Seuraa 
Viestejä45973

Palstan uutinen, galaksit saattavat kasvaa ja kasvavatkin, kun pimeästä kaasua ja pölyä putoaa niihin. Toisaalta, juuri uutisen tyyppisisssä ja Linuin ratamme tyyppisissä galakseissa eli laajamassoissa on keskellä loistava kvasaari, joka sinkoaa ainetta ja energiaa. Yhteensä tuosta seuraa GALAKSIN AINEENVAIHDUNTA.

Omasäätö ja myös aineenvaihdunta pienaineessa, aineenvaihdunta
ja asettuminen tietyyn tyyppikokoon mylös suuraineessa. Energian ja aineen vaihdunta ikuisesti koko äärettömässä ikuisessa avaruudessa.
Noin se menee, eikä Luomiskertomuksesta johdetun alkuräjähdyksen ja
laajenevan rajallisen kaikkeuden perustalta.

Olisi myös " kommunisiten" ja ortodoksien aika tunnustaa tosiasiat.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

No no Arkos, äläpä unohda tosiasiaa siitä miten tähtiä edelleen syntyy galaksien keskustoissa lymyävien jättimäisten mustien aukkojen lähelle.

ja mitä tulee ns. pimeään energiaan, niin sitähän takertuu näkyvään maailmankaikkeuteen noin 11 vuoden välein, kun hankaudumme vastaan tuleviin tasaiseksi energiaksi avautuneisiin energia-aaltoihin, jotka saavat jättimäisistä mustista aukoista avautuvat laajenevat energia-aallot käpertymään erillisiksi laajeneviksi energiahiukkaskeskittymiksi.

joista syntyy uusia tähtiä ilman gravitaatiovoimaa.

;):)
savor

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=4034

Ai ai miten loogista ajatella, että atomeista avautuvat energia-aallot takertuvat toisista atomeista avautuviin energia-aaltoihin.

Ja miten näkyvä maailmankaikkeus on vain pieni osa energia-aaltoja, jotka avatuvat jättimäisestä energiakeskittymästä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Ja miten hankaudumme vastaan tuleviin energia-aaltoihin, jotka ovat peräisin toisesta jättimäisestä energiakeskittymästä (Näissä jättimäisissä energiakeskittymissä on miljardeja miljardeja kertoja enemmän energiaa mitä näkyvässä maailmankaikkeudessa).

Ja miten nuo tasaiseksi energiaksi avautuneet energia-aallot taipuvat enimmäkseen galaksien keskustoihin, tähtiin ja kaasuplaneettoihin.

Koska energia-aalto taipuu sille puolelle, miltä se eteenpäin menevän liikkeen aikana hankautuu enemmän.

Loogista, yksinkertaista ja kaunista.

;):)
savor

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat