Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

USA:n vaalikamppailua käydään jo.

Republikaanien presidenttikanditaatit ovat ottaneet ilmastomuutoksen
kyseenalaistamisen vaaliohjelmaansa. Presidentti Obama voi odottaa joutuvansa vastaamaan moneen ilkeään kysymykseen tästä asiasta.
Obama on syytänyt rahaa ”ympäristöystävällisen” energian tuottamisen tutkimuksiin ja suuriin yritystukiin.
IPPC:n epäily ottaa nyt "hyvin tuulta". USA on lopettanut IPPC:n tukemisen.

Obaman presidenttikautta odotettiin suurin toivein ja hän sai jopa Nobelin rauhanpalkinnon hyvistä lupauksistaan.
Hänen kautensa presidenttinä on ollut mitäänsanomaton. Saavutuksista mieleen jää lähinnä sotilaiden vetäminen pois Irak’sta ja Bin Laden’in tappaminen. Tuleeko hänestä seuraava demokraattien ”yhden kauden presidenttien” sarjassa.

Rick Perry kertoi viime elokuussa Los Angeles Times-lehdessä, että on löydetty riittävästi todisteita tiedemiesten systemaattisesta huijauksesta ilmaston muuttumista koskeneissa tutkimuksissa. Mittaustuloksia on muuteltu niin, että he ovat saaneet lisää rahaa tutkimuksiinsa. Eräs kysyjä oli huolestunut USA:n maineesta kehittyneenä teknologisena yhteiskuntana. Ilmaston muutoksen vastustaminen maksaa USA:lle miljardeja dollareita. Perry ei halua olla mukana asiassa, mistä ei ole löydetty kunnon todisteita. Asiasta väitellään koko ajan enemmän tiedemies piireissä.

Mitt Romney sanoi CBS’n uutisissa 28.10 viime syksynä vaalikampanjassaan: Me emme tiedä, mikä aiheuttaa ilmaston lämpenemisen. Kuluttamalla miljardeja dollareita vähentääksemme hiilidioksidipäästöjä ei ole järkevää. Viime vuonna GOP:n edustaja vaati, että USA:n on vähennettävä ilmaston muutosta aiheuttavien kaasujen tuottamista ja hän kehui Al Gorea.
Aloitettuaan presidentinvaalikamppailun, Romney on omaksunut saman kannan kuin Rick Perry ilmaston muutoksen epäilijänä.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat