Seuraa 
Viestejä45973

Sattuipa kerran muuan tapaus ,joka on askarruttanut minua vielä näihin päiviin asti.Ollessani ala-aste ikäinen, meidän naapurimme Reima tykkäsi kyläillä meillä paljonkin.Reima oli metsuri ja kolmen lapsen isä, täysin normaali henkilö.Reima ei ottanut viina kohtuutta enempää.Kerran hän kuitenkin teki täysin käsittämättömän tempauksen.Ollessame perheen kanssa aamupalalla keittiössä,näimme kun Reima kaartoi autolla pihaamme kovaa vauhtia.Hän hyppäsi ulos autosta ja avasi auton takaoven.Auton takaosassa oli katiska, jonka sisällä useita purkillisia muikkuja.Reima laski katiskan maahan,valeli sen sekä muikut bensalla ja tuikkasi tuleen.Isäni raivostui käryävästä nurmikosta ja säntäsi pihalle kysymään asiasta.Reima ei vastanut kysymyksiin, vaan sen sijaan puhkoi puukolla useita pihallamme olevia salpietari säkkejä rikki ja löi koiraamme remmillä kahdesti.Sen jälkeen hän ajoi kovaa vauhtia kotiin.Isä meni käymään Reimalla välittömästi tapahtuman jälkeen.Reima kielsi päättäväisesti edes käyneensä pihallamme koko aamuna, väitti isäni kyselyitä hullun horinoiksi ja väittää vielä nykyäänkin.Vielä tänäkin päivävnä hämmästelen mistä oli kyse, oliko se joku akuutti psykoosi, aivoverenvuodon aiheuttama tila tms.Reima on täysin normaali ihminen ja elänyt aivan tavallisen elämän sen jälkeen ilman minkäänlaisia mielenterveyden ongelmia.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Mitenkäs teidän perhe nykyään? Onko teillä kaikki ihan ookoo? Yleensä tällaisiin joukkohallusinaatioihin löytyy jokin syy.

CE-hyväksytty
Mitenkäs teidän perhe nykyään? Onko teillä kaikki ihan ookoo? Yleensä tällaisiin joukkohallusinaatioihin löytyy jokin syy.

Eipäs nyt irvailla.Totisinta totta se oli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Yhtään väheksymättä hämmästystäsi, tässä on lyhyt raportti toisesta melko hämmästyttävästä tositapahtumasta http://www.stara.fi/2012/02/05/amerikka ... nen-tulos/

Olisi tietysti mukava nähdä samantyyppistä tutkivaa journalismia Suomesta. Saisi nuo paljon kehutut pisatutkimusmenestykset sellaisen, ikäänkuin käytännönläheisemmän merkityssisällön. Luulisin, että reportaasille olisi jopa pienimuotoista kysyntää eikä pelkästään Suomessa, konsepti kun on varsin toimiva.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Erakko
Naapurilla pääsi hetkeksi sivupersoona esiin.

Joo jotain piileviä mielenterveysongelmia sillä täytyi olla.Outoa vain ,että oireita on esiintynyt tiettävästi v ain kerran.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat