Seuraa 
Viestejä29006

Sitä vaan että minkä verran koheltavat pikkulinnut tykkää siitä että niitten ympäristö muuttuu sillain päivittäistasolla? Kun parkkipaikalla saattaa olla joka päivä autot eri järjestyksessä ja jonain aamuna saattaa siinä pikku linnunpoikasen elinhuudeilla olla yhtäkkiä vaikka työmaakoppi ja kaivinkone. Itse pitäisin sitä kiinnostavampana ja kehittävämpänä ympäristönä kuin jotain metikköä jossa vaihtuu vain kelit ja vuodenajat ja puut kasvaa jokusen sentin vuodessa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
CE-hyväksytty
Sitä vaan että minkä verran koheltavat pikkulinnut tykkää siitä että niitten ympäristö muuttuu sillain päivittäistasolla? Kun parkkipaikalla saattaa olla joka päivä autot eri järjestyksessä ja jonain aamuna saattaa siinä pikku linnunpoikasen elinhuudeilla olla yhtäkkiä vaikka työmaakoppi ja kaivinkone. Itse pitäisin sitä kiinnostavampana ja kehittävämpänä ympäristönä kuin jotain metikköä jossa vaihtuu vain kelit ja vuodenajat ja puut kasvaa jokusen sentin vuodessa.Tirpat urbanisoituvat, eivätkä ne ole lainkaan kiinnostuneita mielipiteistämme.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Reifengas
Seuraa 
Viestejä4820

Linnuilla voi olla vaikeuksia rakentaa pesäänsä tai löytää sitä, jos ympäristö muuttuu. Eli pesintä epäonnistuu. Ei tule uusia tirppoja.

Tämä näin keskikoulun biologialla.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473
Shriek
Syökö pikkulinnut urbaania ruokaa kuten esimerkiksi rusinoita?

Ei taida rusinat kelvata tintille, no ehkä tilhi tai punatulkku saattaisi niitä maistaa, mutta rusinan sokeri ei taida olla kovin mieluista. Talia ym. siementä taas varmaankin tykkäävät napostella, myös urpiaisen aivot kuuleman mukaan kelpaavat urbaanille tintille.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat