Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

MOT:n ohjelma oli mielenkiintoinen. Eukko kiinnostui moisesta aikoinaan kunnes otin pienen Clas Ohlssonin nuottitelineeseen clipsillä kiinnitettävän lukuvalolaitteen (mahtuvat joustavasti korvakäytävien äärelle vaikkapa clipsi sängyn päätyyn kiinnitettynä) kaksine led-lamppuineen ja sojotin korviin samalla kun juttelin mukavia. Vanhat korvalaput vielä päälle, ääntä läpäisevät. Yhteishinta 18,- egee pattereineen plus menetetty iltatee - nukahti, reppana. Tosin oli vähän kämppäremontin vuoksi väsynyt.

Kolme AAA 1,5 voltin paristoa riittänyt jo yli vuoden tuossa kiinalaisessa tuotteessa, iltaöiden soittelemisissa keyboardia ja kitaraa, siilejä valokuvaamassa, miksei peiton alla lukemisessakin. Valkoinen valo jne.

Pitäisiköhän testata kuinka pitkään laite kestää? Ai niin, sopivasti kun sovitaan niin voisin koota tieteellisen testiryhmän (esim. kolme henkilöä) ja vertaisryhmän, jolle annetaan plaseboa eli samaa puhetta, eri maalarinteippi, ilman korvalappuja, eri sohva ja eri patterit?

Syvemmälle korvakäytäviin kuin mihin nuo valopäät mahtuvat ei perinteisinkään lääkäri suosittele tungettavaksi mitään. Se pikkusormen paksuus pätenee edelleen.

Ei eukko ainakaan kuorsannut

Tieteellinen aspekti: alle sata koehenkilöä, juttu julkaistu huuhaa-lehdessä, proffia osakkeenomistajina, eräs proffa suhtautui hyvin kriittisesti - ja hyvä-veli -verkostoon kuulumaton riippumaton tutkija osoittaa kliinisen tutkimuksen puutteet.

49

P.S. kaikkeen ne ihmiset uskoo, ja eräs proffakaan ei ole ihan uskottava tiedemies (mielipiteeni)

(EDIT) pientä lisäystä ja virheitten korjaamista

Kommentit (1)

Aiheesta on jo aika pitkä keskustelu käynnissä ja aktiivinen. Voisiko mode siirtää tämän puheenvuoron sinne? Pyydän myös, että 49jne jaksaisi sen keskustelun lukea ja siten siirtyä aiheesta kiinnostuneitten joukkoon.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat