Seuraa 
Viestejä451
Liittynyt18.3.2008

Kaksi psykiatria haastattelu Breivikiä yhteensä 36 tuntia. Molempien psykiatrien lausunnot olivat täysin yhteneviä ja yksiselitteisiä:

Breivik on ihminen, joka elää omien harhojensa keskellä, ja hänen kaikki ajatuksensa ja tekonsa ovat harhojen ohjaamia.

Hän kertoi psykiatreille, että hän teki surmat, eli teloitukset, kuten hän itse niitä kutsuu rakkaudesta omaa kansaansa kohtaan.

Hän näkee itsensä kaikkein täydellisimmäksi ritariksi toisen maailmansodan jälkeen, ja että hänen järjestönsä Temppeliherrat tule ottamaan vallan Euroopassa. Hän näkee myös itsensä Norja tulevana hallitsijana.

Breivkin katsoo olevansa valittu päättämään, kuka norjalaisista saa elää ja kenen kuuluu kuolla, ja että hän on Norja pelastaja.

Breivik suunnitteli jalostusohjelmaa norjan kansalle ja hän suunnitteli siirtävänsä ”vierassyntyiset” reservaatteihin.

Kommentit (4)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

elävätkö markkinavoimien sotakoneistoja ohjailevat voimakkaat vaikuttajat Breivikin tavoin? näkevät sodan oikeutettuna ja itsensä vapahtavina jumalina?

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387
Liittynyt5.3.2011
taucalm
elävätkö markkinavoimien sotakoneistoja ohjailevat voimakkaat vaikuttajat Breivikin tavoin? näkevät sodan oikeutettuna ja itsensä vapahtavina jumalina?Takuulla noin, soditaan kaikkialla maailmassa "rakkaudella omaa kansaansa kohtaan".

Breivkin katsoo olevansa valittu päättämään, kuka norjalaisista saa elää ja kenen kuuluu kuolla, ja että hän on Norja pelastaja.Sisällissodissa tyypillistä, voimakkain katsoo oikeudekseen päättää elämästä ja kuolemasta. Siis maailmanhistoria ja nykyaika on täynnä Breivikin tapaisia "päättäjiä", he eivät vain saa lausuntoja.

Toope
Seuraa 
Viestejä24878
Liittynyt23.7.2006

Tuosta asiasta on kyllä jo olemassa ketju:
http://www.tiede.fi/keskustelut/historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/v...
Massamurhaaja tuskin ansaitsee useampia keskusteluja.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat