Seuraa 
Viestejä45973

Mistä johtuu painon putoaminen, vaikka ei laihduttaisi, vaan syö aivan normaalisti, eikä harrasta juurikaan liikuntaa? Huomasin painoni pudonneen kolmisen kiloa, vaikka syön ihan yhtä paljon kuin ennen, enkä ole liikuntaa harrastanut. Tällaista muutaman kilon painonvaihtelua on ollut ( normaalipainosta lievään alipainoon ja takaisin) ilman että olen muuttanut mitään elämäntapojani, ainakaan tietoisesti. Mitä luonnollisia syitä on tällaiselle vaihtelulle, muuta kuin ravinto? Onko se haitallista?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875

Suola- / nestetasapaino ja pelkkä suolen sisältökin voivat vaikuttaa elopainoon yllättävän paljon, tuollainen 0-3 kilon heilahtelu on ihan normaalia.

Jos haluaa tarkkailla painoaan tarkemmin, kannattaa aina punnita itsensä samaan aikaan vuorokaudesta samassa tilanteessa, esim. aamulla sängystä noustessa, tarpeillaan käynnin jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä70500
väläys
Mistä johtuu painon putoaminen, vaikka ei laihduttaisi, vaan syö aivan normaalisti, eikä harrasta juurikaan liikuntaa? Huomasin painoni pudonneen kolmisen kiloa, vaikka syön ihan yhtä paljon kuin ennen, enkä ole liikuntaa harrastanut. Tällaista muutaman kilon painonvaihtelua on ollut ( normaalipainosta lievään alipainoon ja takaisin) ilman että olen muuttanut mitään elämäntapojani, ainakaan tietoisesti. Mitä luonnollisia syitä on tällaiselle vaihtelulle, muuta kuin ravinto? Onko se haitallista?Jos olisit kysynyt mikä ei voi vaikuttaa laihtumiseen , lista olisi huomattavasti lyhyempi kuin mitä tuolla ketjun otsikolla on mahdollista saada.

Nuo muutaman kilon vaihtelut on normaalia ja päivittäistä. Esim. jos juot litran vettä, "lihot" kilon tai käyt kusella ja paskalla "laihdut" kilon. Siksi en ymmärräkkään naisia, jotka punnitsevat itsensä satojen grammojen tarkkuudella.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat