Kadonneet Probioottibakteerit!

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

""01.09.2000 00:00
Äidinmaito saattaa altistaa allergialle

Äidinmaidon ominaisuudet saattavat vaikuttaa allergian puhkeamiseen, selviää lääketieteen lisensiaatti Kirsi-Marjut Järvisen tuoreesta väitöskirjasta.

Tutkimuksessa selvitettiin maidossa esiintyvien immunologisten tekijöiden vaikutusta lapsen riskiin sairastua lehmänmaitoallergiaan. Seurannassa oli sata äitiä ja lasta. Mukana oli taustaltaan sekä allergisia että terveitä perheitä.

>>>>Äideille suositellaan nykyisin noin puolen vuoden rintaruokintaa mm. sen allergioilta suojaavan vaikutuksen takia. Näyttö allergiasuojasta ei ole kuitenkaan kiistaton. Lehmänmaitoallergia alkaa usein oireille jo rintaruokinnan aikana.

>>>>Järvinen havaitsi tutkimuksessaan, että maitoallergisten lasten nauttima maito poikkesi terveiden lasten rintamaidosta. Ns. hyvässä rintamaidossa oli runsaasti suojaavia vasta-aineita ja sen solukoostumus oli erilainen kuin ns. huonossa maidossa, jossa on vähän vasta-aineita ja paljon allergiasoluja, eusenofiileja.

Koska rintamaito kypsyttää imeväisikäisen puolustusjärjestelmää, suojaavien tekijöiden puutos saattaa raivata tietä allergialle. Allergiasolut ovat vahingollisia pienen lapsen suolistolle. Eusenofiilit vapauttavat myrkyllisiä välittäjäaineita, jotka saattavat tuhota limakalvokudosta ja lisätä suolen läpäisevyyttä.

Kirsi-Marjut Järvisen mukaan havainto antaa aiheen pohtia, kuinka järkevää on suositella pitkää rintaruokintaa erityisesti allergiaperheissä.""
__________________________________________________
Lapsen suunnittelu, odottava äiti, vauva ja lapsi:
>>>>Luontoäiti on järjestänyt siten että sekä äiti, että sikiö/vauva oleteusarvoisesti altistuvat samoille allergeeneille odotus- ja imetys-aikana, >>>>jolloin äidin on pystyttävä tuottamaan vasta-aineet sekä itseään, että lastaan varten. >>>>Lapsi saa oman immuunipuolustuksesi tuottamat vasta-aineet äidinmaidossa!

Voit varmistaa tulevan lapsesi terveyden jo lapsen suunnittelu vaiheessa syömällä kolmea tärkeintä probiootti-bakteeria koko ajan vähintään(!) >>>>imetyksen loppuun asti-jonka pitäisi kestää vähintään 12-kuukauden ajan! Ja tällä varmistat myöskin itsesi pysymisen infektiovapaana. Emättimestä löytyy noin 20g probiootti-bakteereita.

Voit varmistaa lapsesi mahdollisimman terveen elämän antamalla lapsellesi probiootti-bakteereita (mhb) vauvasta asti, sen takia että lapsen immuunipuolustus kehittyy yhteen ikävuoteen mennessä, >>>>jonka jälkeen lapsi itse vasta kykenee tuottamaan tarvittavat vasta-aineet.

*Huom!
- Elollisten-yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on allamainitut kolme Probiootti bakteeria-oli sitten kyse aikuisesta tai lapsesta-miehestä tai naisesta-kissasta tai koirasta, jolloin palautusprosessi tarvitsee prikulleen(!) nämä kolme tärkeintä bakteeria:
1. Lactobacillus asidophilus(L-a),
2. Lactobacillus bulgaricus(L-b) =”antibiootti”-bakteeri ja
3. Bifidobacterium.

Jatkuu........
Äiti saa paljon tuhoa aikaan mikroaaltouunilla:
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org ... touunissa/

Kommentit (4)

Vierailija

Normaali probiootti kasvatetaan suojatusti labrassa, pakastekuivataan ja laitetaan vähän inuliinia evääksi kapseliin. Seurauksena on melkoinen "die off rate", eli lukema paljonko bakteereista on kuollut siinä vaiheessa kun laitat sen suuhun, verrattuna valmistushetkeen. Usein tämä on jopa 80%. Saat siis vain 20% "elossa" olevia bakteereita, jotka nekin on koko elämänsä kasvaneet suojatusti, ja ottavat kovaa turpaan suolistosi pahoilta bakteereilta. Apua on näistäkin silti, mutta aika vähän.

Ohhiran probiootti on siis Japanilainen alunperin. Se valmistetaan sekoittamalla 40 eri kasvista, hedelmää, merilevää yms. ravintososeeksi. Tähän istutetaan 12 bakteerikantaa, ja annetaan seoksen fermentoitua 3 VUOTTA. Mitä tapahtuu tässä? Bakteerit kilpailevat kolme vuotta elintilasta ja ajan loputtua jäljellä on vain kovimman luokan hyvät bakteerit. Heikot sortui elon tiellä jne, voittajat jäi. Näitä sinä haluat taistelemaan vatsasi hyvinvoinnin tueksi, et niitä lellittyjä maljassa kasvatettuja kermaperseitä. Ohhira sisältää myös ainutlaatuisen TH10-bakteerin, jolla on kysy tuhota MRSA-sairaalabakteeri jos se suolistossa majailee (sekä streptococcus- , että staphylococcus -sukuinen MRSA).

http://www.iherb.com/Dr-Ohhira-s-Essent ... /3620?at=0

Vomies
Seuraa 
Viestejä2368
Liittynyt4.9.2010

Minä otin yhtä kotimaista maitohappobakteeri pilleriä 4-6kpl päivässä. Minulla tummeni tukka. Suolistossakin tuntui vaikuttavan.

Vakavanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä32776
Liittynyt6.12.2009
MsHorton
Normaali probiootti kasvatetaan suojatusti labrassa, pakastekuivataan ja laitetaan vähän inuliinia evääksi kapseliin. Seurauksena on melkoinen "die off rate", eli lukema paljonko bakteereista on kuollut siinä vaiheessa kun laitat sen suuhun, verrattuna valmistushetkeen. Usein tämä on jopa 80%. Saat siis vain 20% "elossa" olevia bakteereita, jotka nekin on koko elämänsä kasvaneet suojatusti, ja ottavat kovaa turpaan suolistosi pahoilta bakteereilta. Apua on näistäkin silti, mutta aika vähän.

Ohhiran probiootti on siis Japanilainen alunperin. Se valmistetaan sekoittamalla 40 eri kasvista, hedelmää, merilevää yms. ravintososeeksi. Tähän istutetaan 12 bakteerikantaa, ja annetaan seoksen fermentoitua 3 VUOTTA. Mitä tapahtuu tässä? Bakteerit kilpailevat kolme vuotta elintilasta ja ajan loputtua jäljellä on vain kovimman luokan hyvät bakteerit. Heikot sortui elon tiellä jne, voittajat jäi. Näitä sinä haluat taistelemaan vatsasi hyvinvoinnin tueksi, et niitä lellittyjä maljassa kasvatettuja kermaperseitä. Ohhira sisältää myös ainutlaatuisen TH10-bakteerin, jolla on kysy tuhota MRSA-sairaalabakteeri jos se suolistossa majailee (sekä streptococcus- , että staphylococcus -sukuinen MRSA).

http://www.iherb.com/Dr-Ohhira-s-Essent ... /3620?at=0





Olen pro probiootti ja syön reilusti merilevää. kakka tuoksuu merkittävästi miedommalta merilevän ruokavalioon lisäämisen jälkeen. Hyvä merkki itsessään suolen bakteerikannasta.

Vierailija

Älä lähde merta edemmäs "kalaan"-Ainoastaan elävistä bakteereista on hyötyä!!!

"" *Mhb. Maitohappobakteeri jauhe- ja jauhekapseli-tuotteet (Suomi)=oikeat probiootti bakteerit. Tämä sivu on paivitetty 09.09.2011
Mistä näitä bakteereita sitten saa?
Valitettavasti nykyruuasta emme saa riittävästi näitä tarpeellisia mh-bakteereita, syystä että kaikki maitotuotteet ja niin lasten, kuin aikuisten ruuat kuumennetaan, jolloin maitohappobakteerit kuolevat yli +50 C-astetta lämpötilassa. Tällöin ainoaksi konstiksi jää palauttaa po bakteerit limakalvoille syöden mhb-jauheena, tai mhb-jauhekapseleina.

Kun rupesin selvittämään sitä, että mistä po bakteereita saa, niin löytyi hyvin vähän käyttökelpoisia tuotteita, missä ovat nuo kolme tärkeintä bakteeria, tai kaksi tärkeintä bakteeria. Kun analysoin maitohappobakteeri-tuotteita, niin pudotan raakasti mhb-tuotteen listalta, jos:
1. Mhb-tuote on synteettinen (kemiallinen),
2. Mhb-tuote on selvästi tehty rahastus tarkoituksessa, esimerkiksi yhdessä kapselissa on vain 0,8- miljardia bakteeria (saantisuositus/vrk=3×2 miljardia bakteeria),
3. Mhb-tuote sisältää väärät bakteerit.
Alla on tietoa luonnollisia eläviä bakteereita sisältävistä käyttökelpoisista maitohappobakteeri-tuotteesta, joka sisältää tärkeimmän probiootti bakteerin: Laktobacillus asidophilus + immuunijärjestelmään vaikuttavat probiootti bakteerit: Lactobacillus bulgaricus ja/tai Bifidobacterium. Jotta immuunipuolustuskyky palautuisi mahdollisimman paljon, niin syö näitä kolmea(!) tärkeintä maitohappobakteeria vähintään 12kk, tai jatkuvasti niin vaikutus on pysyvä!
Huom!
- Mhb-tuotteiden järjestys muuttuu päivityksissä.
- Luonnollisilla-elävillä probiootti-bakteereilla ei ole yliannostuksen vaaraa!
- >>>>>>Itse probiootti-bakteeri ei voi aiheuttaa mitään ongelmia, mutta mhb-tuotteen valmistuksessa käytetty oheis aine voi aiheuttaa ongelmia, joten kiinnitä huomiota oheis aineisiin (apuaine)!
- >>>>>>Mhb-tuotteen tuoteseloste ovat monessa tapauksessa vaikeaselkoisia. Mhb-tuotteissa ilmoitetut bakteerimäärät “1g jauhetta sisältää x,x-miljardia kappaletta bakteeria” tarkoittaa bakteerimäärää 1grammassa jauhetta apuaineineen. 1kapseli sisältää noin 0,3-0,5grammaa jauhetta apuaineineen!
- >>>>>>Luonnollisia/eläviä bakteereita sisältävä avaamaton/sinetöity mhb-tuote purkki säilyy valmistuksen jälkeen huoneenlämmössä enintään 30-vuorokautta, jonka jälkeen purkki on säilytettävä viileässä/pimeässä! Avattu mhb-tuote purkki on säilytettävä AINA viileässä/pimeässä-esimerkiksi jääkaapissa!
- >>>>>>Lactobacillus bulgaricus bakteeria saa erikseen jauhe/jauhekapseleissa mm Amerikasta ja Australiasta, mutta ei VIELÄ Suomesta!
- >>>>>>Jos syystä tai toisesta haluat tilata po eläviä(!) Probiootti-bakteereita ulkomailta, niin huomioi seuraava: Jätä nettitilaus sunnuntaina syystä että mhb-tuotteen myyjä lähettää tuotteet sinulle heti maanantaina jolloin ne eivät tuhoutuisi(kuolisi) matkalla => >>>>>>>Ainoastaan elävistä Probioottibakteereista on hyötyä!
Jatkuu.......""
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org ... bakteerit/

Tästä on kyse limakalvoillasi:
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org ... tibiootti/

Luonnollinen saantilähde 1.L-a ja 3.Bif -bakteereille on rasvainen lehmänmaito, MUTTA:
"".......jatkuu.
6. Kysymys:
- Mistä minä noita mhb.ta sitten saan jos en voi käyttää rasvaista maitoa esimerkiksi laktoosi-intoleranssi n ja/tai maitoallergia n takia?
Vastaus:
- *)On eräs poikkeus jolla toimenpiteellä saatat kestää maitotuotetta: Tee kotiviiliä suoraan maitotilalta haettuun raakamaitoon, jolloin 24-tunnin hapattamisen jälkeen viilissä oleva Probiootti-bakteeri määrä on 256-kertainen aloitustilanteeseen nähden. *) Varoitus: Tätä toimenpidettä et saa tehdä jos sinulla on anafylaksian (=vakava allerginen reaktio) vaara!

- >>>>>>Jos et pysty käyttämään rasvaisia maito- ja/tai hapanmaito-tuotteita ollenkaan(katso edellinen kohta), niin ongelman voit ratkaista siten että syöt Probiootti-jauhekapseleita niin kauan (kuukausi–kuukausia!) että kestät maitotuotteita.
Saat mhb.t syömällä Probiootti-bakteereita kapselissa, jossa on kolme tärkeintä bakteeria 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteerit joiden saantisuositus on 3×2-miljardia bakteeria/vrk+muut Probiootti bakteerit joita Probiootti(mhb)-tuote saa sisältää.

Jatkuu......""
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org ... reistamhb/
...

Mhb.n käytössä useimmin tehdyt virheet-Top4:
""......jatkuu.
1. Mhb-tuote on sisältänyt väärät bakteerit.
Elollisten-yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on allamainitut kolme probiootti-bakteeria, jolloin palautusprosessi tarvitsee prikulleen nämä kolme tärkeintä bakteeria:

- A.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = limakalvojen tärkein probiootti bakteeri.
Ominaisuus:
Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä limakalvoilla(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston mikrobiflooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).

- B.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
Ominaisuus:
Säätelee immuuni-järjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli-tasoja * Tuottaa luonnollisia antibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen limakalvoilla(!).

- C.(7.)*** Bifidobacterium. = ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
Ominaisuus:
Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuuni-järjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.

2. Maitohappobakteereita on syöty liian lyhyen aikaa. Kolmea tärkeintä mh-bakteeria on saatava limakalvoille jatkuvasti! Ensimmäisen viikon käytön jälkeen vasta alkaa limakalvojen bakteerikanta pikkuhiljaa normalisoitumaan.
- Syö maitohappobakteereita vähintään kahdentoista(12) kuukauden ajan, mieluummin jatkuvasti.

3. Antibiootti-lääke ja maitohappobakteerit on otettu yhtäaikaa, jolloin antibiootti tappaa ensimmäisenä maitohappobakteerit.
- Sen vuoksi ota maitohappobakteerit kolme tuntia antibiootti-oton jälkeen. Noudata tätä kolmen tunnin sääntöä muidenkin lääkkeiden kohdalla.

4. Käytetty maitohappobakteeri määrä on ollut liian pieni.
- Kun limakalvojen bakteeri-kantaa lähdetään palauttamaan normaalitasolle, niin vuorokausi annoksen on sisällettävä vähintään 3×1(suositus=3×2)-miljardia bakteeria/vrk.
- Kun limakalvot ovat haavautuneet, niin tiedät sen siitä että veri irtoaa limakalvoilta, jolloin esimerkiksi Clostridium difficile tappaja-bakteerin uhatessa, alkuun on käytettävä 1-3vrk.tta 50—–100 miljardia maitohappobakteeria/vrk ja sen jälkeen muutaman viikon ajan 20-30 miljardia maitohappobakteeria/vrk.

Jatkuu......""
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org ... t-virheet/

Uusimmat

Suosituimmat