Seuraa 
Viestejä9265

Minua nyt vaan ihan helvetisti vituttaa kaikki paska. Kuinka monta kauhuleffaa olette katsoneet joissa kaikissa on melkein sama tiivistelmä? Joku muuttaa uuteen taloon ja pian siellä alkaa tapahtua outoja. Ei herranjumala sentään, miten ne edes kehtaa tehdä samanlaisia paskaleffoja lisää ja lisää melkein täysin samalla juonella ja samoilla elementeillä, aivan käsittämätöntä. Apua joku vitun pikkutyttö jolla on pitkä musta tukka naaman edessä tulee ja pelottelee, voi vittu oikeasti. Nähty. Keksikää jotain uutta. Miten voi olla niin helvetin vaikeaa keksiä uusia kauhuelokuvatarinoita, minäkin keksin niitä päivittäin ja paljon parempia kuin yksikään tähän saakka toteutettu. Joskus mietin että pitäisi oikeasti käsikirjoittaa joku elokuva. Näköjään muut ei siihen oikein kykene, pelkkää paskaa paskan perään. Katsokaa kauhuelokuvia ja sanokaa onko ne oikeasti hyviä. Minun mielestäni ei ole edes olemassa kauhuelokuvaa joka olisi hyvä, kaikki kauhuelokuvat ovat lähinnä surkuhupaista paskaa. Sellaisia joista tulee paha mieli sen takia kun odotti jotain jännää muttei saanutkaan sitä, vaan pelkkää paskaa. Voiko olla edes mahdollista että 7 miljardin ihmisen keskuudesta ei ole puljahtanut esiin ohjaajaa tai käsikirjoittajaa jotka olisi saaneet aikaan pelottavan elokuvan? Onko kaikki ihmiset muka vaan niin helvetin tyhmiä että tuo paska jota niille annetaan, kelpaa? Miksei ole olemassa yhtään edes vahingossa pelottavaksi tehtyä elokuvaa?

くそっ!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Itseänikin ovat ärsyttäneet ne lattialla konttailevat mustatukkaiset tytöt suutaan aukomassa ja kurnuttamassa. Niin nähty. Mielenkiintoisempi olikin Manaaja III:ssa katossa konttaava mummo joka riehaantui joidenkin ihme peltisaksien kanssa...

Itse en edes vaadi että kauhuelokuvan pitäisi olla varsinaisesti pelottava. Halvat PÖÖ-kohtaukset joissa musiikki teroittaa että nyt kuuluu paskoa alleen eivät oikein innosta. Enemmän päähän jäävät kummittelemaan ahdistavat elokuvat. Äkkiseltään sellaisista tulee mieleeni Martyrs ja Henry: Portrait of a Serial Killer.

Mutta kaikkein eniten kiinnostavat ns. oudot elokuvat. Kuten vaikkapa iät ajat sitten näkemäni Bad Boy Bobby. Harmi kun sitä ei taida saada oikein mistään.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Oudot elokuvat on jees, voddleristakin löytyy toisinaan outoja elokuvia jotka yllättävät hassuudellaan. Elokuvat joiden pitäisi olla kauhuja, ovatkin oikeastaan komedioita. Mielestäni sellainen teemaan sinänsä kuulumaton huumori on parasta. Jos elokuva on tehty komediaksi, sen huumori on mitä paskinta. Lähes poikkeuksetta.

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat