Seuraa 
Viestejä45973

Monista kirjoitelmista Talven 2011-2012 säät ja jäätilanne -ketjussa paistaa päivänselvästi, että ns. miesmuisti on korkeintaan muutaman vuoden mittainen. Taivastellaan tämän alkutalven säitä ikään kuin olisi kysymys jostain ainutlaatuisesta. Tilastoja tutkimalla (kun muisti on niin lyhyt) löytää menneisyydestä vaikka kuinka paljon ihan samanlaisia marras- ja joulukuita. Niitä on ollut jo liki sata vuotta sitten, ja siksi kaikki pelottelu ilmastonmuutoksesta perustuu siihen, että Ilmatieteen laitos katsoo historian alkaneen vasta 30 vuotta sitten.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Arroios takoittanee Talven 2011-2012 säät ja jäätilanne -ketjua. Miemuisti on todella lyhyt. Ainoat asiat joissa muisti voi mennä vuosikymmeniä taaksepäin ovat sellaisia, joihin liittyy jotain isoa henkilökohtaista merkitystä. Lasten syntymät, sairaudet, kuolemat. Tuollaisiin suurin tapahtumiin liittyvät asiat muistuvat mieleen kaukaakin.

Se, miksi IL on määritellyt oman "miesmuistinsa" 30 vuodeksi on käsittämätöntä, joku voisi ilkeästi sanoa, että se olisi jopa tarkoitushakuista.

visti
Seuraa 
Viestejä6331
Arroios
Monista kirjoitelmista Talven 2011-2012 säät ja jäätilanne -ketjussa paistaa päivänselvästi, että ns. miesmuisti on korkeintaan muutaman vuoden mittainen. Taivastellaan tämän alkutalven säitä ikään kuin olisi kysymys jostain ainutlaatuisesta. .Annapa esimerkki, vaikka yhdestä, josta voi saada sellaisen käsityksen, että syksyä olisi perusteettomasti moitittu poikkeuksellisen lämpimäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat