Seuraa 
Viestejä45973

Euroopan valtioiden velkaantumisaste lienee 50 % BKT:sta ja enemmän.
Kansalaisten keskimääräinen velkaantumisaste on vähintään 50 % vuosituloista, Suomessa yli 100 %.
Kyse on niin käsittämättömän suuresta määrästä rahaa, että ihmetyttää, mistä se on peräisin.

Pankkien omat varat on alle 10 % antolainauksesta eli ne lainaa jonkun muun rahoja. Paljon puhutaan eläkesäätiöistä. En oikein usko, että kovin suuri osuus tuosta velan määrästä voi edes teoriassa olla peräsisin eläkesäästöistä.

Voisko joku viisas kertoa, mistä tämä kaikki velkaraha on peräisin?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

EV+
Seuraa 
Viestejä772

Euroopan pankkien rahat on osin Euroopan keskuspankilta jota on osin rahoittanut USA:n keskuspankki. USA on tehnyt tätä lainoitusta mahdolliseksi painamalla lisää rahaa.(perustuen jatkuvaan kasvuun vs. inflaatiopaine) Nyt Kiina vaatii Yhdysvaltoja maksamaan välittömästi lainansa. Yhdessä yössä.

Kiinassa on valmiiksi puolet (!!!) maailman dollareista jo nyt. Vaaditaanko tässä enää tähtitieteilijää?

Voisiko joku taloustieteilijä kertoa MIKSI tämä ei johda kaaokseen myös Euroopassa?

vRedR

Voisko joku viisas kertoa, mistä tämä kaikki velkaraha on peräisin?Raha on nykyään itsessään arvoton vaihdon väline joka vain määrittelee vaihdettavien tuotteiden arvoa. Rahaa on syntynyt sen historian aikana erinäisillä tavoilla lisäten rahan määrää melko kumulatiivisesti, arvon välillä siirtyen rahasta realiomaisuuteen ja toisin päin. Se raha jota minä vaihtooni käytän on peräisin velaksi otetusta rahasta, rahanhan tärkein tehtävä on sen kierto ja nykyisin tuohon kiertoon syntyy lisää rahaa kun joku ottaa luottoa. Nyt siis kun puhutaan rahasta jota yksityiset käyttävät vaihdon välineenä, pankkien kohdallahan käytössä on keskuspankkiraha, jolla ne hoitavat keskenäistä vaihtokauppaansa jonka tuotteena on raha jota minä käytän. Ja tuota keskuspankkirahaahan on oltava se varanto vaatimusten vaatima määrä, kaksinkertaisen tilinpidon seurauksena. Keskuspankeilla on taasen oma keskuspankkinsa, no asiahan toistaa itseään samankaltaisena suhteena kuin mitä yksilöllä on liikepankin kanssa. Mennään vain sen pyramidin kärkeä kohti. Ja lopuksi sieltä löytyy pelkkää ilmaa, josta se raha on peräisin. Koska raha viimekädessä on arvotonta, se on velkasuhteen muistilappu.
Totuus taitaa olla, että nykyinen globaali sivilisaatio on aikaansaanut pyramidin joka on aikansa kuvana imaginaarinen, mutta kooltaan saa näyttämään egyptiläisten saavutuksen hiekkaleikeiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
EV+
Nyt Kiina vaatii Yhdysvaltoja maksamaan välittömästi lainansa. Yhdessä yössä.Kiina siis haluaa romahduttaa globaalin talousjärjestelmän. Miksi, ja olisiko linkkiä uutisointiin aiheesta? En löytänyt näin merkittävästä uutisaiheesta äkkisältään yhtään uutisotsikkoa.

Velkaraha on peräisin keskuspankista. Eikä johda kaaokseen, koska valtiot ylläpitävät järjestystä. Jos et maksa velkaasi takaisin, omaisuutesi takavarikoidaan ja menetät luottotietosi seuraavan 15 vuoden ajaksi. Pahimmassa tapauksessa joudut vankilaan.

Pikkulintu
Velkaraha on peräisin keskuspankista.Mistä keskuspankki saa rahaa kokoajan lisää, ei kai tarvitse todistaa rahan määrän kasvaneen ajan funktiona..

EV+
Seuraa 
Viestejä772
Carloz
EV+
Nyt Kiina vaatii Yhdysvaltoja maksamaan välittömästi lainansa. Yhdessä yössä.Kiina siis haluaa romahduttaa globaalin talousjärjestelmän. Miksi, ja olisiko linkkiä uutisointiin aiheesta? En löytänyt näin merkittävästä uutisaiheesta äkkisältään yhtään uutisotsikkoa.Taisin nähdä unta. Kiina uhkasi realisoida jenkkien velat laskemalla ulos kaikki dollarinsa. Pyrkivät luomaan globaalin inflaation.

Se oli vain unta....

Suomi-englanti:

Raha=money
Currency=valuutta
Esim. dollari on currency ei money, tarkemmin sanottuna world reserve currency.
FED on yksityinen pankki joka luo valuuttaa velkaa vastaan. Valuuttaa luodaan tyhjästä ja lisää luodaan tyhjästä fractional reserve banking -mekanismin avulla.
Mielenkiintoista on se, että viime viikon keskuspankkioperaatiossa ECB lainasi "rahaa" dollareissa .ECB ei luo omaa valuuttaa vaan velkaantuu FEDille (Rotchildeille)?
http://www.youtube.com/watch?v=tj2s6vzErqY

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat