Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Saa neuvoa!

Sivut

Kommentit (41)

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Toi on hyvä kysymys näinä homo(kin) seksuaalisina aikoina. Ja lisäksi mitä niitä on neekereitä ja viitasaarelaisia. Itse lähden vihervasemmistolaisena semmoseen että parisuhteessa naisen tulee juopotella eniten. Kunnes. Sitten kun nainen onkin tiineenä hän joutuu rajoittamaan kaikkia päihteitä. Miehen ei sitä ole pakko tehdä. Siksi naimattoman naisen oikeus on saada siideri.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Se on raahannu tänne mikroaaltouunin muuntajan jota voi kuulemma vielä joskus tarttea johonkin, etenkin jos haluaa korkeajännitettä, mutta sitä ei nyt käytetä koska me kuulemma vielä toistaseksi pelätään kuolemaa, joten se menee alakerran varastoeriöön.

Hämmentää.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30866
Liittynyt16.3.2005
Vatkain
Se on raahannu tänne mikroaaltouunin muuntajan jota voi kuulemma vielä joskus tarttea johonkin, etenkin jos haluaa korkeajännitettä, mutta sitä ei nyt käytetä koska me kuulemma vielä toistaseksi pelätään kuolemaa, joten se menee alakerran varastoeriöön.Joo, tuon kanssa kannattaa olla varovainen. Ja magnetronileikit on syytä unohtaa kokonaan. Pari kV tappaa laakista, mutta mikroaaltosäteilyvammat tappavat hitaasti ja tuskallisesti.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
Liittynyt1.2.2010

Magnetronista ja satelliittiantennista saisi väsättyä varmaan kivan sisustusyksityiskohdan. Siihen voisi laittaa ison punaisen nappulan ja kyltin "Älä Paina".

- Ubi bene, ibi patria -

Miksi kommenttini poistettiin, vaikka se oli melkein identtinen Kohen kanssa? Ja liittyykö tämä keskustelu oikeasti mitenkään vatkaimeen tai ce-hyväksyttyyn?

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005
Vatkain
Meillon ens viikonloppuna tuparit. Ei muuten, mutta saa lähettää lahjoja.

Ei sitten muuta kuin listaa kehiin

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

DedMoroz
Vatkain
Meillon ens viikonloppuna tuparit. Ei muuten, mutta saa lähettää lahjoja.

Ei sitten muuta kuin listaa kehiinMinä lähetän hykerröiviä haleja, DM toimittaa perille ja asdf vahvistaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat