Seuraa 
Viestejä45973

Juomaveden mukana kuljettamiseen käytän kierrätettävää muovipulloa, johon vesi ihan vain kraanasta. Pulloveden aiheuttama ongelma on mittava:

YLE:

Pullovesi kova pala luonnolle
Julkaistu 10.02.2006, klo 10.53 (päivitetty 10.02.2006, klo 11.06)

Pullotetun veden menekki on yli kaksinkertaistunut maailmassa kuuden vuoden aikana. Tämä koettelee ekosysteemiä, yhdysvaltalaistutkimus kertoo.

Pulloveden tuottaminen kuluttaa energiaa ja johtaa lopulta valtaisiin jätevuoriin, joiden hajoaminen vie tuhatkunta vuotta, tutkijat suomivat ilmiötä.
...
http://www.yle.fi/uutiset/vasen/id27758.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Pullovesi on Suomessa aika turhake. Suomessa tulee hyvälaatuista vettä lähes joka hanasta. Pulloveden voi perustella kesämökillä ja vaelluksilla.

Ulkomailla sensijaan tilanne on toinen. Usein hanasta tuleva vesi on bakteerikannaltaan aivan erilaista, kuin Suomen "laatuvesi" ja paljon matkustavat varmasti haluavat välttyä ylimääräisiltä vatsavaivoilta.

Joisitko vaikkapa viikon lomalla hanavettä Intiassa, Italiassa, Kreikassa tai muussa maassa, jossa vesihygienia ei ole Suomen tasalla.

Snobien juttuhan tuo pulloveden killitys Suomessa pitkälti on. Kun pitää osoittaa muille, että juon vain Eviania

Hauska detalji:
Järjestettiin sokkotesti, jossa oli mukana tunnetuimmat pullovedet Evianista lähtien. Helsingin veden vesi arvosteltiin toiseksi parhaimman makuiseksi ja Evian jäi kärjestä. En muista mikä voitti.

Hanavettä Suomessa omaan pulloon. Ulkomailla pullovettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat