Seuraa 
Viestejä45973

Mikä tulee olemaan Yhdysvaltain 52. osavaltio? Mikä on Moskovan nimi vuonna 2026?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Venäjä väittää olevansa vielä suvereeni valtio vuonna 2050:

http://www.themoscowtimes.com/news/arti ... 53020.html

Titled "Building Justice. Russia's Social Policy," the article says that if the demographic decline is not turned around, Russia's population will shrink to 107 million by 2050, down from 143 million today. But with his new "complex strategy" in place, the population will grow up to 154 million within the same period, Putin wrote.

Read more: http://www.themoscowtimes.com/news/arti ... z1nL5o5RT4
The Moscow Times
Taitaa venäläisten määrä olla tuona vuonna Zero, Coca Cola - Companyn luvalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miemiemie
Seuraa 
Viestejä148
logo
Ja mitäs turhaa tuossa avauksessa, mitä mieltä sinä olet Venäjän tulevaisuudesta?No noin niin kuin ylipäätään, mitä haluat sillä sanoa? Että USA ja Venäjä yhdistyvät, vai? Miten ihmeessä?

Tarkoitin vain, että eikö ennusmerkit jo näytä miten kauniisti venäjästä tulee USA:n uusi osavaltio, jos tiedät paremmin niin toki valista minua.

Miemiemie
Seuraa 
Viestejä148
logo
Tarkoitin vain, että eikö ennusmerkit jo näytä miten kauniisti venäjästä tulee USA:n uusi osavaltio, jos tiedät paremmin niin toki valista minua.Häh? Jos ei sitten eletä Star Trek - universumissa, jossa koko planeetta yhdistyy USA:n lipun alle. Mitkä merkit?

Sinällään, Suomen olisi parempi liittyä usaan kuin EU:hun. Tuntuu, että usan liittovaltioilla on suurempi mahollisuus vaikuttaa päätöksiin kuin Suomella eu:ssa

Siehä vielä enemmä ulukona oot ku se hörhö joka sepusteli jotta suomea halituksen tms. toimesta ollaan salakavalasti liittämässä venäjään..

Liekö alkoholilla osuutta asiaan?

logo
Onko kenelläkään ehdotuksia Moskovan uudeksi nimeksi?Mten olisi mielikuvitukseton "столица"?

Käyttäjä4369
Seuraa 
Viestejä2724

Venäjä jää jälkeen muun maailman kehityksestä. USA’n ja EU’n pakotteet sulkevat rahahanoja. Venällä on yksi mahdollisuus, säilyttää hyvät suhteet Kiinaan.

https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/ict/aasia-jyraa-valmistavan-teo...

Nykyajan imperiumien nousu ja tuho ei riipu armeijoista , tegnologioista eikä väkivallasta, vaan pääoman viiveettömästä virrasta. (tuntematon ajattelija)

esko

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat