Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Äänestämisen edellytys on, että olet rekisteröitynyt ja sitten vielä, että äänestäessäsi olet kirjautunut sisään.

Monet täällä esitetyt äänestykset menevät hakoteille, kun käyttäjät eivät tee tätä ja ääniä tulee vain muutama kymmenen. Nytkin viimeisimmissä äänestyksissä saa aika yksipuolisen kuvan meistä käyttäjistä.

Kuinkahan monta rekisteröityä käyttäjää on, varmaankin useita satoja ellei yli tuhat.

Kommentit (2)

David
Seuraa 
Viestejä8877
Liittynyt25.8.2005

Samaa mieltä, itse osallitusn hyvin harvoin vaikka olisinkin kirjautuneena. Tuntuu muutenkin että äänetyksistä tulee värittyneitä, kun niihin osallistuvat vain kärkevimmin asioihin suhtautuvat tai muuten tiettyä näkökulmaa pakonomaisesti palvovat henkilöt.

Tällaiset skeptiset keskitien kulkijat kuin minä eivät ilmeisesti viitsi äänestyksiin osallistua, eli se harkitsevin osa ei jaksa sitä harkintaa ruveta läpi käymään. Usein myös vaihtoehdot ovat huonosti valitut.

Toope
Seuraa 
Viestejä24878
Liittynyt23.7.2006

Useimmissa äänestyksissä vaihtoehdot ja kysymyksenasettelu ovat vähän harkitsemattomia, "juosten kustuja", sanoisin. Pidän sinänsä äänestyksistä, mutta niitä tehtäessä kannattaa käyttää harkintaa, aika pitkäänkin.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat