Seuraa 
Viestejä45973

Olin tossa kaupassa ja kun tulin takaisin autolle, niin en voinut olla huomaamatta tätä pikku poika porukkaa joka käveli läheltä ohitse. Kovan näköisesti takit auki ja hiukset laitettuna litkittiin energiajuomaa.

Muutaman sanan vaihdonkin siinä kuulin (tai itseasiassa jäin kuuntelemaan, kun tiesin että viihdettä luvassa:

poika1: "tää on aika kovaa kamaa"
poika2: "tää on ihan paskaa
poika1: "Maista tätä"
poika2: "on kyl aika stydiä" (red bull =) )

Saako pikkuiset pojat oikeasti kofeiinin käytöstä jotain tuntemuksia, mitä tämä liiallinen kofeiini heille teettää? voivatko he ihan oikeasti jäädä fyysisesti siihen koukkuun vai mistä tälläinen kovin hupaisan oloinen villitys johtuu?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Teepä testi. Pidä paastoa nyt illasta alkaen. Huomenna osta litran verran energiajuomaa. Nauti ne 19-20 välisenä aikana. Tee havaintoja.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Saw
Teepä testi. Pidä paastoa nyt illasta alkaen. Huomenna osta litran verran energiajuomaa. Nauti ne 19-20 välisenä aikana. Tee havaintoja.Ei tarvi, mulle jo 3-4kuppia päiväs kahvia aiheuttaa sen että maha menee sekaisin ja paska lentää ku varpus parvi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä29584
purtsi85
Saw
Teepä testi. Pidä paastoa nyt illasta alkaen. Huomenna osta litran verran energiajuomaa. Nauti ne 19-20 välisenä aikana. Tee havaintoja.

Ei tarvi, mulle jo 3-4kuppia päiväs kahvia aiheuttaa sen että maha menee sekaisin ja paska lentää ku varpus parvi

Hyppisin seinille kunnon sokeri- ja kofeiinipläjäyksen jälkeen. Ei kiitos. Tästäkö se nykynuorison räyhääminen johtuu, liikaa kofeiinia ja sokeria? Kahvi kyllä tehostaa vatsan toimintaa, siksi käytänkin sitä niin varovaisesti.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Guarani River Oil
Seuraa 
Viestejä467

Kofeiini itsessään on paskaa. Aiheuttaa liiallisina määrinä hikoilua ja muutenkin epämiellyttävän olon. Suosittelen mateeta, siinä kofeiini muiden xaniinien kanssa ei aiheuta suurinakaan määrinä näitä epämieluisia tuntemuksia.
Kuosaamiseen siitä ei kylläkään ole, lapset saavat kiksit vaikka banaaninkuorista.

EDIT: ei muute aiheuta ripulointiakaan.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Energiajuomista parhaita ovat sokeroitu kahvi ja kotikalja.

Jaksa nyt viitsiä taustoittaa, mutta on pitkät testiperinteet ajalta agraarin yhteiskunnan ja lihastyönä tehtävien työsesonkien.

Vanhanajan heinätyö seiväskuivatuksen aikaan yli 25 asteen lämmössä 12 h päivinä, oli sellainen testikenttä jossa urheilu- ja energiajuomat punnittiin. Talvella metsätöissä myös oli omat kuvionsa tankkauksessa. Alkaa olla vain aika vähän väkeä jolta kyselytutkimusta voi enää koota.

Nuo juomat joita kaupoissa myydään ja joissa on mm. kofeiinia, varmasti antavat kiksit. Muistan itse 6. luokkalaisena, kun uimahallin samppanjapulla teki kuumottavan olon ja korvissa suhisi. Yleensäkin jos keskushermostoon vaikuttavia ei ole koskaan käyttänyt, on hyvin herkkä kaikelle siihen vaikuttavalle. Suuri osa ei pysty siksi käyttämään kunnon särkylääkkeitäkään vaan joutuvat kitumaan/riskeeraamaan steroidien kanssa. Kaikkiaan energiajuomat ovat kusetusta. Ne eivät tehoa normi kahvittelijaan kuin lihottamalla tätä. Urheilujuomat ovat aika toimivia, mutta kotikaljan ja sokeroidun laimean viinimarjamehun on todettu monasti olevan vähintään yhtä tehokkaita. Usein tehokkaampiakin. Krapulassa voittaa kotikalja ja kovassa suorituksessa sokeroitu herukkamehu.

- Ubi bene, ibi patria -

Kuuminta hottia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat