HK-sininen

Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Mitä on lihapitoisuus tuossa lenkkimakkarassa.?

Onko kasvis vai makkara?

Kommentit (9)

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Tarinahan kertoo, että HK:n sinisen reseptiä jouduttiin kaikessa hiljaisuudessa muuttamaan EU:n myötä, koska sen jauhopitoisuuden vuoksi sitä ei voitaisi lukea enää makkaraksi, vaan se olisi pitänyt markkinoida leivoksena.

Sinänhänsä se, että makkarassa on muutakin kuin lihaa on monesti vain hyvästä - esimerkiksi ryynimakkarat ovat aivan loistoa.

Vierailija

Hk:n sinisen luoja on muuten veljeni vaimon setä. Joensuussa syntynyt.
Olen kerran tavannut miehen, aika "tuhti" Hirvosen setä oli-nyt jo edesmennyt.

Joku voisi kehittää ripoteltavan mausteen joka maistuu Hk:n siniseltä, silloin voisi kaikkiin ruokiin saada hyvän aromin. Jopa kaurapuuroon?
Joo ryynimakkarat ja kunnon sinappia..

Toope
Seuraa 
Viestejä23167
Liittynyt23.7.2006
sapetix
Hk:n sinisen luoja on muuten veljeni vaimon setä. Joensuussa syntynyt.
Olen kerran tavannut miehen, aika "tuhti" Hirvosen setä oli-nyt jo edesmennyt.

Suomalainen sankari!

Teen makkarasopan (runsailla vihanneksilla) yleensä HK:n sinisen kanssa. A vot, kuten venäläiset sanoisivat.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Vierailija

Teinpä eilen makkarasoppaa. Sinistä ensin käristettynä sillä kuuluisalla valurautapannulla, perunoita ja sipulia, lantun viipaleita ja katajanmarjoja antamaan riistan makua ja koko mössö valurautakattilaan. Suppilovahveroita sekaan... tällä elää viikon!

49

P.S. taaskaan ei tieteen kanssa mitään tekemistä, mutta joka tapauksessa NAMSKIS. Terveisin valurautafani.

Uusimmat

Suosituimmat