Seuraa 
Viestejä45973

Täällä kun pyörii paljon fiksua porukkaa niin kertokaa mulle että onko ydinpommin räjäyttämisellä ja sen testaamisella jotain eroa. tuntuu että niitä on räjäytelty niin pirusti jo että jos siitä jotain ydin talvee syntyis niin olis se jo päällänsä. meinaan kun katselee tän videon niin kyllä mua ainakin kylmää toi touhu. http://www.youtube.com/watch?v=9U8CZAKSsNA

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Suurin osa testeistä on tehty syvällä maan alla. Tositilanteessa paukut tottakai mossahtelis maan päällä (ilmassa muutaman kilometrin korkeudella) maksimaalisen tuhovaikutuksen saamiseksi.

The National Hurricane Center notes that a hurricane releases heat energy at a rate of 50 trillion to 200 trillion watts. (trillion here is used in the U.S. and French sense: a number followed by 12 zeros) This is the equivalent of a 10-megaton nuclear bomb exploding about every 20 minutes.
Eli yksi myräkkä vastaa valtaosaa kaikista ydinaseista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Zäp
Seuraa 
Viestejä2315

Ydintalvi on terminä vähän harhaanjohtava, sillä kyse ei ole mistään ydinräjäytysten suorasta seurauksesta, vaan siitä että täysmittainen ydinsota jättäisi jälkeensä niin paljon palavia kaupunkeja ja muuta tuhoa että yläilmoihin nouseva tuhka peittäisi aurinkoa niin paljon että lämpötilat maan pinnalla laskisivat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat