Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sivut

Kommentit (19)

Kuulin itsekin jotain epätavallisen kovaa ääntä kun olin yöllä parvekkeella ( kuulosti ihan aurausautolta) 10.1 klo 00-01 . En sillo aatellu sitä sen kummemmi kunnes tänää katoin sattumalta videon oudoista äänistä joita on kuulunut viimepäivinä.

Ääniä on ruvennu kuulumaan jo 2010 loppu vuodesta, esiintymis tiheys kasvaa kovaa vauhtia ja niitä voi kuulua eri puolella palloa saman päivän aikana. Niissä on selvästi sähköistä ja metallista soundia.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1715
Liittynyt10.4.2005
t.v
Kuulin itsekin jotain epätavallisen kovaa ääntä kun olin yöllä parvekkeella ( kuulosti ihan aurausautolta) 10.1 klo 00-01 . En sillo aatellu sitä sen kummemmi kunnes tänää katoin sattumalta videon oudoista äänistä joita on kuulunut viimepäivinä.Jospa se oli... AURAUSAUTO!!!11

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Sen häätyy olla avaruusauto!
Turussakin kuului yhtenä aamuna aivan kuin aurausauto olisi kolistellut pitkin katua. Jälkeenpäin ajatellen ääni oli liian kova ja talo jopa tärähteli hieman.

Luultavasti äänet tulee lentävästä lautasesta jota ohjaa toisesta galaksista tulleet vieraat, jotka näyttävät osittain rotilta ja osittain käärmeiltä.

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5363
Liittynyt9.1.2011
Mr. Bauglir
t.v
Kuulin itsekin jotain epätavallisen kovaa ääntä kun olin yöllä parvekkeella ( kuulosti ihan aurausautolta) 10.1 klo 00-01 . En sillo aatellu sitä sen kummemmi kunnes tänää katoin sattumalta videon oudoista äänistä joita on kuulunut viimepäivinä.

Jospa se oli... AURAUSAUTO!!!11

En usko, koska minäkin kuulin tänään juuri videon katsomisen jälkeen aurausautolta kuullostavaa ääntä. Kävin oikein ulkona kuulostelemassa. Näin siis on kolme havaintoa äänestä, joka kuulosti aurausautolta. jotain nyt tapahtuu meidän tietämättä.

===

Mutta, varsin kiinnostavahan toi on. Olisi tosi siistiä, jos todella saataisiin vahvistettu havainto ufosta. Toi ääni on ehkä vakuuttavimpia kandidaatteja sellaiseksi, koska ilmiö on niin laajalle levinnyt, johdonmukainen ja perusteellisesti havaittu ilman ilmeistä selitystä. Sitä vain en ymmärrä, että jos se on todellinen, niin sen kuullut tuhannet ihmiset. Tämän pitäisi näkyä jo muuallakin kuin vain youtuben videoina.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

PSYbuse
Seuraa 
Viestejä1365
Liittynyt10.8.2010
Puuhevonen

Mutta, varsin kiinnostavahan toi on. Olisi tosi siistiä, jos todella saataisiin vahvistettu havainto ufosta. Toi ääni on ehkä vakuuttavimpia kandidaatteja sellaiseksi, koska ilmiö on niin laajalle levinnyt, johdonmukainen ja perusteellisesti havaittu ilman ilmeistä selitystä. Sitä vain en ymmärrä, että jos se on todellinen, niin sen kuullut tuhannet ihmiset. Tämän pitäisi näkyä jo muuallakin kuin vain youtuben videoina.Erityisen siistiä mielestäni siksi, että nämä kaiken tietävät näsävittuilijat saisivat nenilleen, kun ovat pitäneet ufoja nähneitä automaagisesti hulluina taikka kuitanneet havainnot heti haloilmiöinä/tulipalloina ynnä muina.. En ole itse tosin koskaan ufoja nähnyt, mutten todellakaan viitsi lähteä pätemään tiedolla, ettei sellaisia missään tapauksessa voi olla olemassa.

Mielipiteeni voi muuttua, muttei se tosiasia, että olen oikeassa.
http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs

Messmaker
Seuraa 
Viestejä438
Liittynyt19.5.2005

Viral marketing... aikansa menee, niin joku markkinointitaho ilmoittaa olleensa tämän "kampanjan" takana, markkinoiden vaikka jotain tulevaa leffaa tms. Tällä tavoin on saatu äärimmäisen paljon täysin ilmaista mainosta.
Eli Ihmiset "mainostavat" näitä videoita ja ääniä toisilleen pitkin poikin nettiä ja kahvihuonekeskusteluja, markkinamiehet hierovat käsiään...profit. Jatkakaa.

http://www.marketingterms.com/dictionar ... marketing/

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Tulee mieleen täämä "avaruushyökkäys" -elokuva muutaman vuoden takaa (en muista nimeä), jossa maasta kohoaa kaikkialla kolmijalkaisia "robotteja", jotka sinkaisevat "kuoriuduttuaan" juuri kuvatunkaltaisia bassopasuunan törähdyksia ja kuona-aineen loiskauksia, ja aloittavat ihmiskunnan tuhoamisen kuolemansäteillään, kunnes kuskeina toiminaat alienit kupsahtavat immuuniongelmiin. H1N3 pelasti taas ihmiskunnan...

Elokuvien maailma on ihmeellinen, eiks jeh?

Tuossakin videopätkässä loppupuolella (Kievistä?) videon äänittäessä kovaa pörinää, kuvan keskellä käyskentelee ihminen vailla huolen häivää, moni muu saattaisi pysähtyä ihmettelemään moista tuomiopäivän pasuunaa. No, ehkä hän oli vain kuulovammainen...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1715
Liittynyt10.4.2005

Erityisen hämmentävää näissä aurausautojen ääniä päästelevissä ufoissa on että niistä kuulee kun on paljon lunta

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Itseäni kiinnostaisi mikä tuottaa selittämättöämiä vedenalaisia ääniä. Mm. usan ja venäjän laivosto ovat kyllä tutkineet asiaa mutta toistaiseksi asiaan ei ole saatu selvyyttä. Hydrofonit ovat rekisteröineet näitä 70- luvulta lähtien, ja ne vaikuttaisivat olevan peräisin yli 200kmh liikkuvista kohteista.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005

Onko noista mitään analysaattorilla katsottua käyrää missään? Meneekö yli kuuloalueen?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Onko noista mitään analysaattorilla katsottua käyrää missään? Meneekö yli kuuloalueen?Kyllä löytyy ihan tutkittuna. Hassusti kuulemma sukellusveneiden kaikuluotaimet eivät näitä rekisteröi. Jotkut äänistä kantavat todella kauas (ovat todella voimakkaita), mutta jo nyt on poissuljettu esim. valaat ja mannerjäätikön liikkeet. Netistä löytyy paljonkin juttua näistä, hakusanoilla "Slow Down", "Bloob", "Julia" (youtuubistakin löytyy) pääsee alkuun. Käsittääkseni tämä ei edes ole mikään hihhulimysteeri vaan aivan todellinen ilmiö.

Tässä jotain: http://www.youtube.com/watch?v=nkU20kz2jxc

Tulin tänne sattumalta ja tähän asti kuvittelin, että ne äänet olivat vilkkaan mielikuvitukseni tuotetta. Heräsin reilu viikko sitten samoihin koviin ääniin mitä nauhallakin kuului. Mitä oikein tapahtuu ja missä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat