Seuraa 
Viestejä1887
Liittynyt4.3.2007

Niin, tuli pieni mälli tossa, ajelin rauhassa kaupungilla jotain 35-40 km/h.
Yhtäkkiä huomasin kun oikealta puolelta polo ajoi suoraan eteeni.

Jos auto menee ns. lunastukseen, miten auton käypä arvo lasketaan.
Auto oli Vectra B -1997. Sport varusteinen ja mittarissa kilometrejä jotain 260 000, huollot tehty kaikki ajallaan.

Meinais vaan vähän ketuttaa, jos 1500€ autosta saa sitten 150€ - omavastuu 225€.
Eli maksan vakuutusyhtiölle 75€.

Ei vaiskaan, mitenhän ne laskevat tuon auton arvon, kun itte ostin sen aika paljon alle sen hinnan, mitä noista sillon puol vuotta sitten pyydettiin.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Kommentit (4)

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

900 tarjoavat ja 1300 saat kun vaan sitkeästi tingit, etkä tyydy lunastuspäätökseen. Käske viedä merkkiliikkeeseen korjattavaksi.
Minkä takia muuten pidät kaskoa tuollaisessa autossa?

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

ne katsovat halvimman leimatun vastaavan nettiautosta ja tarjoavat korvaukseksi sitä. sen jälkeen sinä neuvottelet hintaa niin paljon ylös kuin osaat ja voit. vakuutustarkastajan mielestä autosi on pelkkä roju, kun se sinusta taas on uudenveroinen, tai korkeintaa aavistuksen käytetty.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5000
Liittynyt21.6.2009
taucalm
ne katsovat halvimman leimatun vastaavan nettiautosta ja tarjoavat korvaukseksi sitä. sen jälkeen sinä neuvottelet hintaa niin paljon ylös kuin osaat ja voit. vakuutustarkastajan mielestä autosi on pelkkä roju, kun se sinusta taas on uudenveroinen, tai korkeintaa aavistuksen käytetty.Pyydä arvioimaan korjauskulut, ne todennäköisesti ylittävät autosi arvon reilusti. Sitten vaadit, että se korjataan koska se on muuten niin hyvä. Sitten vaan sovitellaan yhtiön kanssa joku summa korjausarvion ja lunastushinnan väliltä. Sitkeyslaji.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

mika 69
Seuraa 
Viestejä136
Liittynyt3.12.2010

Kaveri on vakuutustarkastaja ja nettiauto on aika hyvä indikaattori. Minkä hinnan sieltä saa vastaavalle autolle keskiarvoksi voisi olla se, mitä voi realistisesti odottaa.

Ja tinkaaminen kannattaa aina, ettei tyydy heti siihen ensimmäiseen tarjoukseen.

Herkästi tuon ikäinen auto lunnaiksi menee. Jos nyt oikein muistan, kun korjauskustannukset ylittävät 60% lunastushinnasta = lunastetaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat