Seuraa 
Viestejä1108
NEW YORK. Riippumattoman tilintarkastuksen mukaan New Yorkin uuden World Trade Centerin rakennusbudjetti on paisunut alkuperäisestä yli kolmasosan. Vuonna 2008 New Yorkin ja New Jerseyn satamaviranomaisten vetämän projektin rakennuskustannuksiksi arvioitiin 11 miljardia dollaria (noin 8,4 miljardia euroa) – nyt projektin uskotaan valmistuessaan maksavan 14,8 miljardia dollaria (noin 11,2 miljardia euroa).

New Yorkin kuvernööri Andrew Cuomo ja New Jerseyn kuvernööri Chris Christie määräsivät tilintarkastuksen kun New Yorkin ja New Jerseyn satamaviranomaiset olivat nostaneet viime elokuussa tunneli- ja siltamaksuja.

Tilintarkastuksen mukaan satamaviranomaisten, jotka hallinnoivat myös Kennedyn ja LaGuardian lentokenttiä, projektinjohto on lepsua eikä kenelläkään ole ollut käsitystä kulujen paisumisesta.

Satamaviranomaisten mukaan vähentynyt liikenne on pienentänyt tuloja ja rakennusprojekti on törmännyt lukemattomiin ongelmiin sekä suunnittelun virheiden että rakennusmateriaalien suhteen.


Järjetön hinta, maa painii rahavaikeuksissa ja tälläisiä monumennteja rakennetaan, sama homma kuin Venäjällä luokkaerot kansalaisten välillä ovat valtavat.
Joskun on töllöstä tullut tavallisen jenkkiläisen arkee ei oo paljoo hurraamista.

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

  • ylös 0
  • alas 0

Kuukauden tykätyin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat