Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Tässä ketjussa aiheena eläinten terveys, lähinnä lemmikkien ja kotieläinten. On nekin vähän kuin perheenjäseniä monille.

Meidän toinen kissa on sellainen että se syö kaikkea sopimatonta. Ponnareita, kuminauhoja, kaikkea kumista.. jne. Sitten se aina oksentelee niitä ympäriinsä. Nyt tuo kissa on oksennellut tänään todella suuria määriä sulamatonta ruokaa ulos. Oksennuksessa ei ollut havaittavissa esineitä. Kissa on ollut tänään hyvin apaattinen, ei ollenkaan oma itsensä. Se vaikuttaa kipeältä. Ei syö. Oleilee kuumien pattereiden vieressä niinkuin sillä olisi kylmä. Mitattiin siltä lämpö ja se oli yli 39 astetta ennen kuin se karkasi otteesta. Taitaa siis olla kuumetta. Syömättömyydestä ollaan käytetty ennenkin lääkärissä. On kuitenkin lopulta ruvennut aina syömään ja tullut terveeksi. Mitähän tässä mahtaa olla nyt meneillään? Emme me voi joka kuukausi käyttää sitä lääkärissä kun ilmenee jotain, tulisi aivan mielettömän kalliiksi ja muutenkin siellä vierähtää aikaa helposti tuntikaupalla.

Onko muilla kissoja jotka syö asioita jotka ei kuulu ruokavalioon? Voiko tuollaisesta opettaa pois jotenkin? Näköjään tuo kissa ei meinaa ottaa opikseen. Emme tiedä johtuuko tämänkertainen nyt jostain esineestä sen ruuansulatuksessa, mutta kuitenkin.

くそっ!

Kommentit (1)

Saattaa olla suolistotukos. Silloin koirat ja kissat lakkaa syömästä ja juomasta ja ovat surkean oloisia.

Kissat ja koirat nyt syövät vähän kaikkea riippuen yksilöstä. Mutta kun piilottaa kaiken, niin ei syö. Ja muistaa sen elukan aktiivisuuden, niin ei tule tylsä olo ja siten syö vähemmän jotain, mitä ei saisi syödä.

Koiralleni auttaa veden juottaminen ruiskulla, joka on tähän asti liottanut epämääräiset syömiset. Siis jotain orgaanista on aina syönyt. Se lähtee vedellä taikka rypsiöljyllä liikkeelle.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat