Seuraa 
Viestejä45973

9/11:n suuri kansainvälispoliittinen aikaansannos oli laajan monimuotoisen liittokunnan muodostaminen kuviteltua"kansainvälistä terrorismia"-vastaan.Islam pukee itse omilla teoillaan terroristin räikeän punaista vaatetta päälleen.

Maailman ainoa supervalta,sen entinen päävastustaja Venäjä,sen tuleva haastaja Kiina,sen monenkirjavat liittolaiset Aasiassa ja Euroopassa,mukaan lukien entiset eurooppalaiset suurvallat ja siirtomaavallat-kaikki liityivät yhteen nitistääkseen joukon maailman köyhimmässä kehitysmaassa mellastavia rättipäisiä kalasnikovin heiluttajia,koska he olivat islamisti te
rroristeja,jotka vastustivat länsimaalaista elämäntapaa.

Suvereenit länsimaalaiset valtiot haluavat pitää hallussaan väkivallankäytön monopolin.Kun valtiot turvautuvat aseisiin,kysymyksessä on sota.Kun alivaltiolliset ryhmät tekevät saman kyse on terrorismista.Nämä Islamilaiset fundamentalisti ryhmittymät,jotka eivät hyväksy valtioiden ylläpitämää järjestystä ovat yleinen uhka"syöpä".

Tämän takia valtioiden suurin yhteinen etu on väkivaltaisten alivaltiollisten ryhmittymien eliminoiminen,kukistamainen.Se on Islamistien itseaiheuttama paha,jos sananvapautta loukataan ja valtion suvereeniteetti kyseenalaistetaan.Ongelmat ovat syvällä heidä uskonnon myrkyttämässä ajatusmaailmassaaan joka pitää kaikkia muita kuin islamin uskoisia vääräoppisina ja,että heidän tappamisensa ei ole rikos.

Jos länsimaat ajattelisivat samanlaisesti luulisi,että meiltäkin olisi jäänyt kebabit syömättä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten ilmaista ajatus tappamisen jumalallisesta mielekkyydestä sen kuulostamatta perverssiltä?

ISLAM

peterpan
Suvereenit länsimaalaiset valtiot haluavat pitää hallussaan väkivallankäytön monopolin.Kun valtiot turvautuvat aseisiin,kysymyksessä on sota.Kun alivaltiolliset ryhmät tekevät saman kyse on terrorismista.

Jaa. Mä olen verran konservatiivinen tässä asiassa, että pitäydyn vanhassa terrorismin määritelmässä ilman ns. neokonservatiivien tai Toby Archerin lisäyksiä "ei-valtiollisista" toimijoista. Eli terrorismi on terrorismia, oli sen takana jokin valtio tai ei.

Nykyhetken amerikkalainen sotilasteollinen kompleksi arvioi"terrorismin"olemusta siitä näkökulmasta

,että teollisuudella riittää tuottoisia tilauksia,työläisillä varmoja työpaikkoja,poliitikoilla tilaisuuksia ohjata liittovaltion varoja omaan vaalipiiriinsä

ja eläköityvillä Pentagonin kenraaleilla muhkeita uusia ansiomahdollisuuksia heidän myydessään uuden työnantajansa hyviksi tunnettuja tuotteita virassa vielä oleville vanhoille kavereilleen.

Joka kerta,kun tomahawk risteily ohjus pamahtaa jonkun takapihalle,Tucsonilaiset yritykset ovat saaneet miljoonan dollarin lisätilauksen.

Myös tätä on sota terrorismia vastaan ELI BUSINESTA.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat