Seuraa 
Viestejä5153

Euroopassa jylläävä kriisi on saanut katseet kääntymään helleenisestä sivistysperinteestä hieman modernimpaan suuntaan, eli kaipuuta vanhaan pohjoisen kansojen hallitsemaan Eurooppaan ilmenee (Amerikassakin ruojat kävivät, seurannee perässä).

Skotlannin kansallispuolue SNP haluaa maan liittyvän osaksi Pohjoismaista yhteisöä, jos maa itsenäistyy.
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... pohjoismaa

Vaikutteita kulttuuriin ja geeniperimään on jäänyt runsaasti eri puolille:

Uuteen viikinkivaltioon voisivat liittyä Skotlanti, Irlanti, Islanti, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Norja, Ruotsi, Ukraina, Valko-Venäjä ja tietenkin Suomi.

Yhteisenä valuuttana voisi toimia platina, kulta ja hopea - kolikkoina, joissa olisi Thorin, Odinin ja Freijan kuvat. Setelirahaa vastaan pitäisi aina olla vastaava määrä jalometallia valtioliiton keskuspankissa.

Kulttuuriin erottamattomasti kytkeytyvät hillittömät juomatavat, irstas käyttäytyminen ja väkivaltaisuus ovat jo olemassa, tai pienellä raaputuksella esiinkaivettavissa jopa Ruotsissa.

Naisillakin olisi mukavampaa kuin nykyään:

Viikinkiyhteiskunnassa naisten asema oli parempi kuin tuon ajan Euroopassa yleensä, vaikka nykyaikaisesta tasa-arvosta ei ollutkaan kyse. Naisten asema riippui heidän yhteiskunnallisesta statuksestaan ja perhesuhteistaan.

http://www.katajala.net/viikinkiaika/elama/naiset.html

Vaaditaan viikinkivaltio, saadaan kunnon äijä- ja ämmämeinikiä nykyisen liituraitanysväämisen rahoittamisen sijaan!

Yleinen mielipide on aina väärässä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuppu L 2.0
Tarkoittanet ilmeisesti kalmarin unionia?

Wikipedia - Kalmarin Unioni

Itse ainakin ottaisin mieluiten tämän Kalmarin Unionin, johon nyt voitaisiin harkita otettavan jotain muitakin maita mukaan, mutta kriteerien pitäisi olla hyvin tiukat.
Kalmarin unioni oli Pohjoismaiden valtioliitto vuosina 1397–1523. Unioniin kuuluivat aikoinaan Tanskan, Norjan ja Ruotsin valtakunnat. Näiden valtakuntien alueisiin lukeutuivat myös suuri osa Suomesta, Islanti ja Färsaaret, pieni osa Pohjois-Saksaa ja aina 1470-luvulle asti sittemmin Skotlannille siirtyneitä saaria kuten Shetlanti ja Orkneysaaret. Teoriassa myös Grönlanti oli unionin aluetta. Unionin jäsenvaltakunnat säilyttivät erilliset lakinsa ja valtaneuvostonsa, mutta niillä oli yhteinen kuningas.Located in Sweden; suffragan to Hamburg (990-1104), to Lund (1104-64), and finally to Upsala (1164-1530). This diocese, the most ancient in Sweden, included the Counties of Skaraborg, Elfsborg, and Vermland. It was founded about 990 at Skara, the capital of the country of the Goths (Gauthiod),"Uusi viikinkivaltio tulossa?"
ei, vaan kuvitteellinen "Viikinkivaltio" on katoamassa.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5153
Matti E Simonaho

"Uusi viikinkivaltio tulossa?"
ei, vaan kuvitteellinen "Viikinkivaltio" on katoamassa.Viikinkien käskyttämä alue ei ollut valtio nykymielessä. Mitään palvelua viikingit eivät juuri tarjonneet vastineeksi, ehkä vähän suojaa muilta ryöstelijöiltä. Verotuskin oli ilmeisesti satunnaista ja ryöstöön verrattavaa.

Jotakin vetoavaa heissä vallanpitäjinä kuitenkin oli, jospa he kaikessa raakalaisuudessaan olivat kuitenkin aiempia sortajia oikeudenmukaisempia.

Ei viikinkivaltio olisi yhtään koko Euroopan laajuista liittovaltiota kuvitteellisempi, yhtä kaukana molemmat ovat realismista. Ainoastaan joku uusi Tsingis-kaani tai Tito voi onnistua väkivallalla liittämään kansat hetkellisesti yhteen.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

vapaatyyli
Itämeren maat voisi perustaa oman liiton ja välimeren raikulimaat oman vastaavan.

Ehdotukseni uuden valtion nimeksi on Pyhä saksalais-baltialainen keisarikunta. Pyhän saksalais-roomalainen keisarikunnan mukaan. Keisarikuntaa yhdistävänä tekijänä toimisi kristinuskovetoinen keskushallinto.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä70500
Saarnaaja
vapaatyyli
Itämeren maat voisi perustaa oman liiton ja välimeren raikulimaat oman vastaavan.

Ehdotukseni uuden valtion nimeksi on Pyhä saksalais-baltialainen keisarikunta. Pyhän saksalais-roomalainen keisarikunnan mukaan. Keisarikuntaa yhdistävänä tekijänä toimisi kristinuskovetoinen keskushallinto.Ei mene läpi

Paikka on jo varattu

Tuppu L 2.0
Vaihtoehtosesti voitaisiin tehdä Aryan Union, jossa yhdistävänä tekijänä toimisi rotu, jonka määritelmä olisi yhteistyökyky, vastuullisuus ja luotettavuus.


Miten tuo jaottelu rotuihin tehtäisiin esimerkiksi Suomessa? Tehtäisiinkö jokaiselle henkilökohtaiset geenitestit vai jaettaisiinko maa keskiarvoisten geenirajojen mukaan (esimerkiksi Pähkinäsaaren rajan kautta Länsi- ja Itä-Suomeen)? Yhteistyökyky, vastuullisuus ja luotettavuushan eivät tiettävästi ole rotuominaisuuksia, vaan henkilökohtaisia ominaisuuksia ja jossain määrin ne merkitsevät eri kulttuureissa hieman eri asioita (esimerkiksi joissain kulttuureissa oma ja perheen/suvun/heimon etu tulee ennen valtion etua tai globaalista etua enemmässä määrin, joissain taas vähemmässä määrin) . Tosin ehkä sitäkin voisi Suomeen soveltaa. Eräs opettajani tapasi sanoa, että hän ei lainaa mitään kenellekään Vaasa-Varkaus -linjan pohjoispuolella, koska siellä laina tarkoittaa samaa kuin lahja.

"Suomi-Venäjä vapaakauppa-alueesta" on juttua, sinne Karjalaan. Sinne voi kehittyä jotain uutta "alempiarvoisten rotujen" yhteistyöllä, mitä ei ole saavutettu yhteistyössä sen "ylempiarvoisen rodun" kanssa. Sieltä se lähti se Silkkitie Arabian, silloin ennenvanhaan, muistatteko? Ellette muista, niin lukekaa Suomalasten geneettistä perimää, ja verratkaa Suomalaseen kielelliseen perimään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat