Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010

Olen kuullut arvioita 60-100 Wattia. Varmaankin kaloripommissa on teoreettinen teho laskettu, mutta mikä on käytännön anto?

Kommentit (5)

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010
tietää
http://www.tiede.fi/keskustelut/tekniikka-ja-energia-f1/tuikun-lampoteho...

Joskus kellotin palavan 4 h, mutta riippuu miten pitkällä liekillä eli teholla. Ryhmäpoltossa voi tulla allaspalo eli hirmuroihu.
Kiitos. Itsekin olen 10 tuikkua polttanut suht vakio-olosuhteissa, lämpö huoneenlämpö ja vetoisuus sama. +/- 30 min. 4h ovat palaneet.

Ja tehokin taisi löytyä, tuolta vanhasta ketjusta: " tuikku painaa n.14g eli yhdessä olisi energiaa n.0,14kWh. 4h paloajalla teho olisi 35W. 35W kuullostaa jo järkevämmältä luvulta."

Turvahuonetta meinasin noilla lämmittää jos menee pisteeseen että sprii loppuu. Ei kyllä muuten lopu mutta jossain vaiheessa voi tulla tilanne että pitää ostaa jotain ja Viru-valge 80 lienee aina hyvää kauppatavaraa vaihtokaupassa. Oma aggregaatti menee silloin pois käytöstä kun miehet liikkuvat kaduilla (olkoot varastelevia asemiehiä tai vihulaisen sotilaita) ensimmäisenähän ne sitä ääntä kuuntelevat että tuolla on vielä joku tai savuja seuraavat talvipakkasessa.

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010
Pacanus Rusticanus
Että viruvalgeeta ja tuikkuja turvahuoneessa? Kauanko aiot siellä piilotella niitä "varastelevia asemiehiä tai vihulaisen sotilaita".180 päivää ja rapiat. Yksi talvi menee ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Loppuuhan sieltä jo lantrinkikin puolen vuoden jälkeen!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat