Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Pääsen amiksesta tammikuussa ja pitäis löytää työtä. Jos perustaisinkin pikavippifirman että saan kaljarahaa helpommin.

Mitä vaatimuksia pikavippifirmoilla on. Voishan itte ottaa kulutusluottoa ja vipata sitä eteenpäin ja 15000 prosentin korolla.

Kyllä perintöfirmat ja pankit imasee puliukkojen sossurahat ja muut kuhan ne saadaan eka ulosottoon. Eli voitan helposti.

Kommentit (7)

ykskivi
Seuraa 
Viestejä1950
Liittynyt27.3.2006

Eikös sellainen pikavippifirma olisi hyvä, jossa *asiakkaat* lainaisivat *toisilleen* rahaa.. Eli kuka tahansa voisi myös vipata rahaa vippifirmaan, josta joku toinen ne voisi lainata itselleen.

Onnistuisi ilman suurta pääomaa..

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

ykskivi
Eikös sellainen pikavippifirma olisi hyvä, jossa *asiakkaat* lainaisivat *toisilleen* rahaa.. Eli kuka tahansa voisi myös vipata rahaa vippifirmaan, josta joku toinen ne voisi lainata itselleen.

Onnistuisi ilman suurta pääomaa..
https://www.fixura.fi/

tiäremiäs: "Kyllä perintöfirmat ja pankit imasee puliukkojen sossurahat ja muut kuhan ne saadaan eka ulosottoon. Eli voitan helposti."

Näin siinä ei ikävä kyllä tule käymään. Ne sossunrahat tai KELAn maksamat työttömyyspäivärahat on minimi, mitä yksittäiselle kansalaiselle tulee kuussa jäädä käyttörahaa. Käteen jäävä osuus on muistaakseni sossun asiakkailla jotain 495e/kk, ja KELAn työttömyyspäivärahalaisilla 411e/kk.

Niihin rahoihin ei perintäfirmat, eikä lopulta ulosottajakaan pääse käsiksi.

Jos olet työtön, etkä siinä tapauksessa lyhennä perinnässä tai ulosotossa olevia velkojasi, eikä työpaikasta ole tietoakaan, on suositeltavaa ja jopa toivottavaa hakeutua velkajärjestelyyn.

Velkajärjestelyyn jos pääset esim. viideksi vuodeksi niin maksuvarasi on nolla eikä ne voi tehdä suunnitelmaa jossa tota enemmän maksaisit, koska minimitulosi on oltava muistaakseni jotain noiden edellämainittujen (411-495e/kk) luokkaa. Niihin ei ulosottaja pääse millään käsiksi.

Tällöin velat tulee kuitattua sillä, että on viisi vuotta nollaohjelmassa. Näin siis allekirjoittaneen tapauksessa.

Piru, kun oisin tän tiennyt aikoinaan kun tyhmyyksissäni pikavipeillä luottotietoni menetin. Jos olisin tiennyt tulevaisuudessa pääseväni velkajärjestelyyn, olisin ottanut jokaisesta kuppausfirmasta maksimisummat lainaa, tilannut netanttilasta ja hobbyhallista kaikkea mukavaa. Veneen ja moottoripyöränkin olisin ehkä ostanut.

-No, tilasin sentään ps3:n ja 42" tauluteeveen, sekä sain vielä yhden 1000e:n pikavipin ulkomaanmatkaa varten, ennenkuin luottotietoni lähtivät.

PS Tiäremiäs: Lainaa tonni!!

olen itse suunnitellut ihan samaa. otatko bisneskumppania? ainut ongelma on kai alkupääoman hankkiminen eli pitää aloitella pienillä lainoilla. pikavippi kilpailu on kyllä kovaa, en tiedä onko niin hyvä idea kuitenkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat