Seuraa 
Viestejä45973

T4V on 19 ja TSH 5.7. Mitä tuo tarkoittaa että molemmat on koholla? Vajaatoiminnassa t4v pitäisi olla matala ja tsh korkea ja liikatoiminnassa tsh matala ja t4v korkea.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Epäloogiset labrat kandee ottaa kertaalleen uudelleen ennenkuil lähtee enempää asiaa pähkäilemään, labravirheet eivät ole aivan tavattomia kuitenkaan.

Kulaushaikara
Seuraa 
Viestejä1023

En ole hyvin perehtynyt asiaan, mutta olen lukenut useita kommentteja ihmisiltä, joilla on ollut epätyypilliset oireet vajaatoiminnasta, joka näyttää liikatoiminnalta ja toisin päin. Ilmeisesti on niin, että arvot heittelevät ja ovat nyt näin ja huomenna toisin. Se kertoo siitä, että olet sekaisin. Siis kehosi on. Oletko saanut tarpeeksi jodia? Vai onko syytä epäillä "oikeasti" sairautta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kolme kertaa mitattu, kuukauden välein. Arvoissa on heilahtelua vain muutama pojo suuntaan toiseen, eli mediaani on TSH 4.5 ja T4V 19.

asdfprkl
Kolme kertaa mitattu, kuukauden välein. Arvoissa on heilahtelua vain muutama pojo suuntaan toiseen, eli mediaani on TSH 4.5 ja T4V 19.Sitten jos mennään harvinaisuuksiin niin esim TSH:ta erittävä aivolisäkeadenooma(hyvänlaatuinen kasvain). Jos sulla jotain hankalaa oiretta noihin liittyen on niin koita saada lähete endokrinologille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat