Seuraa 
Viestejä45973

Kolme eri ilmiötä, jotka myös selittyvät Savolaisella painevoimalla.

Kun puuta kohti saadaan riittävän tiheitä energia-aaltoja, niin silloin puun atomien ytimiin pääsevät energia-aallot saavat sieltä avautumaan niin paljon energiaa poispäin puusta, että sillä energialla kyseinen atomikerros työntyy riittävän lähelle seuraavien atomien ytimiä.

Ja näin sinne päin avautuvat energia-aallot pääsevät riittävän energisinä seuraavan kerroksen atomien ytimiin, että ketjureaktio pääsee jatkumaan.

Näin puun atomit alkavat laajentua normaalia nopeammin ja ne tönivät toinen toisiaan kohti vähemmän tiheää aluetta eli ylöspäin.

Puu ei siis ala laajenemaan silmissä, vaan se syttyy palamaan.

Entäpä kun yli vuosi sitten Aasiaan syntyi tsunami ja maanjäristys yhtä aikaa?

Eipä mitään ihmeellistä, kun ymmärtää, että maapalloa kohti oli liikkunut 50 000 valovuoden pituisen matkan ajan voimakas energiapulssi/energia-aalto,

joka oli matkansa aikana kehittänyt itselleen energiaeturintaman/oman painovoimakentän (ei perinteisellä tavalla vaikuttavaa painovoimakenttää) hankautuessaan vastaan tuleviin energia-aaltoihin, jolloin tasaisesti vähemmän tiheäksi avatuva energia-aalto rullautuu eli käpertyy erillisiksi laajeneviksi energiakimpuiksi, jotka avautuvat omilla energia-aalloillaan ja aavistuksen verran liikerataan nähden eteenpäinkin jne.

Kun tuo energiaeturintama hankautui maapallosta avautuviin energia-aaltoihin, niin silloin se taipui kohti Aasiaa, jossa se päästyään meren atomien ytimiin, sai meren laajenemaan normaalia nopeammin ja osan energiasta päästessä meren pohjan atomien ytimiin syntyi myös maanjäristys.

Maapallosta avautuva energia suojasi meitä varsinaiselta energiapulssilta, jonka havaittiin menevän maapallon läpi vain vuorokautta maanjäristyksen ja tsunamin jälkeen.

ja kun ymmärtää, että koko näkyvä maailmankaikkeus on hurjassa liikkeessä poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, niin että myös koko näkyvä maailmankaikkeus hankautuu vastaan tuleviin energia-aaltoihin säännöllisesti,

niin voi ymmärtää miten kvasaarit syntyivät aikoinaan kun hankauduimme todella tiheisiin enrgia-aaltoihin, jotka saivat silloisista tähdistä ja galaksien keskustoissa olleista jättimäisistä mustista aukoista avautumaan todella paljon energiaa.

;):)
savor

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Kuulostat ihan Pelle Pelottomalta tai Tohtori Staattiselta. Ehkä he kuitenkin puhuvat enemmän asiaa.

Mikki Hiiri
Kuulostat ihan Pelle Pelottomalta tai Tohtori Staattiselta. Ehkä he kuitenkin puhuvat enemmän asiaa.

Gravitaatio on vain käsite.

Ns. painovoimalle on olemassa erilaisia teorioita, mutta mitään niistä ei ole vielä pystytty todistamaan.

Fysiikan kaiken teoriaa ei ole vielä olemassa.

Eikä sitä koskaan saada, jos siihen yritetään sisällyttää gravitaatiovoima mukaan, koska kyseistä voimaa ei ole olemassa.

Fysiikka on aina pyrkinyt yhteen yksinkertaiseen periaatteeseen, mutta nykyfyysikot ovat eksyneet ylimääräisien tilaulottuvuuksien teorioihin.

Ylimääräisiä tilaulottuvuuksia ei ole olemassa.

;):)
savor

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=4034

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat