Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Googlettamalla löysin jonkun foorumin missä porukka puhuu telekinesiasta, niinkuin se olisi ihan normaalia tai silleen.. että harjoittelua vaan niin onnistuu koko aika enempi asioita. Onko ne kaikki ihan helvetin sekaisin päästään siellä vai mitä vittua? Ei telekinesiaa ole olemassa, jos olisi niin se olisi tieteellisesti todistettu vittu. Kyllä joku olisi käynyt näyttämässä tiedemiehille että kato, mää levitoin. Tai pyöritän hyrrää ajatuksen voimalla. No ei ole koska se ei toimi. Ne on ihan sekaisin noilla foorumeilla tai trollaa kaikki keskenään toisilleen.

くそっ!

Sivut

Kommentit (17)

Onkos sen vuoksi vaikea antaa linkkiäkin? Et muuten ikinä uskoisi mihin monet varmemman varmemmin uskoo. Et vaikka joku telekinetoisi jääkaappiisi parasta sisäfilettä ja mäyriksen, niin et.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

Ronron millä perusteella telekinesia on mahdotonta?

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
Ronron
Googlettamalla löysin jonkun foorumin missä porukka puhuu telekinesiasta, niinkuin se olisi ihan normaalia tai silleen.. että harjoittelua vaan niin onnistuu koko aika enempi asioita. Onko ne kaikki ihan helvetin sekaisin päästään siellä vai mitä vittua? Ei telekinesiaa ole olemassa, jos olisi niin se olisi tieteellisesti todistettu *****. Kyllä joku olisi käynyt näyttämässä tiedemiehille että kato, mää levitoin. Tai pyöritän hyrrää ajatuksen voimalla. No ei ole koska se ei toimi. Ne on ihan sekaisin noilla foorumeilla tai trollaa kaikki keskenään toisilleen.Ne ovat sekaisin. Osa hetkellisesti vain. Ennuste on valitettavasti huono.

Usko siirtää vuoria. Yksi ilta joskus muinoin rimputettiin ovikelloani. Siellä oli puolituttu mies kahden muun kanssa täpinöissään. Stoori alkoi näin: "Me ollaan tultu herätyskokouksesta ja matkalla meille sattui ihme juttu. Auto sammui kesken ajon ja kun menimme katsomaan sitä, se hehkui punaisena. Me sitten päätettiin rukoilla ja kun me polvillamme rukoilimme, oli moottori taas kunnossa ja jatkoimme matkaa. Nyt me haluaisimme kertoa siitä sinulle enemmän". Vastasin että ihmejuttu tosiaan, mutta minun täytyy mennä nukkumaan.

Jotta kyllä ne epäämätöntntä on ihmejutut.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Niin, luulisi että edes joku niistä miljoonista jotka mukamas osaavat tehdä oikeita taikatemppuja, menisivät kylmän analyyttiseen testiin todistaakseen maailmalle kykynsä. Turha mussuttaa siitä että ei heitä muka kiinnosta mennä sellaisiin testeihin. Tottakai jotakuta aivan varmasti kiinnostaisi jos osaisi vaikka telekinesiaa. Minä ainakin menisin samantien näyttämään maailmalle. Saisin rahaa ja nobelin ja kaikkea. Ja ennen kaikkea tieteen loikkaamaan ihan uusille maille. Sehän olisi mahtavaa.

Johtopäätös: telekinesia niinkuin muutkin taikatemput ovat jollain lailla aina epätotta.

くそっ!

Ihmisiä houkutellaan ties mihin todistamaan paremmuuttaan tai kauneuttaan tai huonouttaan ja palkkio on joskus törkeän suuri. He joutuvat viettämään aikaansa kallisti ihmisten kanssa jotka ei kiinnosta yhtään. He asuvat niin että epäonni työssä suistaa perikatoon. Sopimukset sitovat elämään niin tai joutuu korvauksiin. Hullu kunnianhimo piiskaa parantamaan suoritustaan ja överit huomataan. Milloinkaan ei tunne olevansa huipulla vaan menossa sinne ellei satu jotain. Viina ja mömmöt alkaa maistua ja epäonnistumisen mahdollisuus kasvaa itsearvioinnin hukkuessa huuruihin. Lopulta kukaan muu kuin paparazzit kiinnostuvat. Voit valita hyvin moneista raakeista mieleisesi. He halusivat vain onnistua. Miten jossain itsellisesti onnistuja haluaisi tuota?

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
tietää
Ihmisiä houkutellaan ties mihin todistamaan paremmuuttaan tai kauneuttaan tai huonouttaan ja palkkio on joskus törkeän suuri. He joutuvat viettämään aikaansa kallisti ihmisten kanssa jotka ei kiinnosta yhtään. He asuvat niin että epäonni työssä suistaa perikatoon. Sopimukset sitovat elämään niin tai joutuu korvauksiin. Hullu kunnianhimo piiskaa parantamaan suoritustaan ja överit huomataan. Milloinkaan ei tunne olevansa huipulla vaan menossa sinne ellei satu jotain. Viina ja mömmöt alkaa maistua ja epäonnistumisen mahdollisuus kasvaa itsearvioinnin hukkuessa huuruihin. Lopulta kukaan muu kuin paparazzit kiinnostuvat. Voit valita hyvin moneista raakeista mieleisesi. He halusivat vain onnistua. Miten jossain itsellisesti onnistuja haluaisi tuota?Ei ole kyse nyt mistään huippumalli haussa ohjelmasta. Vaan siitä että löytyisi edes yksi ihminen, joka voisi näyttää esim telekinesian todelliseksi asiaksi sellaisissa koejärjestelyissä joissa selitys ei voi löytyä muualta. Vastineeksi saisi rahaa ja kaikkea. Mutta se olisi siinä, ei kukaan varmaankaan pakottaisi sen jälkeen mihinkään sirkukseen orjaksi leipäpalkalla? Tai voihan sitäkin sattua mutta epätodennäköistä. En oikeastaan edes ymmärtänyt miten tuo asiasi liittyi tähän telekinesiaan mitenkään. Kuvailit lähinnä jonkun kuuluisan rokkarin elämää.

Eiköhän se todellinen syy siihen miksei kovin moni ilmoittaudu, ole se ettei kukaan ihan aikuisten oikeasti osaa telekinesiaa.

Juu minä kyllä osaan ennustaa, mutta jostain syystä hankin rahaa mieluummin ihmisten käsistä lukemalla kuin ennustamalla lottonumerot oikein.

Osaan levitoida ja liikuttaa esineitä ajatukseni voimalla, mutta ei se toimisi noissa koetilanteissa koska ilmapiiri siellä ei tukisi kykyjäni tai jotain.. se toimii silloin kun se haluaa toimia..

Juupajuu.

くそっ!

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Kyllä, videosta näkyy selvästi kuinka mies parka joutui telekineettisen hyökkäyksen kohteeksi ja lenteli hallitsemattomasti pitkin lavaa.

くそっ!

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1715
Liittynyt10.4.2005

On se, katsoin joskus dokumentin jossa kaveri aina välillä käytti sitä tavaroiden siirtelyyn. Sillä oli kans semmonen tosi vinkee lasermiekka.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat