Seuraa 
Viestejä8643

Ullakolla on tilaa ja lape etelään. Voisi olla meikäläiselle mahdollisuuksien rajoissa systeemi, jossa ullakolla olisi säiliö lämpövarastona. Aurinkopaneeli lämmittäisi säiliön vesi-alkoholiseoksen. Suihkutteluun vesi tulisi lähes paineettomana siten, että säiliön kierukan kautta laskettaisiin suihkuvesi. Systeemi olisi siten viritetty, että aina vedentulon lakatessa kaikki valuu tyhjäksi.

Onko tuollaisia jossain? Jonkin verran siinä pitäisi olla lisäkilkkeitä, koska varaajaan voi tulla 100'C. Eli sekoitussysteemi tarvitaan, mutta tuo sekoitussysteemi sijaitsisi kylppärin katossa.

Vaihtoehto on saavitekniikka, jolloin ei ole niin isoa vaaraa. Vettä laskettaisiin ensin saaviin tai ämpäriin ja sekoitus tehtäisiin sopivan lämpöiseksi perinteisesti. Peseytymissysteeminä suihkuttelu on aikamoista tuhlaamista. Menee vettä ja ostolämpöä ja paljon. Ämpäritekniikkaa voisi tietenkin harrastella ostolämmölläkin, mutta mukavuuksiin tottuneella tuo on teoreettista. Ekolämpö saattaisi olla riittävä motivoimaan perinteisempään veden käyttöön.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Mustaan jätesäkkiin hieman vettä ja puun oksaan auringonpaisteeseen. Kun vesi on lämminnyt, tökätään reikä ja otetaan suihku a la puliukko.

Talvella homman vaikeusaste kasvaa eksponentiaalisesti. Silloin voi roudata jonkin metallipytyn tai jopa valurauta-ammeen leiriin, sytyttää notskin alle, sulattaa lunta tai kantaa ojasta vettä kuhnepunkkaan ja kylpy a la arcticpulsu on siinä. Kesäisillä kuusenkasvuilla on hyvä hieroa nahkaa puhtaaksi ja lisäetuna raikas metsäinen tuoksu.

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat