Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Yhdysvallat on jo kuuluisa piittaamattomuudestaan kansainvälisiä ihmisoikeuslakeja kohtaan. Näyttää siltä että kaikkea ei kuitenkaan ole vielä nähty.

Ihmisten vangitsemista helpottava laki edistyy:

By the end of next week, the US government very likely will have the power to lock up US citizens for life at Guantanamo Bay or other military prisons -- without charge and without trial.

http://articles.businessinsider.com/201 ... ry-prisons

Internetiä sensuroiva laki muuttaisi koko maailman nettikäytäntöjä

Yes, the Internet needs reasonable laws and bad actors need to be pursued, but the freedoms of billions of individual Internet users should not be sacrificed in the interest of easing that pursuit.

http://www.huffingtonpost.com/sen-ron-w ... 97305.html

Näyttää siltä kuin tämä "vapauden maa" olisi ottanut oppia suoraan Kiinalta. Onko kyse ihmisoikeuksien piittaamattomasta loukkaamisesta vai voiko viritteillä olevia lakeja perustella länsimaisen humanistisen perinteen avulla?

Sivut

Kommentit (82)

ID10T
Seuraa 
Viestejä2843
Liittynyt3.10.2007

Tuo ensimmäinen lakialoite koskisi nähtävästi myös muiden maiden kansalaisia:

Today, the Senate voted 38-60 to reject an important amendment to the National Defense Authorization Act (NDAA) that would have removed harmful provisions authorizing the U.S. military to pick up and imprison without charge or trial civilians, including American citizens, anywhere in the world.lähde: http://www.aclu.org/blog/national-secur ... -detention

kohveeman
Ei mikään ihme. Johan siellä on leiritkin valmiina. Kohta viherfasistit puhdistavat maan. Jää luonnolle tilaa. Jää luonnolle tilaa.

Niin ja nyt ne kuulemma ovat alkaneet aktivoimaan niitä FEMA-leirejä huhujen mukaan. Enpä tiedä mitä siellä oikein kuliseissa suunnitellaan mutta ei lupaavalta vaikuta. Kohta nähdään varmaan joku false-flag isku jenkkeihin ja sillä verukkeelle USA hyökkää Syyriaan ja Iraniin ja kenties vetää mukanaan sotaan Kiinan ja Venäjän samaan aikaan kun kotimaassa alkaa massiiviset puhdistukset.

Joo kuulostaa aika absurdilta mutta eihän edellisestä vastaavasta ideasta ole kuin 70 vuotta ja muutenkin tuollainen "puhdistus" on historiassa enenmmän sääntö kuin poikkeus.

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan täältä lintukoto Suomesta käsin

http://www.youtube.com/watch?v=Nvw1JM5ZhWg&feature=channel_video_title

As we noted in our previous report, it is worth mentioning again the words of the American Founding Father, Thomas Jefferson, who warned his fellow citizens over 200 years ago about what is happening today by saying:

“I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered.”

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3419
Liittynyt30.5.2010

Jenkit nyt vaan tykkäävät ampumisesta ja pommien heittelystä.

Sivistyneissä maissa moista kutsutaan barbariaksi.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Maailman suurimpiin kuuluvat internet-yhtiöt, joukossa esimerkiksi Google ja Facebook, ovat nousseet äänekkääseen vastarintaan Yhdysvaltain kongressissa etenevää, verkkopiratismin kitkemiseen tarkoitettua lakialoitetta vastaan.

Lakia ovat yhtiöiden lisäksi arvostelleet esimerkiksi kansalaisjärjestöt ja internetin perusteknologioiden rakentamisessa mukana olleet insinöörit. Muun muassa tietosanakirja Wikipedia on uhannut pimentää sivunsa väliaikaisesti protestiksi lakia vastaan.

Lakia tukee puolestaan elokuva- ja musiikkiteollisuus. Ala haluaa rajoittaa sisällön laitonta levittämistä internetissä. Yhdysvaltain kongressi käsittelee lakia seuraavan kerran vielä joulukuun aikana.

Arvostelijoiden mielestä SOPA-lyhenteellä (Stop Online Piracy Act) tunnettu laki asettaisi nettiyhtiöille kohtuuttomia vaatimuksia ja puuttuisi internetin perusrakenteisiin tavalla, joka häiritsee koko tietoverkon toimintaa.

Laki asettaisi nettiyhtiöille entistä tiukempia vaatimuksia valvoa, mitä sisältöä niiden sivuille ladataan, ja voisi saattaa ne nykyistä herkemmin vastuuseen käyttäjien ilman lupaa sivuille lataamasta sisällöstä. Sisällön oikeuksien omistajat voisivat vaatia tällaista sisältöä sisältäviä tai siihen linkittäviä sivuja suljettaviksi.

Sisällön omistajat voisivat myös vaatia pankkeja ja luottokorttiyrityksiä katkaisemaan rahoituksen sivustoille.

Pääsy sivuille estettäisiin puuttumalla internetin DNS-nimipalvelujärjestelmään. DNS-järjestelmän perusteella verkkoselain löytää internetistä sivun, johon käyttäjän siihen kirjoittama osoite viittaa. Arvostelijoiden mielestä järjestelmään puuttuminen aiheuttaisi häiriöitä verkon toimintaan.

Lailla halutaan estää pääsy varsinkin ulkomaisille piraattisivustoille. Tämän vuoksi se on saanut osakseen arvostelua myös sananvapauden rajoittamisesta.

Nettiyhtiöiden vastuun lisääminen Yhdysvalloissa voisi vaikuttaa myös niiden toimintaan ulkomailla. Yhdysvalloissa lain on pelätty antavan kilpailuetua Euroopalle ja muille maille, joiden nettiyrityksillä vastaavia rajoituksia ei olisi.

Verkkoyhtiö Googlen toinen perustaja Sergei Brin kirjoitti torstaina hämmästyneensä siitä, että uhka verkon sananvapaudelle nousee Yhdysvalloista. Hän vertaa toimia esimerkiksi Kiinan verkkosensuuriin.

Brinin mukaan lait "antavat Yhdysvaltain hallitukselle ja tekijänoikeuksien omistajille ennenkuulumattoman vallan kaapata itselleen DNS-järjestelmä ja sensuroida hakutuloksia".


Kuulostaa loogiselta koska fasistista maata on vaikea hallita jos on vapaa internetti, nyt nopeasti netti sulkuun ja ainoaksi lailliseksi netti-sivustoksi fox-news.com ym.

Jarnoraattori
Minusta on jo tragikoomista, että nyt ne on keksiny syyttää Irania 9/11:sta!
´Iranin yhdistäminen 9/11-iskuihin on Yhdysvaltain propagandaa´
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2048Verkkomedialla on mielenkiintoisia uutisia, mutta lähteet eivät oikein vakuuta. Shithitsthefan ja russia today, hmm....
Löytyköhän noista asioista infoa jostain muualta?

Arvuuttelija
Jarnoraattori
Minusta on jo tragikoomista, että nyt ne on keksiny syyttää Irania 9/11:sta!
´Iranin yhdistäminen 9/11-iskuihin on Yhdysvaltain propagandaa´
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2048Verkkomedialla on mielenkiintoisia uutisia, mutta lähteet eivät oikein vakuuta. Shithitsthefan ja russia today, hmm....
Löytyköhän noista asioista infoa jostain muualta?

Verkkomedia on vähän samanlainen sivusto kuin infowars.com mistä ne kopioikin paljon juttujaan, eli sivusto jossa on paljon totuudenmukaisia paljastuksia mutta välillä mennään metsäänkin villien salaliittoteorioiden kanssa. Russian today ainakin omaan silmään on luotettava sivusto ja katsonkin usein heidän uutis-video pätkiään, toki voisi sanoa että sekin sivusto on ns. lännen vastainen propaganda sivusto ja tottahan se on tavallaan mutta se on aina silti hyvä katsoa uutisia kolikon kummaltakin puolelta.

Monet silti haluavat uskoa että kaikki mitä luemme mainstream mediasta on totta koska jos tajuaisimme tämän kontrollikoneiston todellisen naaman, loisi se välittömästi turvattomuuden tunnetta ja monien uskomusten murtumista joista on tullut pysyvä osa monien maailmankuvaa. Joudut kyseenalaistamaan kaiken, tietysti myös mainstream median ulkopuolella olevan tiedon. Valitettavasti se mitä ei leimata mainstream mediaksi leimataan huuhaaksi, mutta onkohan tässäkin kysymys vain kontrollista?

Muunmuassa Bushin kampanjassa journalisti esitti kysymyksen Bushille hänen maksettuaan useille toimittajille jotta he puhuisivat myönteisesti Bushin kampanjaan liittyvistä asioista ja toisivat näitä esille enemmän. Bush vastasi ettei tässä tapauksessa lakia ollut rikottu ja case closed.

Suomessahan media on täysin puoleeton ja lahjomaton? Disinformaatio on paras kontrolloinnin väline. Totuudella ei voi kontrolloida, vain mielipiteillä ja omilla henkilökohtaisilla agendoilla. Nykyajan raadollinen maailmankuvahan tekee meistä onneksi eettisiä joten ei syytä huoleen...

Eipä ihme että netti joutuu sensuuriin, on ollut koko 2000 luku kiusallista aikaa eliitille kun netissä pyörinyt salaliittoteoriat ynnä muut kuin kulovalkea kiitos wikileaksin jne...
Jatkossa netissä lienee vain fox-news online jos haluaa uutisia
Nörttien boikottiyritykset ei paljon hidasta tämän etenemistä, mutta toivotaan ny vielä että tuo kaatuu..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat