Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Hesariin yritin kerran kirjoittaa kelan 60. johtajasta, mutta ei mennyt läpi. Ei ollut yhtään kirjoitusvirhettä.

Yhteystiedoissa oli tittelit aina nimen kohdalla ja laskin niin sain noin 60 johtajaa tai pikkupomoa.

En tiedä sitten mikä niiden oikea toimenkuva on.

Sivut

Kommentit (72)

Remonttimies
Seuraa 
Viestejä477
Liittynyt9.7.2008
tiäremiäs
Tarkistuslaskenta ja sain 102 kpl päälikkö tai johtajatason tyyppejä.

Muutama lääkäri oli seassa, mutta ei varsinaisesti selvinnyt olivatko päälliköjä vai johtajia.

Eli 102 oli viimeisin tulos.
jos ansaitsevat keskiarvona 5000 €/kk, niin vuotuiset palkkakustannukset työnantajamaksuineen n. 10 miljoonaa euroa. Mutta pitää muistaa, että etuuksien maksaminen ei tietty onnistu millään ilman näitä herroja, ei tietenkään. Varsinkin kun laissa on määritelty millä perusteilla ja paljonko maksetaan. TS. tietokoneohjelma voisi hoitaa koko putiikin.

Tällainen armeija pystyy työllistämään itse itsensä helposti: turhia palavereja, turhia muistioita turhista asioista, kehitetään turhia organisaatioita ym. Eikä vikana sinänsä ole nämä työntekijät itse vaan heidän palkkaamisesta päättävät tahot. Sama pätee jokaiseen virastoon. Karkeesti voisi heittää, että sellaisista julkisen sektorin työntekijöistä jotka eivät kohtaa kansalaisia työtehtävissään voisi potkaista 60 % pois ja kukaan valtion palveluita käyttävä ei huomaisi mitään eroa saamassaan palvelussa. ehkä näistä 60 %:sta puolet voisi ohjata sinne Asiakaspalvelu rajapintaan niin olisi win-win tilanne; alemmilla kustannuksilla parempi palvelu.

Remonttimies
Sama pätee jokaiseen virastoon. Karkeesti voisi heittää, että sellaisista julkisen sektorin työntekijöistä jotka eivät kohtaa kansalaisia työtehtävissään voisi potkaista 60 % pois ja kukaan valtion palveluita käyttävä ei huomaisi mitään eroa saamassaan palvelussa.Olen huomannut saman. Tästä voidaan päätellä, että valtionhallinnolla on aivan liikaa läskiä orkanizaatiossaan.

tiäremiäs
Ei sinäänsä ole hirveästi jos jokaisen palkka on 5000 euroa kuussa niin, se tekee alle 10 miljoonaa vuodessa. Eli ei paljon mitään rahassa."Satanen sinne, toinen tänne, pikkurahaa" - olen kuullut rivien välistä näin muotoiltavat sanat muutamien sukulaisten suusta, joille tulevasta rahasta kaikki myös menee. Kun tekee säännölliset tarkastukset talouskirjanpitoonsa, niin huomaa, että vähänkään isotuloisempi säästää helposti jopa tuhat euroa kuussa, kun alkaa kiinnittää huomiota noihin "pikkurahaa se vaan on" - periaatteisiinsa.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009
Bushmaster
"Satanen sinne, toinen tänne, pikkurahaa" - olen kuullut rivien välistä näin muotoiltavat sanat muutamien sukulaisten suusta, joille tulevasta rahasta kaikki myös menee. Kun tekee säännölliset tarkastukset talouskirjanpitoonsa, niin huomaa, että vähänkään isotuloisempi säästää helposti jopa tuhat euroa kuussa, kun alkaa kiinnittää huomiota noihin "pikkurahaa se vaan on" - periaatteisiinsa.
aika suurituloinen Suomen tasolla saa olla, jos on heitellä 1000e menemään kuussa satanen sinnetänne-periaatteella, kun keskipalkka verojen jälkeen lienee n. 2000e/kk.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

tiäremiäs
Hesariin yritin kerran kirjoittaa kelan 60. johtajasta, mutta ei mennyt läpi. Ei ollut yhtään kirjoitusvirhettä.Miten rankkasit heidät?

Kuka nyt sitten on se pahnanpohjimmainen kuudesykymmenes (60.) johtaja? Ja miksi halusit juuri hänestä kirjoittaa?

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005

Oleellista olisi varmaan laskea varsinaisten työntekijöiden lukumäärän suhde johtajien lukumäärään, jolloin saadaan kätevä alaisia/pomo-suhdeluku. Tiedän yhden yrityksen, jossa pidettiin YT-neuvottelut, jonka jälkeen ko. suhdeluku sai arvon 1.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

kävin kerran kappalelaskurin kanssa kelan toimistossa istumassa ja laskin työntekijöiden määrän.

Ilmeisesti yksi opiskelija infossa ja 3+2 palvelutiskin takana. 2 kävelee portaita kahvikupin kanssa.

Tampereen kela on isompi paikka, nii tästähän voi arvion tehdä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat