Seuraa 
Viestejä45973

Hajosi tuollainen kesken työnteon.

Mistä uusi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Jorma
Seuraa 
Viestejä2351
Bushmaster
Hajosi tuollainen kesken työnteon.

Mistä uusi?


Eipä taida löytyä. Ootko varma tuosta kierteestä, on epätavallinen.
Vois olla vaikka tuumanen 3/4 kierre tai metrinen 16x2.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Sahrah
Kierrepakkahan on ikuinen oikein käytettynävois sanoa että riippuu vähän pakasta ja sen laadusta. paskasta ei aina tartte maksaa paljoa.

toisen polven pilkkuvirhe

Bushmaster
Korjaan, pakka olikin m18x2.5mm.

Hyvä kun tulit tuon todenneeksi. Sellainen M16x2.5 löytyy kyllä sekin. Myös pakkana.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40507
Bushmaster
Korjaan, pakka olikin m18x2.5mm.Mistä tahansa työkalukaupasta. Esimerkiksi Etra löytyy useimmista kaupungeista. Jos (lue: kun) oikean työkalun hinta hirvittää, harrastehommiin välttävän saa vaikka Kauppa Oy:stä (Helsingissä). M16x2.5 olisi pahempi, minä en ole koskaan nähnyt normaali harvempia metrisiä kierteitä (mikä ei tarkoita etteikö niitä olisi).

Sahrah
Kierrepakkahan on ikuinen oikein käytettynäSe vähän riippuu. Halvoille ainoa "oikea käyttö" on noilla ehdoilla olla ihailtavana vitriinissä ja kunnollisetkin kuluvat aikanaan, jos niitä käytetään ammattimaisessa tuotannossa.

Joo, ei mustaa kierteyttäessä ole mitään ongelmia, mutta kun kanki muuttuukin CrMoksi tai kovemmaksi aineeksi niin ainakin heikommat pakat alkavat halkeilla. Näin kävi mulle, kuului oikein rätinää ja kipinät lensivät kun pakasta sinkoili kappaleita ympäristöön. Ihmettelin aluksi, että mitäs helvettiä tämä nyt on, mutta kun pakka hirtti sen jälkeen kiinni, kiersin sen pois ja huomasin, että noin 50% kierrekammoista oli haljennut irti..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat