Seuraa 
Viestejä530

Poliittiseen peliin liittyy oleellisesti muuan kiinnostava ilmiö: vihollisen vihollisesti tulee ystävä. Takavuosina Suomen Kommunistisen Puolueen vähemmistösiipi, ns. stalinistit, vihasivat ja inhosivat kaikkein eniten poliittisesti heitä lähinnä olevia kuten puolueen enemmistöläisiä ja vasemmistodemareita. Sen sijaan he hyvin mielellään liittoutuivat vanhoillisen Maalaisliitto-Keskustan K-linjan ja Kokoomuksen holkerilaisten sekä ns. punaisten vuorineuvosten (jotka olivat kovia porvareita) kanssa.

Nyt Perussuomalaisissa on tapahtuva vastaava ilmiö. Ideologisesti puhdasoppiset maahanmuuttokriittiset näyttävät löytäneen liittolaisen yllättäen ideologisesta vastapoolistaan, ns. punavihreistä. Sen sijaan monessa suhteessa heitä lähempänä olevat Keskusta ja Kokoomus ovat suurimmat inhokit. Maahanmuuttokriittiset persut - aikamme stallareita?

"En ymmärrä tätä herkkänahkaisuutta kaasun käytöstä...Kannatan jyrkästi myrkkykaasujen käyttöä sivistymättömiä heimoja vastaan....voidaan käyttää myös kaasuja jotka ovat epämiellyttäviä ja levittävät kauhua.."

- Winston Churchill (1919)

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat