Seuraa 
Viestejä44

Aika ajoin menee jonkin kokoinen kivi maapallon ohi. Silloin puhutaan että ohi se menee. Koskaan ei ole ollut missään tietoa mitä jos se osuu aurinkoon mitä silloin tapahtuu. Osuma Jupiteriin näytti millaisia heitteitä siitä syntyi. Osuma sopivassa kulmassa heittää lieskat kohti maata, mitä silloin tapahtuu.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327

Vaikutukset kohteeseen ja ympäristöön lienevät samat kuin hyttysen ja rekan törmäyksessä.

oikeastaan lievemmätkin, koska aurinko, toisin kuin rekka, on itsepuhdistuva

Riso abundat in ore stultorum

Aarre31
Seuraa 
Viestejä44

En tarkoittanut mitään taskussa kannettavaa kiven kokoa vaan paljon isompaa.
21.1 klo 16.00 Discovery Channel esitti ohjelman kummallista vai mitä. Siinä esitettiin kun kaksi kappaletta törmää aurinko on ja aiheuttaa pitkät roihut. Törmäykset olivat nasan http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin ... arch_movie aurinko seurannan kuvissa. Ajankohta ei siinä ilmoitettu koska törmäykset on tapahtunut Jos nämä roihut olisi osunut maahan mitä silloin olisi tapahtunut. Vuotta en muista kun tälläisen roihun aiheuttama purkaus sotki kanadan sähkö verkon ja särki muutaman satelliitin.
Ohjelma tulee uusintana 22.1 klo 03.00 Disovery channel
Jos nämä kuvat on kuin hyttysen törmäys rekkaan niin on ollut melkoisen vahva hyttynen tai sitten vain muutenko aurinko aivasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka jupiterin kokoinen kivi iskisi Aurinkoon, se olisi pelkkä hyttysen paska saharassa. Ja noin iso asteroidi ei ole edes mahdollista. Nuo "dokumentit" ovat täyttä paskaa ja tarkoitettu pelkäksi viihteeksi.

Aurinko roihahtelee kyllä ihan itsekseen pääasiassa magneettikenttänsä aiheuttamien häiriöiden vuoksi. Nämä roihut voivat häiritä pahastikin satelliitteja ja sähköverkkoja. Kappaleiden törmäykset Aurinkoon ovat tämän rinnalla pikkujuttu. Tuskinpa minkään törmäyksen vaikutusta pystyy edes huomaamaan Auringon jatkuvasti kuohuvasta plasmasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat