Seuraa 
Viestejä530

[size=150:2bmogvwc]Feministit siirtyvät äärioikeistoon[/size:2bmogvwc]

Aamulehti kertoo, että feministeiksi itseään nimittävät naispopulistit ovat siirtyneet äärioikeistolaisten puolueiden keulakuviksi. Naisia hamutaan puolueiden keulakuviksi, koska naisille sallitaan miehiä voimakkaampi kielenkäyttö syyllistettäessä muita. He voivat myös vedota äitiyteensä. Kun naiseuteen yhdistetään esimerkiksi huolella punatut huulet, ase ja korostetun seksikäs ulkonäkö, median huomio on taattu. Feminismiä he käyttävät sen verran kuin tarvitsevat halutessaan korostaa oman kulttuurin paremmuutta suhteessa toiseen ja vieraaseen.

Krisztina Morvai

Krisztina Morvai juhli Jobbik-puolueensa nousua Unkarin parlamenttiin 2010. Entisen huippumallin tytär on saanut fasistibarbin lempinimen. Hän on antisemitisti ja islamin vastustaja. Morvai syyttää juutalaisia ja romaneja Unkarin vaikeuksista. Hän vastustaa aborttia ja korostaa äitiyttään meriittinä: hän on kasvattanut aikuisiksi kolme tytärtä (myös Biaudet pitää äitiyttään suurena meriittinä).

Marine Le Pen

Ranskan kansallismielistä populistipuoluetta, Kansallista rintamaa, on viime vuodesta johtanut Marine Le Pen. Hän on puolueen perustajan Jean-marie Le Penin tytär, koulutukseltaan juristi. Tytär tunnetaan isäänsä vapaamielisempänä.

Hän kerää kannatusta erityisesti keskiluokan naisilta. Hän kannattaa kierrätystä ja aborttia, mutta vastustaa islamia (abortin kannattaminen ja kierrätys ovat tyypillisiä viherfeminismin arvoja, nyt islamfobialla ryyditettyinä).

Hän ei hyväksy sitä, että Quick-hampurilaisketju tarjoa halal-lihaa. ”Onko meidän kaikkien pakko syödä sitä?” Muslimien julkista rukoilua kadulla hän on verrannut toisen maailmansodan natsimiehitykseen.Kun Marine Le Pen hyökkää musliminaisten huivia vastaan, hän virallisesti vetoaa ranskalaisen yhteiskunnan maallistumiseen ja feminismiin, mutta käytännössä on kyse nationalismista.

Feminismiä siis käytetään kansallisen edun puolustamiseen: ”meitä” yritetään suojata ”heiltä”.

Isabelle Germain

Ranskalaisen journalistin Isabelle Ger Populismissa naisilla on etua sukupuolestaan. Naispopulistit vetoavat jokaisessa käänteessä naiseuteensa. (uhrifeministit vetoavat joka käänteessä naiseuteen korostaessaan naisten sortoa).

Nicole Bachara

Historioitsija, politiikan tutkija Nicole Bacharan puhuu tähtösistä, naisista joilla on lyhyet hameet ja jotka käyttävät seksuaalisuuttaan hyväkseen. (tyypillistä huulipuna- glamourfeminismiä).

Ségolène Royal

Naiseuteen vetoaminen on saanut uusia piirteitä myös vaaliretoriikassa. Ranskalainen filosofi Pierre-andré Taguieff nimitti Ségolène Royalia paljettipopulistiksi tämän glamoröösin julkisivun takia. Taguieff puhuu myös naispopulismista. Hän tarkoittaa sitä, että naiseuteen vedotaan joka käänteessä. ”Koska olen nainen”, Royal aloitti usein puheensa.

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisu ... oikeistoon

"En ymmärrä tätä herkkänahkaisuutta kaasun käytöstä...Kannatan jyrkästi myrkkykaasujen käyttöä sivistymättömiä heimoja vastaan....voidaan käyttää myös kaasuja jotka ovat epämiellyttäviä ja levittävät kauhua.."

- Winston Churchill (1919)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Aikamoisia haahkoja jokainen.

Sitä paitsi tuo viimeisin noista on selkeästi ranskanjuutalainen, eli puoliverinen äpärä. Sellaisiako tässä nyt pitäisi kuunnella?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jees
Aikamoisia haahkoja jokainen.

Sitä paitsi tuo viimeisin noista on selkeästi ranskanjuutalainen, eli puoliverinen äpärä. Sellaisiako tässä nyt pitäisi kuunnella?
Ségolène Royal ei ole juutalainen kuten ei hänen puolisonsakaan, jota joskus epämääräisillä nettisivuilla juutalaiseksi mainitaan.

Eikös persu-aktiivejakin ole (naispuolisia), jotka "huumorilla" tai "epähuomiossa" tai humalassa ollessaan ovat liittyneet / vähällä olleet liittyä uusnatsi-ryhmittymien jäseniksi.

Siis ei tarvitse hakea esimerkkejä maailmalta vaan meillä on näitä kotikutoisikain pirkkoja kunnostautunut sillä saralla.

Muistaakseni tällaista syksymmällä uutisoitiin.

Persujenkin kannattaisi pistää Soinin seuraajaksi sitten aikanaan nainen mikäli oletetaan että persut siirtyy yhä enemmän nationalistiseen suuntaan.
Siinä on kuitenkin eroa sanooko "Suomi suomalaisille" Jussi Halla-Aho vai joku Hanna Mäntylä.

Vierailija

Siihen on olemassa lääkekin. Cunninglingus. Tepsii. Olen saanut useat naiset leipomaan minulle täysin spontaanisti pullia menetelmällä.

jees
Aikamoisia haahkoja jokainen.

Sitä paitsi tuo viimeisin noista on selkeästi ranskanjuutalainen, eli puoliverinen äpärä. Sellaisiako tässä nyt pitäisi kuunnella?
Arvon jees ja ylläpito. Kommentti alittaa riman oikein kunnolla. Eikö tämän pitäisi olla suomalaisen tiedelehden keskustelupalsta. Miten tällaisella palstalla voidaan julkaista noin matalaotsaisia kommentteja, eikö kenelläkään muulla edes jotenkin omatunto särähdä. Olemmeko niin sopeutuneet puolivillaiseen, ala-arvoiseen kommentointiin. Minusta meidän kaikkien tämän palstan ihmisten pitäisi hävetä, eniten jeessin. Oletko todella tiedefoorumilla. Olihan herjanheittosi vain todella huonoa huumoria?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Olkaa nyt onnellisia fasistifeministienne kanssa kun vuodesta toiseen on tälläkin palstalla väännetty itkua siitä että on vasemmistolaisfeministien syytä jotta muslimi-ulkomaalaiset tulvivat hunnilauman tavoin tänne armaan äiti-Suomemme auvoisaan syleilyyn.

On se kumma että aikuiset ihmiset eivät ikinä opi olemaan mitään muuta kuin joko-tai. Joko on hyväksyttävä ja suvaittava eksotiikkaan lääpällään ollen ihan kaikki, tai alettava niin junttimaisesti hyljeksimään kaikkea mahdollista että tekee sitä kautta itsensä naurettavaksi.

Tässä voisi vastakkainasettelun aika todellakin olla ohi.

Vierailija
fyyrikko
jees
Aikamoisia haahkoja jokainen.

Sitä paitsi tuo viimeisin noista on selkeästi ranskanjuutalainen, eli puoliverinen äpärä. Sellaisiako tässä nyt pitäisi kuunnella?
Arvon jees ja ylläpito. Kommentti alittaa riman oikein kunnolla. Eikö tämän pitäisi olla suomalaisen tiedelehden keskustelupalsta. Miten tällaisella palstalla voidaan julkaista noin matalaotsaisia kommentteja, eikö kenelläkään muulla edes jotenkin omatunto särähdä. Olemmeko niin sopeutuneet puolivillaiseen, ala-arvoiseen kommentointiin. Minusta meidän kaikkien tämän palstan ihmisten pitäisi hävetä, eniten jeessin. Oletko todella tiedefoorumilla. Olihan herjanheittosi vain todella huonoa huumoria?Jospa nyt lukisit ton lähteen, blogin lähteen ja sitten vielä blogin muita kirjoituksia niin katsotaan josko tästä saisi jollain tikulla tökittyä vakavamielinen diskussio.

mirab
Seuraa 
Viestejä3017
fyyrikko
jees
Aikamoisia haahkoja jokainen.

Sitä paitsi tuo viimeisin noista on selkeästi ranskanjuutalainen, eli puoliverinen äpärä. Sellaisiako tässä nyt pitäisi kuunnella?
Arvon jees ja ylläpito. Kommentti alittaa riman oikein kunnolla. Eikö tämän pitäisi olla suomalaisen tiedelehden keskustelupalsta. Miten tällaisella palstalla voidaan julkaista noin matalaotsaisia kommentteja, eikö kenelläkään muulla edes jotenkin omatunto särähdä.Juu tätä voi kysyä. Tosin "jeesin" kommentti ei nähdäkseni liity juutalaisiin millään tavoin (hän ei väitä Ségolène Royalin olevan juutalainen vaikka siltä saattaisi vaikuttaa). Toisekseen tuollainen kielenkäyttö on palstalla mitä tavallisinta ja laajalti hyväksyttyä kunhan kyseessä ovat muslimit.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

Vierailija

No ei aikuisten oikeesti. Royal ei vaan ole äärioikeistoa kuin äärioikeistolle.

Eiku mitä helvettiä mä nyt lässytän. En todellakaan lähde myötäilemään juutalais-asiassa.
EVVK.

Carloz
"Pioneereille olen faskisti ja faskisteille pioneeri"
- Eppu NormaaliMikä on faskisti ja miten se liittyy tähän aiheeseen.

kabus
Carloz
"Pioneereille olen faskisti ja faskisteille pioneeri"
- Eppu NormaaliMikä on faskisti ja miten se liittyy tähän aiheeseen.faskia
substantiivi

1. (lääketiede) sidekudoskalvo

Faskisti on suomennettuna lähinnä sidekudoskalvisti.
> "Pioneereille olen sidekudoskalvisti ja sidekudoskalvisteille pioneeri"
-Peppu Epänormaali

Toope
Seuraa 
Viestejä29584

Ymmärrän tuon sikäli, että "oikea" feministihän vastustaa mm. islamilaista naisnäkemystä, joka on nostanut lonkeroitaan Euroopassakin viime vuosikymmeninä. "Aito" feministi tukee länsimaista tasa-arvonäkemystä. Kolmannesta maailmasta tulevat näkemykset tasa-arvosta kun usein vievät länsimaista kehitystä taaksepäin.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat