Seuraa 
Viestejä45973

Erepublik on yhteiskunta- ja sotasimulaattori, joka on toiminut jo vajaat neljä vuotta netin syövereissä. Pelissä kukin pelaaja edustaa yhtä eMaailman kansalaista, joka voi mm. osallistua politiikkaan (liittyä puolueeseen, pyrkiä sen puheenjohtajaksi, pyrkiä puolueesta kansanedustajaksi ja osallistua päätöksentekoon tai jopa presidentiksi ja johtaa kokonaista yhteiskuntaa), liittyä sotilasyksikköön ja armeijaan (eSuomen puolustusvoimien lisäksi maassa toimii kaksi itsenäistä sotilasyksikköä) ja vaikka mitä muuta (oikeastaan vain mielikuvitus - ja pelimekaniikka - ovat rajana). Tällä hetkellä eSuomi on hyökkäämässä eViroon ja kaikki apu on tarpeen, että sota saadaan voitettua!

Itse peliin voi käyttää vain pari minuuttia päivässä, mutta myös enemmän jos haluaa (riippuu ihan siitä miten haluaa peliä pelata). Suomen eRepublik yhteisössä uusia pelaajia autetaan aktiivisesti mm. neuvomalla sekä lahjoittamalla ruokaa ja aseita.

Nyt kutsunkin teidät mukaan testaamaan tätä peliä, jota itse olen pelannut sen alkupäivistä asti. Liittykää edes sen takia, että voimme antaa eSuomen vihollisille pataan! Peliin on muutamassa päivässä liittynyt yli 1000 uutta pelaajaa!

Quakenet Web IRC
#eRepublik.fi @ Quakenet

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Pertinax
Seuraa 
Viestejä1783

Ruotsin valtaaminen käynnissä
Ruotsi on hävinnyt jokaisen taistelunsa Suomea ja Venäjää vastaan. Norja onnistui vapauttamaan kaksi aluettaan Ruotsilta ja noiden alueiden kohtalo on vielä avoin. Tarkoituksenahan on ollut vallata Norjan alueet, jotta serbialaiset lähtisivät pois Norjan hallituksesta.

Venäjä on vallannut kolme aluetta eteläisestä Ruotsista. Venäjän eteneminen pysähtyi hetkeksi, kun Viro hyökkäsi Venäjälle ja siellä käytiin tiukka taistelu.
http://www.erepublik.com/en/article/es- ... 31061/1/20

http://www.erepublik.com/en/referrer/Pertinaxsuomi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat