Seuraa 
Viestejä45973

http://www.mycastlemanager.com

Näköjään kun on tarpeeksi kaukana keskiluokasta taloudellisesti siellä yläpäässä, kaikki tarjotaan palveluna. Toisten suorittamina palveluina nääs.

Ennen oli orjuus kiinni sopimuksesta, jonka orja pakolla allekirjoitti kun astui orjalaivasta maihin.

Nyt kysymys on lompakon taakse piilotetusta orjuuttamisesta.

Jokainen allekirjoittaa vapaaehtoisesti työsopimuksen, jolla orjuuttaa itsensä toisen toteuttajaksi, sillä erolla, että voi aina vaihtaa sen mahdolliseen työttömyyteen myöhemmin.

Ennen kieltäytymisen seurauksena oli todennäköisesti teloitus ameriikan malliin. Ehkä hirtämällä? Tai sitten kidutettiin hengiltä esimerkkinä muille orjille.

Onneksi aika on kulunut, ja näiden veijareiden lastenlastenlastenlapset ja kumppanit omaavat hieman sydäntä ja tarjoavat köyhyyttä vaihtoehtona työstä kieltäytymiseen. Totta kai saat ostaa ydinvoimalan mistä haluat kuten "määkin", kunhan sinulla on siihen varaa. Ja jos ei ole varaa, tervetuloa tänne töihin orjaksi!

Jos jo on, ei tarvitse antaa toisille mitään, ainoastaan ottaa.

Siihen kai se unelma perustuu, oli kuinka brutaali luonteeltaan tahansa.

Jos tuon yllämainitun palvelun varsinainen suorittaja, eli se intialainen tai meksikolainen maahanmuuttaja vailla papereita todennäköisesti, tuntee olevansa orja suhteessa minuun, samalla tavoin keskiluokkaisena tunnen olevan orja suhteessa palvelusta nauttiviin yläluokkaisiin, jotka siis maksavat oletettavasti melko korkeaa kuukausihintaa siitä ettei heidän tarvitse tehdä mitään ympäristölleen, vaan kaikki tehdään puolesta. Tavallaan painajaismaisen kuulloista asumista, ei millään pahalla sanoen. Eli en ehkä haaveile sellaisesta, mutta jos olet osaamaton ja rikas, voit toki palvelusta nauttia.

Ei tuollaiseen ole kellään keskiluokasta toivoa päästä, ellei "onni potki". Yleensä saa potkut ennen kuin kaikki velat on hoidossa tai jotain.

On se ihme ettei kukaan näe sitä taloudelliseen statukseen perustuvaa yhteiskunnallisen aseman suhteuttamista toisiin, ja sen seurauksena tapahtuvaa ilmeistä sortoa toisia kohtaan etuoikeutettujen toimesta. Se on paskapuhetta että valtaosa hyväksyy sellaiset pelisäännöt. Ei ole mitään amerikkalaista unelmaa, on vain aito taloudellisesti toteutettu painajainen kaikille niille, joiden asema ei salli muiden orjuuttamista taloudellisin keinoin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Noh USA on aina ollut luokkayhteiskuntainen maa joka hyväksikäyttää muita ihmisiä ensin orjien kautta ja nykyään velalla.

Onneksi Suomessa sentään vähän paremmin on asiat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuukauden tykätyin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat