Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Huumeita on yhtä paljon, kuin on käyttäjiäkin, samoin on näiden ympärille syntyneitä ryhmiäkin.

Kokaiinissa liikkuvat isot rahat, miljardit, lordit ovat organisoineet itselleen suuren armeijan ja turvaverkoston ja lahjoneet poliitikot pitämään pöydän puhtaana. Huumelaki on vain nimellinen, poikkiteloin tulevat tapetaan. Kymmeniä tuhansia joka vuosi.

Toisella puolella rajaa, Amerikassa kokaiini on kiellettyä, sitä vastaan on nostettu sota, vaikka CIA antaakin rahoittaa pieniä sissiarmeijoitaan kokaiinilla. Kaksinaismoralismia.
Mutta valtion budjetissahan se ei voi näkyä, kuten ei unikkokaan. Cracknistit tekevät aseellisia ryöstöjä ja murhaavat ihmisiä aineissa. Kuitenkin, voi olettaa että heidän mielenterveytensä ei ole kovin hyvässä kunnossa jatkuvan vuosien linnatuomioiden pelossa, diilereiden uhkausten pelosta, epäpuhtaiden huumeiden (jatkeaineet) johtuvien terveysvaikutusten vuoksi. Tähän todelliseen alamaailmaan laskisin metan, kovat opiaatit ja kokaiinin.

Sitten on kannabis, psyke ja bilekulttuuri. Otetaan tabu, vedetään reivit, jatkoilla vähän sieniä ja happoa ja sitten taas viikko duunia. Homma suht lapasessa suurimmalla osalla.

Sitten erikseen Aasia, koko kaupunki vetää Yabaa huorista putkimiehiin asti, että jaksavat tehdä töitä aamusta iltaan ja kerätä asiakkaita.

Suomen kulttuuri, noh. Buprenorfiini, bentsot ja ja jatkettu piri, ja tuloksen voi mennä katsomaan Tallinnanaukiolle aamulla kello kymmenen.

Minä olen sitä mieltä että jokaiseen maahan hommataan Drug-Free-Zone, jossa käyttäjät asuvat, he saavat annoksensa ja se siitä.

Tätä hommaa ei voida voittaa. Madagaskarille narkomaanit, niinkuin Hitler meinas Jutkuille? Keskustelua huumekulttuurista ja sen monimuotoisuudesta, kaikki dokumentit tervetulleita.

Itse annan kaksi:

Black Tar Heroin http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... Yt4Mmn7ofI

Meth: The World's Most Dangerous Drug http://www.youtube.com/watch?v=ku85jOI1WVo

Kommentit (1)

Oosksä ottanu jotain? Täällä on monta huumeketjua jossa on muutakin kuin tuo tajunnanvirta jota suolsit. Ongelman määrittelyyn kannattaa ottaa mukaan sen kaikki toimijat, myös ne selvät virkapalkkaiset joiden elinehto huumeet ovat. Niin kuin pappi ja syntiset. Fittuako se ilman niitä paasaisi.
Suomessa oli "huumeongelma" jo sodan jälkeen kun sotavammojen vuoksi oli muutama morfiiniriippuvainen tai sillä kulkeva lekuri.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat