Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hiukan kyllä nyt alkaa mietityttämään tämän Venäjän Putinin kannanotot!
Näin uutisoi mm. YLE http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012 ... 89545.html

"Vladimir Putin on ollut yli kahdentoista vuoden ajan Venäjän johdossa. Putinin peruslupaus tavallisille venäläisille on ollut vakaus 90-luvun sekasortoisten ja köyhien vuosien jälkeen...

Mutta näin kuitenkin. Siinä tuo taas elvistelee. Suomen haluaa... Tai koko maailman. 500 miljardia euroa laittelee sotilasbudjettiin nyt lähivuosina. "Kyllä täältä pesee" mentaliteetilla.
---

Mitäpä mieltä ollaan Venäjän pelotteesta, kun meillä asevoimia supistetaan. Menäänkö pusikkoon piiloon?

Kommentit (5)

Delivers
Seuraa 
Viestejä449
Liittynyt8.4.2008

Juu. Ryssät tulloo ja ryöstää meirän naaset ja Nokian patentit. Nuo patentit on kassakaapissa Keilaniemessä, koogeebee tietää niistä jo.

Arbeit macht frei

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
Liittynyt1.2.2010

Automagiakirjoitusta tajunnanvirrasta Tramal-pöllyssä. Ei oikoluettu.

Putin. Tuo Venäjän Mussoliini.

Kuten ministerin suulla on sanottu. Suomen 3 suurinta turvallisuusuhkaa ovat Venäjä, Venäjä ja Venäjä. Riskeillä on myös Murphy lain mukaan paha tapa realisoitua ennemmin tai myöhemmin riippuen tödennäköisyydestä ja sattumatekijästä. Se että Suomella on väkilkuunsa nähden erittäin vahvat ja hyvin kalliit puolutusvoimat johtuu ainoastaan ja pelkästään Venäjän riskistä. Jos Suomi sijaitsisi esim. Kanadassa kuten joskus ihan vakavissaan kaavailtiinkin, ei tarvittaisi kuin nimellinen sotakone.

-------------------------------------

Itse muuten olen kartoittanut ihan vakavissani Kanadan englanninkielisiä provinsseja mahdolliseksi uudeksi kotipaikaksi jos tulisi tarvetta vaihtaa maisemaa. Kanada on hyvä maa kunhan ei eksy pohjoisen alkuperäisväestön alueille tai ranskankielisten alueille. Alaskaa pitkään mietin, mutta USA.n kansallisuus- ja visa-kiemurat sitä sorttia, että parempi pesiytyä Kanadaan ja sieltäkäsin siirtyä USA.n alueelle jos on tarvetta.

Jos internet, matkapuhelimet ja satelliitti-tv on jotain saanut aikaan, on itselle siinä näkyvintä se, että kansallisaatteet alkavat sivistys/elintasomaissa hiipua maailmankansalaisuuden rinnalla, eikä ole kovin suuri kynnys siirtyä esim. Suomesta mahdollista tulevaa Venäjän sotilaallista riskiä karkuun vaikkapa juurikin Kanadaan.

------------------------

Toki jos ryssäprkl! pistää kolmosta silmään ja vetää Suomea/Balttiaa/Eurooppaa kunnolla kakkoseen, on silloin maailmankirjat taas siihen malliin sekaisin, että auttaneeko sekään, että Kanadassa asuu. Tuntuu erikoiselta tilanteelta nykyvalossa.

Näkisin, että Venäjän turvallisuus ei ole uhattuna Lännestä vaan Lähi- ja Kauko-Idästä. Siinä suunnassa on nousevaa potentiaalia, aseita ja kansallismielisyyttä eli nazi-aatetta vaikka toisille jakaa. Jos raamatullista aspektia halutaan, niin Harmageddonissahan maintaan Idän Heimot jotka hyökkäävät. Tuo tuli mieleeni, kun kohteliaisuttani en tylyttänyt käyneitä jehovia, vaan annoin heidän ladella liirumlaaruminsa. Nyt sitten kippasin ne osin tänne.

Pitäisikin joskus jehovien jutut nauhoittaa ja kirjoittaa puhtaaksi tänne ihmisten huviksi ja viihteeksi. Niiossä itseä tuppaa naurattamaan se Armollinen Jumala jota pitää kiittää ja kumartaa ja joka aina välillä vitutuspäissään tuhoaa ihmiskunnan, kun se ei ole semmoinen kuin sen pitäisi olla. Psykkan tunnilla puhuttiin jotaan sublimoinnista jne. Olisiko Jehovalla mahdollisesti luonnehäiriö eli sosiaalinen rajoite.

--------------------------------------

Nyt loppu paskanjauhuu hetkeksi ja pitää ryystää pannu kahvia.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat