Seuraa 
Viestejä1628
Liittynyt4.9.2009

Vaihdetaanpa näkökulmaa. Yleisestihän varmaankin ajatellaan, että kun ihminen sairastuu hän tarvitsee lääkettä tai leikkausta. Toinen käsitys on se, että ihmisen oma immuunipuolustus on heikentynyt ihmisen sairastuessa. Tämä heikentyminen taas johtuu siitä, että ihminen ei ole saanut riittävästi ravinteita ruuastaan.

Olisi mielenkiintoista listata sairaudet, joihin välttämättä tarvitaan teollisuuden tuottamaa lääkettä verrattuna siihen, mitä voidaan parantaa yrteillä, ruokavaliolla ja muutenkin "luonnonmukaisesti". Kiinalainen lääketiedehän käsittääkseni yrittää parantaa kaiken yrteillä? Kuinkahan tuloksellista heidän hoitonsa ovat?

Esimerkki kuolemaan johtaneesta ravinnon puutteesta:

Jokainen eläin ja jokainen ihminen joka kuolee ns luonnollisista syistä kuolevat ravinnon puutteeseen.

Toukokuussa kuoli USA:n vanhin henkilö, Margaret Skeetch, 115 vuoden iässä kaatumisen komplikaatioihin. Hän kuoli siis ravinnonpuutteeseen koska hän kärsi osteoporoosista (luun haurastuma). Hän kuoli kalkinpuutteeseen. Hänellä ei ollut mitään sydänvikaa, ei sokeritautia, ei syöpää tai muita ongelmia, mutta hänellä ei ollut tarpeeksi kalsiumia. Hänen tyttärensä sanoi, että hänellä oli kova makeanhimo ennen kuolemaa. Se on sairaus, jota kutsutaan nimellä "Pika", josta kerron myöhemmin enemmän. Sille on ominaista voimakas suklaan ja sokerin himo ja siihen liittyy mineraalien kromi ja vanadiini puute.
Kuinkahan paikkansa pitävä on alla oleva väite:
Tarvitsemme 90 eri ravintoainetta ruoastamme joka päivä. Tarvitsemme 60 mineraalia, 16 vitamiinia, 12 välttämätöntä aminohappoa eli proteiinin rakennusaineita ja kolmea välttämätöntä rasvahappoa. Tarvitsemme näitä joka päivä ettemme saisi ravinnonpuutosta joka aiheuttaa sairauksia. Tarvitsemme joka ainoata ainetta riittävän määrän.

Mutta sinun pitää syödä 15-25 erilaista kasvia joka päivä oikeassa suhteessa saadaksesi kaiken tämän.
Olisi mielenkiintoista nähdä nuo kaikki mineraalit, vitamiinit jne listattuna. Varsinkin nuo 15-25 kasvia, mistä nuo pitäisi kaikki saada.

Seuraavassa on mielenkiintoinen havainto maaperän köyhtymisestä:

Minulla jotain traagista sanottavaa mitä tulee mineraaleihin. Kasvit eivät voi valmistaa mineraaleja. Näitä ei ole enää maaperässä eikä niitä ole sen tähden meidän kasveissamme. Senaatin dokumentti nro 264, 74. kongressin toisesta istunnosta sanoo että maa USAssa on tyhjennetty mineraaleista, joten kasvit eivät saa mineraaleja ja ihmiset jotka syövät näitä kasveja, kärsivät mineraalipuutteesta. Mineraalilisät ovat ainoa mahdollisuus parantaa heidät. Tämä kirjoitettiin vuonna 1936, yli 60 vuotta sitten.

Syynä on se että lisäämme NPK:ta maahan. Typpi - fosfori - kalium. Teidän jotka eivät ole maanviljelijöitä pitää tietää että maanviljelijä saa maksun määrästä eikä laadusta. Hän ei saa maksua siitä että lisää 60 mineraalia takaisin maahan. Kestää vain 5-10 vuotta imeä maaperä tyhjiin.

Moni on kysynyt minulta mitä ihmiset tekivät sata tai tuhat vuotta sitten. Hehän eivät voineet ostaa mitään lannoitteita. Ajatelkaa egyptiläisiä ja kiinalaisia ja ihmisiä Intiassa jotka elivät suurten virtojen ympärillä. Joka vuosi joet tulvivat yli äyräittensä. ..
Niin, lannoitteissahan ei ole kovin montaa eri mineraalia. Jokainen voi päätellä mitä tästä seuraa. Ennen mineraalit ovat tulleet pelloille tulvien mukana. Voisiko vuoroviljelyllä lisätä maan mineraalipitoisuutta?

Seuraava väite on erittäin mielenkiintoinen!

Laboratorioeläimet tarvitsevat vähäisiä määriä seitsemää harvinaista hivenainetta. Ne kaksinkertaistavat eläinten eliniän. Sitä ei ole osoitettu vielä ihmisillä, mutta en aio odottaa 500 vuotta että lääkärit todistaisivat sen. He kiistelevät edelleen C-vitamiinin ja kalsiumin parissa. Ne eivät ole tappaneet yhtään laboratorioeläintä, päinvastoin. Ne eivät ole lääkkeitä. Nämä maametallit ovat lentimum, praseodyymi, neodyymi, samarium, jerobium, eterbium ja tulium. Täytyy olla joku syy että ne on nimetty vanhantestamentin kaupunkien mukaan.

Missähän kasveissa näitä metalleja sitten olisi? http://Www.fineli.fi ei edes tunne koko metalleja.

Viimeiseksi myöskin mielenkiintoinen näkemys:

Niissä kulttuureissa, joissa ihmiset elävät 130-140 vuotiaiksi on joitakin yhteisiä tekijöitä. He elävät korkealla sijaitsevissa vuoristokylissä, yli 3000-4500 metrin korkeudessa meren pinnan yläpuolella. Heillä ei ole sadetta, ei lunta, ei aamukastetta, hyvin kuivia paikkoja ja he saavat kaiken juomavetensä ja kasvien kasteluvetensä niin kutsutusta jäätikkömaidosta. Jäätiköt jauhavat rikki kivikerrosta suunnilleen yhden desimetrin joka vuosi ja kaikilla näillä paikoilla on enemmän kuin 60-72 mineraalia.

Vesi joka tulee esiin näiden jäätiköiden alta ei ole kirkasta kuten Perrier- tai Evian-mineraalivesi. Jos otat lasin ja nostat sen ylös, se näyttää samealta. Se voi olla keltaista, valkoista tai sinivalkoista ja se näyttää maidolta. Titicacajärvellä ja Tiibetissä sitä kutsutaan jäätikkömaidoksi. He ovat juoneet sitä ja kastelleet sillä yli 5000 vuotta. Heillä ei ole mitään diabeteksia, ei sydän- ja verisuonisairauksia, ei korkeaa verenpainetta, ei nivelreumaa tai osteoporoosia, ei syöpää, ei harmaakaihia tai viherkaihia, ei sikiövaurioita, ei vankiloita täynnä narkomaaneja, ei veroja, ei lääkäreitä. Kuitenkin he elävät, kunnes he ovat 140-vuotiaita olematta sairaita.
Kaikki lainaukset ovat alla olevan linkin takaa:
http://www.minaolen.com/lehti/art2_302.html

Sivut

Kommentit (21)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Niinipä. Olemme jokainen vain yhden aterian päässä nälkäkuolemasta.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
Liittynyt4.9.2009
Seppo_Pietikainen
Niinipä. Olemme jokainen vain yhden aterian päässä nälkäkuolemasta.Niin, tietysti jos ei syö, kuolee. Tarkoitin tällä ravinnonpuutteella vähän eri asiaa. Tuossa esimerkissä se on mielestäni selitetty hyvin:
Toukokuussa kuoli USA:n vanhin henkilö, Margaret Skeetch, 115 vuoden iässä kaatumisen komplikaatioihin. Hän kuoli siis ravinnonpuutteeseen koska hän kärsi osteoporoosista (luun haurastuma). Hän kuoli kalkinpuutteeseen. Hänellä ei ollut mitään sydänvikaa, ei sokeritautia, ei syöpää tai muita ongelmia, mutta hänellä ei ollut tarpeeksi kalsiumia. Hänen tyttärensä sanoi, että hänellä oli kova makeanhimo ennen kuolemaa. Se on sairaus, jota kutsutaan nimellä "Pika", josta kerron myöhemmin enemmän. Sille on ominaista voimakas suklaan ja sokerin himo ja siihen liittyy mineraalien kromi ja vanadiini puute.
kohveeman

Toukokuussa kuoli USA:n vanhin henkilö, Margaret Skeetch, 115 vuoden iässä kaatumisen komplikaatioihin. Hän kuoli siis ravinnonpuutteeseen koska hän kärsi osteoporoosista (luun haurastuma). Hän kuoli kalkinpuutteeseen. Hänellä ei ollut mitään sydänvikaa, ei sokeritautia, ei syöpää tai muita ongelmia, mutta hänellä ei ollut tarpeeksi kalsiumia. Hänen tyttärensä sanoi, että hänellä oli kova makeanhimo ennen kuolemaa. Se on sairaus, jota kutsutaan nimellä "Pika", josta kerron myöhemmin enemmän. Sille on ominaista voimakas suklaan ja sokerin himo ja siihen liittyy mineraalien kromi ja vanadiini puute.Entä pienten lasten ja nuorten makeanhimo? Sehän liittyy kasvamiseen? Varsinkin murrosiässä kun hetkessä nuori venyy puoli metriä pituutta?
Monet estävät jo vaippaikäistä saamasta haluamaansa makeaa, ja yrittävät syöttää väkisin huutavalle lapselle suolatonta ja sokeritonta ravintoa. Pitäisikö siis lasten saada makeaa jossain muodossa, muuten kuin karkkina ja limsana?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30818
Liittynyt16.3.2005
kohveeman
Nämä maametallit ovat lentimum, praseodyymi, neodyymi, samarium, jerobium, eterbium ja tulium. Täytyy olla joku syy että ne on nimetty vanhantestamentin kaupunkien mukaan.Missähän kasveissa näitä metalleja sitten olisi? http://Www.fineli.fi ei edes tunne koko metalleja.Eipä noita tunne tunnettujen alkuaineiden taulukotkaan. Mukaan on otettu muutama 4f-siirtymämetalli ja vedetty hatusta jotain jerobiumeja. Lienevät jotain kosmisempaa kamaa, joita saa ostaa siitä pikkuputiiksita Aldebaranin kolmannen planeetan napapiirin kulmalta. Kannattaa poiketa, kun käy astraalimatkalla siellä päin galaksia.

Niissä kulttuureissa, joissa ihmiset elävät 130-140 vuotiaiksi on joitakin yhteisiä tekijöitä. He elävät korkealla sijaitsevissa vuoristokylissä, yli 3000-4500 metrin korkeudessa meren pinnan yläpuolella. Heillä ei ole sadetta, ei lunta, ei aamukastetta, hyvin kuivia paikkoja......eikä luotetavaa väestörekisteriä.

Ueberweg
Seuraa 
Viestejä1218
Liittynyt12.9.2008
kohveeman
Mouho

Kaikki tuon linkin takaa tuleva on 99 % täyttä huuhaata ja paskaa.
Ihan sama vaikka olisikin, mutta tämä juttu oli ainakin minusta mielenkiintoinen.

Ja minä kun olen aina luullut, että ihminen on rationaalinen eläin.

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
Liittynyt4.9.2009
Neutroni

Eipä noita tunne tunnettujen alkuaineiden taulukotkaan. Mukaan on otettu muutama 4f-siirtymämetalli ja vedetty hatusta jotain jerobiumeja. Lienevät jotain kosmisempaa kamaa, joita saa ostaa siitä pikkuputiiksita Aldebaranin kolmannen planeetan napapiirin kulmalta. Kannattaa poiketa, kun käy astraalimatkalla siellä päin galaksia.

Eipä tullut tarkistettua, vaikka helppo homma olisi ollut.

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
Liittynyt4.9.2009
Ueberweg
kohveeman
Mouho

Kaikki tuon linkin takaa tuleva on 99 % täyttä huuhaata ja paskaa.
Ihan sama vaikka olisikin, mutta tämä juttu oli ainakin minusta mielenkiintoinen.

Ja minä kun olen aina luullut, että ihminen on rationaalinen eläin.Ihminen ei ole rationaalinen eläin.

Aloitetaanko alusta:

1. viesti
Vaihdetaanpa näkökulmaa. Yleisestihän varmaankin ajatellaan, että kun ihminen sairastuu hän tarvitsee lääkettä tai leikkausta. Toinen käsitys on se, että ihmisen oma immuunipuolustus on heikentynyt ihmisen sairastuessa. Tämä heikentyminen taas johtuu siitä, että ihminen ei ole saanut riittävästi ravinteita ruuastaan.

Olisi mielenkiintoista listata sairaudet, joihin välttämättä tarvitaan teollisuuden tuottamaa lääkettä verrattuna siihen, mitä voidaan parantaa yrteillä, ruokavaliolla ja muutenkin "luonnonmukaisesti". Kiinalainen lääketiedehän käsittääkseni yrittää parantaa kaiken yrteillä? Kuinkahan tuloksellista heidän hoitonsa ovat?

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009
Mouho
kohveeman

Kaikki lainaukset ovat alla olevan linkin takaa:
http://www.minaolen.com/lehti/art2_302.htmlKaikki tuon linkin takaa tuleva on 99 % täyttä huuhaata ja paskaa.
ei kovin avarakatseinen, tai tiedettä arvostava näkemys, mutta mielipide tuokin.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

taucalm
Mouho
kohveeman

Kaikki lainaukset ovat alla olevan linkin takaa:
http://www.minaolen.com/lehti/art2_302.htmlKaikki tuon linkin takaa tuleva on 99 % täyttä huuhaata ja paskaa.
ei kovin avarakatseinen, tai tiedettä arvostava näkemys, mutta mielipide tuokin.Ei kai minäolenia ja tiedettä voi niputtaa samaan lauseeseen? Vähän kuin puhuisi ruotsalaisesta sotasankarista tai huumorinajuisesta insinööristä.

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
Liittynyt29.4.2011
taucalm
Mouho
kohveeman

Kaikki lainaukset ovat alla olevan linkin takaa:
http://www.minaolen.com/lehti/art2_302.htmlKaikki tuon linkin takaa tuleva on 99 % täyttä huuhaata ja paskaa.
ei kovin avarakatseinen, tai tiedettä arvostava näkemys, mutta mielipide tuokin.Nimenomaan se on erittäin tiedettä arvostava ja aivan käsittämättömän avarakatseinen näkemys. Todennäköisimmin huuhaan ja paskan määrä tuosta linkistä nimittäin on noin 99,995 %.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010

Nyt on kyllä toimittajalla väärät tiedot. Kun aletaan lisäämään itsekeksittyjä alkuaineita jaksolliseen järjestelmään, toiminta on yhtä absurdia kuin väittää että Timo T. A. on siviilipalvelumies. Menee vain kyseenalaisen huonosta vitsistä joka tosin voi kannabispilvessä naurattaa jos Korporaation Heikelä sellaisen täräyttää.

Tarvitsemme 90 eri ravintoainetta ruoastamme joka päivä. Tarvitsemme 60 mineraalia, 16 vitamiinia, 12 välttämätöntä aminohappoa eli proteiinin rakennusaineita ja kolmea välttämätöntä rasvahappoa. Tarvitsemme näitä joka päivä ettemme saisi ravinnonpuutosta joka aiheuttaa sairauksia. Tarvitsemme joka ainoata ainetta riittävän määrän.

Mutta sinun pitää syödä 15-25 erilaista kasvia joka päivä oikeassa suhteessa saadaksesi kaiken tämän.
Niissä kulttuureissa, joissa ihmiset elävät 130-140 vuotiaiksi on joitakin yhteisiä tekijöitä. He elävät korkealla sijaitsevissa vuoristokylissä, yli 3000-4500 metrin korkeudessa meren pinnan yläpuolella. Heillä ei ole sadetta, ei lunta, ei aamukastetta, hyvin kuivia paikkoja ja he saavat kaiken juomavetensä ja kasvien kasteluvetensä niin kutsutusta jäätikkömaidosta. Jäätiköt jauhavat rikki kivikerrosta suunnilleen yhden desimetrin joka vuosi ja kaikilla näillä paikoilla on enemmän kuin 60-72 mineraalia.

Vesi joka tulee esiin näiden jäätiköiden alta ei ole kirkasta kuten Perrier- tai Evian-mineraalivesi. Jos otat lasin ja nostat sen ylös, se näyttää samealta. Se voi olla keltaista, valkoista tai sinivalkoista ja se näyttää maidolta. Titicacajärvellä ja Tiibetissä sitä kutsutaan jäätikkömaidoksi. He ovat juoneet sitä ja kastelleet sillä yli 5000 vuotta. Heillä ei ole mitään diabeteksia, ei sydän- ja verisuonisairauksia, ei korkeaa verenpainetta, ei nivelreumaa tai osteoporoosia, ei syöpää, ei harmaakaihia tai viherkaihia, ei sikiövaurioita, ei vankiloita täynnä narkomaaneja, ei veroja, ei lääkäreitä. Kuitenkin he elävät, kunnes he ovat 140-vuotiaita olematta sairaita.
Tuossa on tosin ristiriita koska ihmiset jotka elävät karuissa oloissa vaikkapa eskimot niin eivät juurikaan saa vitamiineja tai hivenaineita mutta silti elävät suhteellisen terveinä. Myöskään on aika kyseenalaista väittää että nuo vuoristolaiset eläisi 140 vuotiaiksi, itse asiassa uskoisin että he kuolevat nuoremmin kuin länsimaalaiset puutteellisen terveydenhuollon takia.

Heather oli käsittämätön nuori olympiatason voimistelija, kuten hän itse kehui. Hän oli perustanut NGO:n (Non-Governmental Organisation, kansalaisjärjestö) Amerikassa, säästänyt kahden vuoden palkkatulonsa, kerännyt sukulaisiltaan ja ystäviltään varoja ja tullut Nepaliin perustamaan terveyskeskuksia, opettamaan käymälöiden käyttöä ja hygieenistä elämää. Hän oli elänyt pienissä kylissä Nepalissa yli neljän kilometrin korkeudessa, värjännyt tukkansa mustaksi ja käytti ruskeita piilolinssejä, että häntä ei tunnistettaisi amerikkalaiseksi, opetellut nepalin kielen ja suunnitteli opiskelua Tiibetin yliopistossa. Hän oli perustanut myös matkatoimiston Katmanduun tienatakseen rahaa.

Heather kertoi, että vuoristossa ihmisten keski-ikä oli alle 40 vuotta. He hakivat kolmen päivän matkan takaa puunpalasia selässään ja polttivat iltaisin pientä liekkiä, koska sähköä ei ollut. Huoneet olivat mustuneet ja keuhkot riekaleina savusta. Maolaisten toiminta oli tullut yhä vaarallisemmaksi ja ihmiset tulivat alas vuorilta kaupunkeihin, koska eivät halunneet liittyä maolaisiin ja partioida kaduilla keräämässä lunnaita pyssyjen kanssa, kuten jopa 12-vuotiaat tytöt ja pojat oli pakotettu tekemään.
Missähän niitä 140vuotiaiksi eläviä vuoristolaisia on?

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
Liittynyt4.9.2009

Jos unohdetaan tuo linkittämäni juttu niin mitäs mieltä muuten olette? Jos ihminen saa optimaalisesti ravintoa, mikä on hänen todennäköisyytensä sairastua?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat