Seuraa 
Viestejä2347

Era 17 ohjelman mukaisesti Suomi asettaa tavoitteekseen saavuttaa EU:n 2020 päästövähennystavoitteet jo vuonna 2017. Keskeisenä osana on kiinteistöjen energiankulutus.

Hieno lappunen välillä hyvilläkin toimenpiteillä varustettuna. Energiankulutusta alas - hyvä idea sekin. Samaan aikaan kuitenkin meillä peruskorjataan ja -parannetaan isolla rahalla koulurakennuksia, joihin asennetaan uusinta uutta olevat ilmanvaihto ja kenties ilmastointivehkeet ja koristeeksi lisätään eristystä. Jälkeenpäin katsotaan kulutuslukemia ja ihmetellään. Jos jotain tapahtui niin kokonaiskulutus kasvoi. Lisäksi ihmetellään pari vuotta sitten korjattujen rakennusten homeongelmia.

Kuntatasolla hiihdetään sellaisessa hangessa, että tarvittaisiin hiton paljon pidemmät sukset kuin mitä nyt omistetaan tai vauhti ei riitä vuoteen 2017 eikä sen puoleen 2020.

Era 17

Antaa palaa.

Everything you know, is about to change.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Muutostöihin palaa niin paljon energiaa, resursseja ja rahaa, että niitä ei saada minkäänlaisella järkevällä ajalla kuoletettua. Mukavahan se on muiden rahoilla pelata, ei ole niin justiinsa. Ei tarvitse ihmetellä miksi veroja pitää korotella.

Suomi voisi ilmoitella että myö aletaan täällä kiristelemään näitä asioita siinä vaiheessa kun muut eu-maat ovat samalla tasolla määräyksien(u-arvot, ikkunat, jne..) suhteen kuin suomi.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Taitaa olla selkeämpi suomalaisten alkaa muuttaa lämpimämpään ilmanalaan jossa ei kulu niin paljon energiaa. Yhtiöt ovat jo osin lähteneet ja monet ovat aikeissa. Muistankohan oikein, että pelkästään Viroon olisi muuttanut Suomesta 16 000 yritystä jossain ajassa. Viime vuonna? 300 euroa oli eräs saamani tarjous osakeyhtiöstä ja osoitteesta Virossa. Englannissa oli tuskin puoltakaan tuosta. Olisiko perustaminen ollut 80 euroa. Palvelut tietysti kalliimpia kuin Virossa.

Kämppä Espanjasta tai Virosta ja firman konttori Viroon. Ja maailma pelastuu. Ja pirullako laskevat asuinpäiviä vuodessa, kun kerran ollaan unionissa. Vaikka sitten kortteeraiskin yli 6kk Suomessa. Tai päinvatsoin.

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat