Seuraa 
Viestejä129
Liittynyt11.4.2006

Argeologit ja ukomaiset tiedemiehet (espanja ja venäjä) totesivat eilen aidoksi Extraterrestialin muumion, joka löytyi Etelä-Amerikasta

Argelogi (arquelogist Renato Dávila Requelme) löysi Cuscosta (distric of Andahuaylillas) Extraterrestialin muumion, joka otettiin sittemmin tarkempien tutkimuksien alle.

Kyseinen muumio oli ollut löytyneenä ja varastoituna yksityisessä kokoelmassa kaksi vuotta (yksityisen museon nimi Ritos Andinos). Muumio oli kaivettu esiin alueelta, josta on paljon UFO havaintoja näinäkin päivinä. Tässä yksi kuva
--> http://www.kovaa.com/temp/peru/DSC03563.JPG

Tänään uutisisissa ympäri etelä-amerikkaa. Löytöpaikka on lähellä Maccupiccua. Alku väite oli se, että se on extraterrestiali eikä se kuulu mihinkään ihmisen kehityshaaraan. Sitä oli lähtenyt tutkimaan espanjalaiset ja venäläiset tutkijat ja tänään väittävät se olevan aito extraterrestiali. Humanoidin koko 50cm, erittäin isot silmäkuopat ja huomattavasti isompi pää, kuin ihmisellä.

Tällä hetkellä kymmenistä maista argelogeja ja tiedemiehiä on matkalla analysoimaan tilannetta.

(this mommy has been found since 2 years ago and it has stayed in the private museum named "Ritos Andinos")

http://www.youtube.com/watch?v=zTSaf0ZR5UM

Sivut

Kommentit (35)

jkorpi
Argeologit ja ukomaiset tiedemiehet (espanja ja venäjä) totesivat eilen aidoksi Extraterrestialin muumion, joka löytyi Etelä-AmerikastaItse en uutisointia ihan tuolla tavalla tulkinnut.

jkorpi
Seuraa 
Viestejä129
Liittynyt11.4.2006
Carloz
jkorpi
Argeologit ja ukomaiset tiedemiehet (espanja ja venäjä) totesivat eilen aidoksi Extraterrestialin muumion, joka löytyi Etelä-AmerikastaItse en uutisointia ihan tuolla tavalla tulkinnut.Verkkouutisissa ei asiasta eilen aluksi näin kommentoitu, se oli mainitsemallani tavalla jo eilen pääasiassa lähes kaikissa paikallisissa jakelulehdissä (esim. Perussa ja muualla etelä-amerikassa). Sain eilen tiedon alunpitäen paikallisista lähteistä. Tänään uutinen lehdistä ja haastatteluista tulkitussa tarkemmassa muodossaan. Se näyttää tulleen myös verkkoon

Eli vesipäällä ei tätä voi selittää, koska kyseinen tauti ei muuta muuta luustoa erilaiseksi

"Riquelme said that that the eye cavities are far larger than normally seen in humans. In addition to that, there is a soft spot in the skull – called an open fontanelle – which is a characteristic of children in their first year of life, yet the skull also has two large molars, only found in much older humans".

"Riquelme said three anthropologists, from Spain and Russia, arrived at the museum last week to investigate the findings and agreed it was “not a human being” and would conduct further studies.

Riquelme added, “Although the assessment was superficial, it is obvious that its features do not correspond to any ethnic group in the world.”

Lähde 19.11.2011 verkkosivusto
http://manverse.com/2011/11/19/alien-sk ... d-in-peru/

jkorpi
Argeologit ja ukomaiset tiedemiehet (espanja ja venäjä) totesivat .....

Ainakin venäläiset tutkinnot voi tarkoittaa ihan mitä vain, joten sikäläisten tiedemiesten lausunnoilla ei ole paljoakaan painoarvoa.
...taisi muuten eilen Ruben Stiller näyttää Irkutskilaisesta ympäristölaitoksesta hankkimaansa tohtorin tutkintoa..

No, löytyikö ruumiin yhteydestä myös kehittyneitä kvanttiprosessoreita, laserpyssyjä ja galaktinen tähtikartta?

Ai ei vai? Eikö edes jotakin sellaista, joka olisi tavattoman kehittynyttä tuolle aikakaudelle?

No ei sitten mitään..

Tuokaa sellaista teknologiaa näytille, jota emme vielä selvästikään tunne, niin sitten voimme uskoa, että ehkä se on ihan oikeasti tullut jostakin muualta.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Nämä "humanoidit" ovat hyvä esimerkki siitä millaisia erilaisia variaatioita saattaa sisäsiittoisuus saada aikaiseksi. Sisarusten väliset liitot olivat tavallisia muutama tuhat vuotta sitten, varsinkin hallitsijoiden piirissä.

jkorpi
Seuraa 
Viestejä129
Liittynyt11.4.2006

Tässä alla on pari esimerkkiä pahoista geenimutaatioista, joita USA:n 20 000 000 gallonan myrkkyryiskutukset aiheuttivat Vietnamissa

Erittäin hyvä huono esimerkki geenimuuntelusta

Edellä olevat ovat pahoja mutaatioita. Eikä elinikäennuste ei taida olla noille kovin korkea kuitenkaan.

Tämän kohumuumion tapauksessa, mutaatioita on täytynyt tapahtua monessa muussakin paikassa, kuin pelkästään isoksi kasvaneessa päässä. Esim kallonmuoto silmien kohdalla, nenässä, leuassa ja suussa. On aika epätodennäköistä, että kaikki nuo mutaatiot olisivat sattuneet juuri oikeassa suhteessa samaan kohteeseen ja uhri elänyt noin vanhaksi. Lisäksi kallo ei ole epämuodostunut, niin kuin noissa edellä esitetyissä tapauksissa.

Geenimutaatioiden kautta muuntuminen taas on nykytieteen mukainen luonnonilmiö, jonka seurauksena organismit muuttuvat niin, että jälkeläiset eroavat kantamuodoistaan. Evoluutio perustuu muunteluun, muuntelun perinnöllisyyteen ja luonnonvalintaan. Normaali geenimuuntelu on ollut tuossa kohumuumion kohdalla suhteettoman voimakas mikäli kantamuoto olisi ollut ihminen.

jkorpi
Tämän kohumuumion tapauksessa, mutaatioita on täytynyt tapahtua monessa muussakin paikassa, kuin pelkästään isoksi kasvaneessa päässä.


.. eikö alieneilla ole kauheat synnytystuskat kun niin isopäisiä jälkeläisiä tuottavat?

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
Londroid
jkorpi
Tämän kohumuumion tapauksessa, mutaatioita on täytynyt tapahtua monessa muussakin paikassa, kuin pelkästään isoksi kasvaneessa päässä.


.. eikö alieneilla ole kauheat synnytystuskat kun niin isopäisiä jälkeläisiä tuottavat?
Voi ollakin. Tai sitten niillä on myös valtavat synnytyselimet ym.. tai venyviä.. tai jotain. Tai mitä jos ne eivät kehitykään kehon sisällä vaan ulkopuolella? Niinkun kengurut. Tai jos niiden pää kasvaa noin suureksi vasta syntymän jälkeen tai aikuisena?

くそっ!

Kun tiedemiehet epäilivät neutriinojen kulkevan valoa nopeammin, koko maailman media uutisoi asiasta, vaikka sen pitäisi olla täysin mahdotonta.

Miksi maailman media ei uutisoi mitenkään tätä extraterestaalia isopäätä (sukua isojalalle?)? Otetaan vielä huomioon, että nykyisen tietämyksemme mukaan ennemmin löytyy extraterestiaali norsu aluksineen kuin valoanopeampi hiukkanen...

Voisiko se johtua siitä, että "löydön" ovat tehneet taas sellaiset joita ei olikein voi luonnehtia sanalla "tiedemies"?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat