Seuraa 
Viestejä2644
Liittynyt4.10.2005

Aina välillä koen ahdistavia uhkakuvia vaikka ei ole edes minun asia näitä ajatuksia kelata.
Välillä en saa mielenrauhaa kun mieltä painaa jokin, esim. onko tarpeeksi sähköä tarjolla ettei tarvi jäädä paitsi. Yleensäkin suurkulutus ja isommat teknologiaan liittyvät pelot saattaa vaivaa.
En usko etteikö nämä ole hallinnassa ihan hyvin ja asiaa hoida fiksut ihmiset mutta onko tämmöinen pelko että jokin pettää isossa modernissa yhteiskunnassa jokin kaunis päivä selätettävissä ja onko muita palstalaisia joita ahdistaa jokin samankaltainen?

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (3)

Kyllä on. On joskus ahdistanut pirusti, että loppuuko puhdas vesi. Aivan greisiä, mutta minkäs aivoituksilleen voi, paitsi ottaa vastaan ja käsitellä.

deep'n'dark
En usko etteikö nämä ole hallinnassa ihan hyvin ja asiaa hoida fiksut ihmiset mutta onko tämmöinen pelko että jokin pettää isossa modernissa yhteiskunnassa jokin kaunis päivä selätettävissä ja onko muita palstalaisia joita ahdistaa jokin samankaltainen?Minä ainakin joskus kelailen ydintuhon jälkeistä maailmaa ja siinä selviytymistä, mutta ei tällainen mielikuva ahdista. Ahdistuksen poissaolo johtuu varmaankin siitä, että sodan syttymisestä en voisi syyttää itseä. Toinen selittävä tekijä on se, että en ole aiemmin kokenut mitään vastaavaa. Kolmas selittävä tekijä voi olla se, että konkreettisia uhkia miettiessä viet huomion pois niistä ongelmista, jotka todellisuudessa aiheuttavat ahdistusta - kuten ihmissuhteet.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat