitettua numeroa ei näytetä. Pakkoko sitä on heilutella siinä nokan edessä.

Alkaa jotenkin niin tökkiä aina kun alkaa se samperin faiv faiv faiv -jankutus...

Perheen kääpiöpojat

Jälleen Ameriikan ihmemaan kummallisuus. Shirley Templen jälkeen tuli kaiketi jonkinlaiset lastensuojelusäännöt kuvaan mukaan, kun ei lapsia saanutkaan enää käyttää kuin opetettuja apinoita eli nyt mm. täysi-ikäisten pitää esittää teinejä. (Tai oli miten olikin niin näyttelijän on ilmeisesti oltava varmaankin vähintään 2 - 5 v esittämäänsä hahmoa vanhempi...) Tämä johtaa sitten siihen että pienikokoisia poikia/miehiä valitaan rooliin, koska nämä käyvät pidempään pojasta/nuorukaisesta.

Ja se johtaa siihen naurettavuuteen että tv-perheen poika on aina kääpiö. Vaikka sarja jatkuisi 10 v, poika pysyy rääpäleenä joka ei vahingossakaan kasva pidemmäksi saati kookkaammaksi kuin isäänsä esittävä tyyppi. Tämähän onkin niin helvetin realistista että.

***

Onko kukaan nähnyt amerikkalaista tv-sarjaa tai elokuvaa missä on kerrottu tai näytetty puhelinnumero jossa ei ole vitosia? Onko sarjoja joissa poikaa esittävä kasvaa isäänsä esittävää pidemmäksi eikä kärsi lyhytkasvuisuudesta? (Eihän siitä tietysti pakko kärsiä ole... asiasta tekee ärsyttävän lähinnä se että ilmiö on niin toistuva.)

Luulisi löytyvän, mutta itselleni ei nyt tule mieleen.

Sivut

Kommentit (2135)

---
Seuraa 
Viestejä3518
Liittynyt6.9.2006
Rousseau

Onko kukaan nähnyt amerikkalaista tv-sarjaa tai elokuvaa missä on kerrottu tai näytetty puhelinnumero jossa ei ole vitosia?Joka kerta kun amerikkalaisessa TV -ohjelmassa / elokuvassa näytetään tai kerrotaan jokin puhelinnumero, tulee siihen noin 2 miljoonaa soittoyritystä ja 500.000 tekstiviestiä. Tästä syystä elokuvatuotannolle on varattu iso liuta näitä vitosella sisältyviä numeroita, joita ei koskaan luovuteta normaaliin teleliikennöintikäyttöön. Numero 5 taas juontaa juurensa jostain äärimmäisen syvällisestä markkinointipsykologian eepoksesta.

no mitäs näitä nyt on:

-Auton renkaat ulvoo vähänki ku rattia kääntää tai jarrua painaa.

-yöllä sataa aina vettä tai on juuri satanut

-naiset on hulluja/miehet tyhmiä (lähinnä komedia sarjoissa)

-jos joku hahmo on fiksu, cool, persoonallinen, taiteellinen tms. polttaa hän pilveä

-baarista lähdetään aina omalla autolla

-kukaan ei laita auton ovia lukkoon (paitsi jos on kaukosäädin, silloin kyllä piippaillaan)

-taloissa on aina kaksi kerrosta

-keittiöissä on aina se fuckin aamupala saareke ja sohvan takana rappuset

-jos talossa on aita se on valkoinen

salai
Seuraa 
Viestejä7600
Liittynyt17.3.2005

Huhtikuulta 2006 muistui mieleen tuollainen ketju: Realiteetit televisiossa, jossa käsiteltiin mm. CSI:tä ja 555-numeroita.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Mulle on pistänyt silmään, kuinka tulostin aina sylkäisee paperin parissa sekunnissa, riippumatta mitä tulostetaan. Ja näyttävät olevan vielä ihan tavallisia kuluttajatulostimiakin, mulle kans sellainen toiminto

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

- koskaan ei oteta vaihtorahoja missään.
- jos johonkin soittaa, niin siellä vastataan heti ja muutenkin puhelu yhdistyy luonnottoman nopeasti
- tietokoneen salasana on helppo selvittää kolmella arvauksella
- juonen ratkaisussa on kohta, josta selvitään vain tuurilla. Niin on melkein aina.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

kohe
Seuraa 
Viestejä1257
Liittynyt30.8.2009

Huippu oli kun jossain csi sarjassa sankarit löysivät roistojen kokouspaikan päätelmäketjulla:

Hei hehän menevät kokoukseen autoilla.
Joo ja auton moottori on lämmin.
Pystymme siis paikantamaan heidät satelliitin lämpökameralla.
Joo katsotaan missä on monta autoa samassa paikassa.

Miljoonakaupungissa olisi kai saattanut osua synttäreillekin tuolla metodilla.

Kit
Seuraa 
Viestejä136
Liittynyt19.10.2011
FLC
Mulle on pistänyt silmään, kuinka tulostin aina sylkäisee paperin parissa sekunnissa, riippumatta mitä tulostetaan. Ja näyttävät olevan vielä ihan tavallisia kuluttajatulostimiakin, mulle kans sellainen toimintoTodellakin! Tuo on kyllä suunnattoman ärsyttävää. Lisäksi jos vaikkapa otetaan koevedoksia jossain lehden toimituksessa tms. niin kuvan laatu on aina loistava ensi yrittämällä, eikä sitä tarvitse säätää miljoonaa kertaa. Myös skannerit toimivat kuin junan vessa. Lisäksi kuka tahansa tumpelo osaa tehdä Photarilla huippuluokan kuvankäsittelyä parissa sekunnissa, vaikka oikeasti vaikkapa kasvojen kokonaisvaltaiseen muunteluun menisi melkein tunti.

Kahviautomaatit taas eivät elokuvissa ja sarjoissa toimi koskaan ilman väkivallan käyttöä - niitä tunnutaan käytettävän vain symboloimaan sitä, että päähenkilöllä menee huonosti.

myös täysin käsittämätön tekniikka pistää vlistä ärsyttämään, esim. elokuvassa valtion vihollinen pystytään turvakameran kuvassa liikkumaan kolmiulotteisesti eri suuntiin ja katsomaan jopa kameraan päin yms. älyttömyyttä.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Tietsikat on aina tv:ssä kivoja. Kivasti piippailevat jatkuvalla syötöllä ja muutenkin käyvät korvien päälle. Yksi hulluimpia juttuja on ne karkkikoristellut "käyttö"liittymät, joita on varmaan painajaismaista käyttää ts. aikalailla ADHD:tä.

CSI:
Enhance
http://www.youtube.com/watch?v=3uoM5kfZIQ0

pientä vitsiä aiheesta
http://zeroreality.net/pix/csi_zoom2.jpg
Visual Basic -käyttöliittymä on ehdoton edellytys ratkonnassa
http://www.youtube.com/watch?v=hkDD03yeLnU

Tää on aika hektinen pätkä
http://www.youtube.com/watch?v=39CRw7zH_2A

Sitten ne labratulokset ja muut analyysit ovat aika nopeaa touhua.

Mikäs siinä katsellessa.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

ID10T
Seuraa 
Viestejä2848
Liittynyt3.10.2007

TV:ssä ja elokuvissa esiintyvät avaruudessa tapahtuvat räjähdykset ovat täysin epäuskottavia. Ensinnäkään niistä ei pitäsi kuulua pihaustakaan koska ääni tarvitsee välittäjäaineen (useimmiten ilma, mutta vesikin käy) kulkeutuakseen kuulijan aistittavaksi. Toiseksi räjähdysten lieveilmiönä syntyvät valtaisat tulipallot tarvisevat myös happea... Onko siis enää edes mahdolista, että mikään avaruudessa räjähtäisi muualla kuin avaruusaluksen sisätiloissa?

Marssilainen
- koskaan ei oteta vaihtorahoja missään.
- jos johonkin soittaa, niin siellä vastataan heti ja muutenkin puhelu yhdistyy luonnottoman nopeasti
- tietokoneen salasana on helppo selvittää kolmella arvauksella
- juonen ratkaisussa on kohta, josta selvitään vain tuurilla. Niin on melkein aina.

Jepjep. Ja puhelimissa kun pysytään, niin soittajalle kerrotaan koko tarinan juoni siinä parissa sekunnissa ja vastaus on aina yksitavuinen sana.

Ammunnan kohteena olevat autot tuppaavat räjähtelemään aina näyttävästi. Eikä Windows-koneita näy olevan missään, mäkkejä pääasiassa. Ellei ole mäkki, se on tosiaan jokin custom-käyttis, ihan kuin jonkun pelin aloitusvalikko...

Ja sitten ne pimeäkohtaukset. Päivällähän ne ovat tehty, jonkin filtterin läpi vain. Joskus sitten ollaan oikeasti pimeässä, jossa on mukana miljuunien wattien valonheittimet.

Eikä epätarkasta valvontavideon pysäytyskuvasta saa oikeasti millään partaveitsenterävää.

Onhan noi epäaitoudet toki ärsyttäviä, mutta kaikkein ärsyttävintä on varsinkin suomalaisten TV-sarjojen katsojalleen aiheuttama myötähäpeä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat