Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos ajateltaisiin linnanjuhlissa esiintyvät kadetit sukupuoleltaan naisiksi, olisivatko he ihmiskaupan uhreja ?

Kaikki mitä nämä naiset olisivat joutuneet kokemaan ja alistumaan ennen pääsyä markkinoille :

Ikä, ulkonäkö ( hiusten pituus ja kasvojen luonnollisen karvoituksen poisto) ja ruumiinrakenne oltava muita mielyttävä.
Oltava oma-oloitteinen ja aktiivinen itsensä tarjolle tuomisessa.
Kaikki asiakkaat iästä ja hajusta huolimatta on hyväksyttävä vaikka kuinka luonto pistäisi vastaan.

Mitä muita ehtoja teille tulee mieleen ?

Ihmiskaupan uhreja nämä naiset siinä mielessä kun ovat joutuneet jo kaksikymppisinä koulutukseen ja aivopesuun vankeusrangaistuksen uhalla.

Ja laillisesti ajatellen kun joku tanssin tuoksinnassa pyytää jatkoille seksi mielessä syyllistyykö halonen ja valtio paritukseen ja ihmiskauppaan?

Miten paljon ajatteluun vaikuttaakaan kun tietää kohteen sukupuolen,
Objekti on joko uhri tai itse vastuussa kaikesta.

Kommentit (3)

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
Liittynyt29.4.2011

Miksei siellä muuten ole vastaavasti nuoria sorjia naisia miesvieraiden tanssikavereiksi? Vaikka koulutettuja kalliita luksusseuralaisia?

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Emotion Science
Seuraa 
Viestejä451
Liittynyt18.3.2008

Yäk, seksiä joutuu myymään haiseville, epäsiisteille vanhoille inhottaville äijille. Aivan karmeeta ja hirveetä. Seksin osto ja myynti on kiellettävä.

Mutta kaikki on kiinni vain kulttuuristamme, sillä ihmiset harjoittivat seksiä aivan antaumuksella peseytymättä ja puhdistautumatta ennen seksiin ryhtymistä tuhansia vuosia . Tämä siisteysintoilu seksin alueella on vain uusi trendi, joka alkoi 1900-luvun alussa.

Vanhoissa maalauksissa, joissa esitettiin kylpevä nainen, niin tämä nainen oli prostituoitu, sillä menneinä vuosisatoina vain prostituoidut peseytyivät.

Eri kulttuureissa on eri tavat. Thaimaalaiseen kulttuuriin kuuluu tiukka puhauskoodi, ja sekä ennen seksiä, että seksin jälkeen kuuluu peseytyä. Aids-tutkijat ovat epäilleet, että tämä on yhtenä syynä siihen, että AIDS leviää, sillä pesemällä vagina ennen seksiä vedellä, siitä huuhdotaan liukastus samalla pois, ja liukkauden puute hajottaa kondomit.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009
Emotion Science

Eri kulttuureissa on eri tavat. Thaimaalaiseen kulttuuriin kuuluu tiukka puhauskoodi, ja sekä ennen seksiä, että seksin jälkeen kuuluu peseytyä. Aids-tutkijat ovat epäilleet, että tämä on yhtenä syynä siihen, että AIDS leviää, sillä pesemällä vagina ennen seksiä vedellä, siitä huuhdotaan liukastus samalla pois, ja liukkauden puute hajottaa kondomit.Häh. Tunkevatko thait tosiaan sitä vettä sisälle vaginaan? Millä ilveellä? Normaalistihan pesulla huuhtaistaan kuitenkin nimenomaan häpyhuulet, kenties kädelläkin vähän avittaen. Ei sitä vettä tietääkseni kuulu sinne vaginaputkeen sisään asti tunkea. Ei ihme jos paikat kuivaa.

Olen sellaisenkin näkemyksen kuullut että genitaalit ovat itse itsensä puhdistava järjestelmä. Miehistä en moista kehtaisi sanoa, mutta (terveillä) naisilla ns. valkovuoto huuhtelee ei-toivottuja aineksia pois.

Ettei thaiden tapauksessa olisi kyse siitä että länsimaiset seksituristit käyttävät paikallisen väestön elimille tarkoitettuja kondomeja ja ne sitten repeilevät ollessaan liian pieniä? Tai ehkäpä thait eivät niitä kumeja edes niin käytäkään? Voi kai sitä väittää että käyttää, mutta ei käytäkään. Entä eikö siellä ole lainkaan valmiiksi liukastettuja kumeja tarjolla?

Tämä ei nyt sitten ole mitään piilovittuilua aasialaisia kohtaan, ihmettelen vain.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat